Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 966
- 967
- 968
- 969
- 970
- …
- 1297
- chevron_right
Paldies!dogMa rakstīja:Auto apsardzes centrs, Ludzas ielā. Runājot par gofru.Dzhejs rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt kur iegādāties gofru vadiem, bet nevis parasto kādu nopirkt katrā depo, bet šķelto, kas pārgriezta uz pusēm?
Un nekādi nesanāk atrast PVC trubiņu caurspīdīgu ar 3 iekšēju un 6 ārējo diametru. Visur tikai 4x6
Idejas?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
m40 motoram kad silts apgriezieni 1100-1200 stāv. Kad auksts tad viss norm. Gaisu nepiesūc. Zonde/gmm??
1x šujmašīna, tāpēc prasu.
Paldies
1x šujmašīna, tāpēc prasu.
Paldies
Kāda lampiņa ir gaismas slēdzī? Nav laika gūglēt 
Tad pērc OEM ar visu štekeri.pviljams rakstīja:Kāda lampiņa ir gaismas slēdzī? Nav laika gūglēt
Šai forumā, šķiet, ir pamācība, kā sataisīt to. Tur arī būs norādīts, kādai lampiņai jābūt.
(es pamēģināšu atrast iekš realoem
reku OEM kods:
61138360844
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Kā man kaut ko nesalaužot smuki noņemt šo sāna malu.?
Kā pareizi ņemas nost, kaut kā no sāna locīt, vai uz leju, augšu, kurš ir ņēmis nost, kad pārējais stāv vietā.!?
Taisīšu rūtainus.
Kā pareizi ņemas nost, kaut kā no sāna locīt, vai uz leju, augšu, kurš ir ņēmis nost, kad pārējais stāv vietā.!?
Taisīšu rūtainus.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
pavelc augšu vaļā un izvelc apakšu. (apakša ir aiz paneļa)KristoferaDzive rakstīja:Kā man kaut ko nesalaužot smuki noņemt šo sāna malu.?
Taisīšu rūtainus.
Dzeki, nopirku masinu ar koilam, kas pa koilam nezinu, gan jau no ebaya letaki.
Pakala baigi miksta, uz kalniniem baigi nosezas, gribas cietak. Jamaina atsperes vai amartizatori ?
Pakala baigi miksta, uz kalniniem baigi nosezas, gribas cietak. Jamaina atsperes vai amartizatori ?
Yoo. Šodien gribu pierullēt pie kojotiem ar savu žurku, bet pečka nestrādā. Tā takš nevar braukt!!!
(nevaru radiatoru atgaisot). Esmu nomainijis trīs pečkas ežus, pārbaudijis un sapratis ka motoriņš strādā, panelis arī ir cits pievienots, bet pečka tapat nepūš nemaz. Varbūt kādam ir bijusi šāda problēma un/vai zin ko darīt? Šodien obligāti ir jātiek uz Singapūras Satīna koncertu!
P. S. Bija izsists drošinātājs, kurš bija atbildīgs par gaisa klimata kontroli.
Es domāju, ka sāc ar amortizātoriem.Lomax rakstīja:Dzeki, nopirku masinu ar koilam, kas pa koilam nezinu, gan jau no ebaya letaki.
Kas tad ir pa vainu? Nevari sistēmu atgaisot vai pečkas motors negriežās?nevaruizdomat rakstīja:Yoo. Šodien gribu pierullēt pie kojotiem ar savu žurku, bet pečka nestrādā. Tā takš nevar braukt!!!(nevaru radiatoru atgaisot). Esmu nomainijis trīs pečkas ežus, pārbaudijis un sapratis ka motoriņš strādā, panelis arī ir cits pievienots, bet pečka tapat nepūš nemaz. Varbūt kādam ir bijusi šāda problēma un/vai zin ko darīt? Šodien obligāti ir jātiek uz Singapūras Satīna koncertu!
![]()
Viņam ventilators negriežas un nepūš gaisu vispārmāriņš rakstīja:Es domāju, ka sāc ar amortizātoriem.Lomax rakstīja:Dzeki, nopirku masinu ar koilam, kas pa koilam nezinu, gan jau no ebaya letaki.
Pakala baigi miksta, uz kalniniem baigi nosezas, gribas cietak. Jamaina atsperes vai amartizatori ?Kas tad ir pa vainu? Nevari sistēmu atgaisot vai pečkas motors negriežās?nevaruizdomat rakstīja:Yoo. Šodien gribu pierullēt pie kojotiem ar savu žurku, bet pečka nestrādā. Tā takš nevar braukt!!!(nevaru radiatoru atgaisot). Esmu nomainijis trīs pečkas ežus, pārbaudijis un sapratis ka motoriņš strādā, panelis arī ir cits pievienots, bet pečka tapat nepūš nemaz. Varbūt kādam ir bijusi šāda problēma un/vai zin ko darīt? Šodien obligāti ir jātiek uz Singapūras Satīna koncertu!
![]()
Tad laid pie elektriķa.
Varbūt kāds zin cik B - Omega`i unversālim 2.5td bremžu šķidrums iet iekšā?
Autodatad rāda muļķības - ķipa 0.5l
Autodatad rāda muļķības - ķipa 0.5l
Kāds var paskaidrot kas tā pa funkciju touringa spogulim, ka pagriež puļķīti, spogulis nolokās uz leju?
Tur ir pozīcija I un 0
Tur ir pozīcija I un 0
Krabja jau nav, ka tourings figurē?Riks* rakstīja:Kāds var paskaidrot kas tā pa funkciju touringa spogulim, ka pagriež puļķīti, spogulis nolokās uz leju?
Tur ir pozīcija I un 0
Cipa lai aizmugurē braucošā uguņi nežilbina vai kā tā es nezRiks* rakstīja:Kāds var paskaidrot kas tā pa funkciju touringa spogulim, ka pagriež puļķīti, spogulis nolokās uz leju?
Tur ir pozīcija I un 0
Tieši tā, ja Tev kāds ar pirkstu taisītais no aizmugures nāk ar neizslēgtiem tālajiem, tad Tu vari nolocīt to spoguli lai nebliež acī. Vel bija ekstra tāda, ka jamais pats aptumšojasDa1ris rakstīja:Cipa lai aizmugurē braucošā uguņi nežilbina vai kā tā es nezRiks* rakstīja:Kāds var paskaidrot kas tā pa funkciju touringa spogulim, ka pagriež puļķīti, spogulis nolokās uz leju?
Tur ir pozīcija I un 0
Es pat par to nebiju iedomājiesKikaps rakstīja:Tieši tā, ja Tev kāds ar pirkstu taisītais no aizmugures nāk ar neizslēgtiem tālajiem, tad Tu vari nolocīt to spoguli lai nebliež acī. Vel bija ekstra tāda, ka jamais pats aptumšojasDa1ris rakstīja:Cipa lai aizmugurē braucošā uguņi nežilbina vai kā tā es nezRiks* rakstīja:Kāds var paskaidrot kas tā pa funkciju touringa spogulim, ka pagriež puļķīti, spogulis nolokās uz leju?
Tur ir pozīcija I un 0
Reāli rēcot apdomājām variantus, ka tas domāts lai pastītos uz meiču krūtīm, kuras sēž aizmugurē
Man kupejā ir tāds pats arī vislaik nevaru saprast kam tas domātsRiks* rakstīja:Kāds var paskaidrot kas tā pa funkciju touringa spogulim, ka pagriež puļķīti, spogulis nolokās uz leju?
Tur ir pozīcija I un 0
Tāda fīča pat vecajā Moskvičā bija... Domāju, ka domats gadījumam, ja kāds no aizmugures baigi žilbina...
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 966
- 967
- 968
- 969
- 970
- …