3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- chevron_right

IrKJohn rakstīja:Kādam nebūtu 4 cyl spidometra panelis uz pārdošanu?

Kā mūsu galā ar 2.5tds swapiem? kādam ir ko piedāvāt? sāk nedaudz interesēt:D
Sveiki,
Ir šeit kāds bembists, kas ņēmās Liepājā un var sataisīt bembi. ? Vai vismaz pateikt kas par vainu?
Ir šeit kāds bembists, kas ņēmās Liepājā un var sataisīt bembi. ? Vai vismaz pateikt kas par vainu?
kaada ir saape?
Problēma ar m52b20, iedevu draudzenei pamācīties braukt 100m, apstajas, neizņēma no ātruma, un palaida vaļā sajūgu. laižot klāt, motors rīstās, šķauda, negāzējot slāpst nost. Un sķiet ka bremžu pedālis ciets palika. visas trubas itkā ok. sajūta, ka kkur gaisu sūc iekšā pie pēdējā cilindra. Varbūt kolketors sasprāga, jo pirmā paaudze gāzei? uz gāzi nešauj bet ristās un slāpst nost, uz benzīnu šauj. Kadas idejas kur skatīties?

Kolektoram kko izšāva vai gofrā carumus
man bija līdzīgi agrāk, pirmai paaudzei patīk šaudīties 

Brīvgaitas regulātora gumijas sļauku droši ka nošāva nost. Skaties zem ieplūdes kolektora pa vidu.BE36 rakstīja:Problēma ar m52b20, iedevu draudzenei pamācīties braukt 100m, apstajas, neizņēma no ātruma, un palaida vaļā sajūgu. laižot klāt, motors rīstās, šķauda, negāzējot slāpst nost. Un sķiet ka bremžu pedālis ciets palika. visas trubas itkā ok. sajūta, ka kkur gaisu sūc iekšā pie pēdējā cilindra. Varbūt kolketors sasprāga, jo pirmā paaudze gāzei? uz gāzi nešauj bet ristās un slāpst nost, uz benzīnu šauj. Kadas idejas kur skatīties?

Tev kaimiņos viens tirgojās. Ja vēl ir, tad 2.5tds ar čipu. Man sastāstija, ka ejot lupatās.marx rakstīja:Kā mūsu galā ar 2.5tds swapiem? kādam ir ko piedāvāt? sāk nedaudz interesēt:D
m57 šrotā pa 600e un cik pētiju m51 kārba man liekas, ka p`n`p.

Domā tas tds kuru uz vāka nolika?māriņš rakstīja:Tev kaimiņos viens tirgojās. Ja vēl ir, tad 2.5tds ar čipu. Man sastāstija, ka ejot lupatās.marx rakstīja:Kā mūsu galā ar 2.5tds swapiem? kādam ir ko piedāvāt? sāk nedaudz interesēt:D

Iespējams. Kalvenē. Tad man jauzprasa smalkāk.marx rakstīja:Domā tas tds kuru uz vāka nolika?māriņš rakstīja:Tev kaimiņos viens tirgojās. Ja vēl ir, tad 2.5tds ar čipu. Man sastāstija, ka ejot lupatās.marx rakstīja:Kā mūsu galā ar 2.5tds swapiem? kādam ir ko piedāvāt? sāk nedaudz interesēt:D

Viss skaidrs...zinu to variantu. Pats čaļiem palīdzēju aizvākt to nabagu.

Pārdodiet kāds uz pirmajām appiļa brīvdienām studenta 225/45 R17 

Varbūt kads ir redzejis dzirdejis šo nakt ap plkst 4:30 / tise iela
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Uz alejas ielas vēl viens MB dedzināts.auzi rakstīja:Varbūt kads ir redzejis dzirdejis šo nakt ap plkst 4:30 / tise iela

Kādam varbūt vajag no e36 sedana aizmugures oem tumbam pāreju uz elipses tumbām
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vāks! Ko,lai saka! Redzēju šodien FB postu par šo auto,un kaut kad biju redzējis kad iet uz tirdziņu,bet ko nu vairs.

Čau! Nav kādam kāds pazīstams, kam ir m20b25 motors? Vajag bišku aprunāties. 

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Pērku Aizmugurējā amartiņa atbalstu.
zvani/sms 2690918četri
zvani/sms 2690918četri
iesakiet kādu meistaru, kurš saprot bmw... m52b28 slikti lec(ilgi jāzāģē, knapi pielec) nav jaudas utt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- chevron_right