Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 969
- 970
- 971
- 972
- 973
- …
- 1297
- chevron_right
Beet tur jau neko nevar noregulēt,vaitad lai atstarpi no luktura varēs izmainit?r3served rakstīja:Haubes stiprinājumi, kur skrūvējas pie spārniem. Vienam ļoti grūti izdarīt, paķer kādu draugu. :)Da1ris rakstīja:Haubei viens sāns tā kā nedaudz šķībi stāv neka traka nav bet tracina,ka viņu varētu pieregulēt?
E36 tādā ziņā ir diezgan pateicīgs auto, jo gandrīz visas virsbūves daļas regulējas.
vispar pirmo reizi dzirdu ka daudzkanti sauc pa torx .. 12kants utt bet nejau torxshusts rakstīja:
Ja nezināji arī par torkiem tās muciņas sauc [emoji6]
Un ja gribēji gudri iedirst tad varēji izmēru vismaz pierakstīt [emoji2]
Bet paldies tiem, kas atbildēja [emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tur ir divpadsmitšķautņu 30mm, pilnīgi nekāda sakara ar torxiem vai E muciņām.
Kurš un pa cik var uzlikt remkomplektu vanosiem priekš M52TUB28?
Sveiciens spečukiem
Ar savu m40b18 nemotoru pabraukājot pa stiprāku lietu, pēc tam pāris dienas motors gan neitrālajā, gan pie zemākiem apgriezieniem sāk rīstīties, braucot tā kā rijas ciet, dod gāzi, bet bez reakcijas. Stiprāk pagāzējot itkā kaut kas atnāk vaļā un aiziet. Neitrālājā citreiz sāk rīstīties- noslāpēju, pielaižu un viss ok.
Kam man ķerties klāt, izņemot motora maiņai uz ko normālāku?
Ar savu m40b18 nemotoru pabraukājot pa stiprāku lietu, pēc tam pāris dienas motors gan neitrālajā, gan pie zemākiem apgriezieniem sāk rīstīties, braucot tā kā rijas ciet, dod gāzi, bet bez reakcijas. Stiprāk pagāzējot itkā kaut kas atnāk vaļā un aiziet. Neitrālājā citreiz sāk rīstīties- noslāpēju, pielaižu un viss ok.
Sveiks. Lambda zondi sākumā atvienomaicins rakstīja:Sveiciens spečukiem![]()
Pī, šodien atņirdzās viens tīrītājs ( ofc šofera pusē ), pilnībā brīvgaitā kustās, un ieslēdzot neiet uz augšu, kas tur varētu būt saplīsis un cik liels čakars ir sataisīt ?
- ikey07
Droši vien ķega nomaukusies.ikey07 rakstīja:Pī, šodien atņirdzās viens tīrītājs ( ofc šofera pusē ), pilnībā brīvgaitā kustās, un ieslēdzot neiet uz augšu, kas tur varētu būt saplīsis un cik liels čakars ir sataisīt ?
Kādā cenā iet M bampera gaisa lūkas 
Ap 15-20eur/gabvitjazz rakstīja:Kādā cenā iet M bampera gaisa lūkas
Paldies! Rīt pamēģināšu.vitjazz rakstīja:Sveiks. Lambda zondi sākumā atvienomaicins rakstīja:Sveiciens spečukiem![]()
Līdz šim domāju, ka ja lambda beigta, tad viss, nevis, ka kkādi simptoni ir tikai slapjumā..
Jeb Tev cita doma ir apakšā?
Es domāju slapjums tas ir tikai sagadīšanās,jo man m40b18 ar tas pats bija-lambda pie vainas... rīstīšanās,un nekāda reakcija uz gāzes pedāli,tikai pēc konkrētakas uzmīšanas bij uzrāviens tālāk.... 
Kāda attiecība ir manam reduktoram? Braucot ar 2.8 uz 100km/h 5 ganģī ir 2500rpm
2.93 vai 3.15, orģināli 2.8 laikam nāca 2.93
2.93 stockRiks* rakstīja:Kāda attiecība ir manam reduktoram? Braucot ar 2.8 uz 100km/h 5 ganģī ir 2500rpm
Sedana remonta sliekšņi derēs touringam?
derēsRuudolfs rakstīja:Sedana remonta sliekšņi derēs touringam?
Kads var pateikt kpc 5 cilindra man virs sveces krajas udens?
Motors ir m52b25
Tas nav antifrizs un spole ir kartigi pieskruveta
Motors ir m52b25
kompots318ti rakstīja:Kads var pateikt kpc 5 cilindra man virs sveces krajas udens?
Motors ir m52b25
Ar sedanu bija tāpat.
kur pečkas motoram nāk pāri tas metāls un no augšas tā reste ar gumiju liekās, tur kkur tek garām un tieši tek uz 5poda sveci. Pasties vai tev tur kārtīgi tās gumijas stāv.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 969
- 970
- 971
- 972
- 973
- …
- 1297