Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 971
- 972
- 973
- 974
- 975
- …
- 2228
- chevron_right
Mazda 323 , ja nemaldos 1.3LAlutinsh rakstīja:Pirmais auto man: VAZ 2107 1994. gadadriftaelks rakstīja:Veicu mazu aptauju, kāda bija pirmā jūsu mašīna? Man personīgi vaz (kapeika) vizuali smuks, dzinejs labs un ar to arī pirmā pieredze driftā. Paveicās nopirkt no veca onkuļa pa 100ls, 5 gadus atpakaļ.
Turpinot spamu
Pirmais auto kuru stūrēju opel record hvz kāds 1.8S
īpašumā bijuši pa nepilniem 2 gadiem 4 auto. žigulis, omega b, audi c4, tagad bmw
13 gados iemācījos ar dņepru braukt, protams ar blaķeni, kā arī pirmais crash, aplokā iekšā, drāts pušu. pēc smaga darba ieķēru deltu, atceros par 20Ls un diena kartupeļus lasot kaimiņam. Tad sekoja otra delta, tad iegādājos mini mokiku, kurš galīgi netaisījās. Palika 15, un uz dzimeni dabūju savu pirmo MK I. Pārlikts 1.6 turbo dīzelīts, kas nebij stokā, spridzināja kā traks. Mašīnu iemainīju pret bmx. poļicija,poļicija kaimiņiene bļauj, un žopa nu ir. golfiņš tolmetā, un četrriteņu pārtraukums man. cik vasarā forši ir paķert vēju - ieķēru dņepru. Laikam skrienot saskatījos drifta viģikus, un arī sagribējās. ieķēru savu pirmo bmw 535, kas tagad vēl lauku sētā pūst. Tagad vizinos ar e36. Kaut kā tā.
Bijušie un esošie auto:
VAZ 2106
Audi 90
VW golf2 16v gti
audi 80 quattro
e36 325
e36 320
VAZ 2106
Audi 90
VW golf2 16v gti
audi 80 quattro
e36 325
e36 320
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
BMW e28 518i ar LE-Jetronic
Ē, cilvēki. Cik ilgi man izvilks aizmugurējais labais gultnis 92.gada 318, ja līkumos sāk gaudot?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
3darba stundasmaartyd rakstīja:Ē, cilvēki. Cik ilgi man izvilks aizmugurējais labais gultnis 92.gada 318, ja līkumos sāk gaudot?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Ko guļam, fiksi ārā elpot! Jasasilda gaiss ārā, a to čota pārāk solts
Pirmā mašina sestais žigulis. Dzeltens, nerusējis. Neko labu, izņemot fortačku un foršus, mīkstus aizmugurējos beņķus nevaru pateiktdriftaelks rakstīja:Veicu mazu aptauju, kāda bija pirmā jūsu mašīna? Man personīgi vaz (kapeika) vizuali smuks, dzinejs labs un ar to arī pirmā pieredze driftā. Paveicās nopirkt no veca onkuļa pa 100ls, 5 gadus atpakaļ.
Nu, es teiktu - no 0.5h līdz 3 gadiem.maartyd rakstīja:Ē, cilvēki. Cik ilgi man izvilks aizmugurējais labais gultnis 92.gada 318, ja līkumos sāk gaudot?
Starp citu, vislabākais jautājums, ko servisā pajautāt - cik ilgi vēl kalpos bojāta detaļa. Džeki parasti uzreiz velk laukā kafijas biezumus, kristāla lodi un sāk piesaukt okultās pasaules pārstāvjus...
Audi 80 '83 gada ar 1,6 karbīzeri. '99 gadā iepirkās par 1400 USD. Bet nu zelta aparāts bija...driftaelks rakstīja:Veicu mazu aptauju, kāda bija pirmā jūsu mašīna? Man personīgi vaz (kapeika) vizuali smuks, dzinejs labs un ar to arī pirmā pieredze driftā. Paveicās nopirkt no veca onkuļa pa 100ls, 5 gadus atpakaļ.
Bilde nav mana, bet praktiski identisks
Kas varētu būt par šaizi, ja uz bedrēm jūtami tādi kā sitieni aizmugurē, kreisajā pusē? Vizuāli neko neredzu, un tā pat kratot, nekas neskan.
Pēdējais labojis Rob - 05 Dec 2014, 09:33, kopā labots 1 reizi.
Pirmā mašīna Vaz 21011, kad nopirku bija vākots, bet jumtu izlocījām +/- un iecēlām 1.7i no ņivas.
https://www.youtube.com/watch?v=FheCnMv2uwY
https://www.youtube.com/watch?v=FheCnMv2uwY
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pirmais auto ar ko stuureets seezzot kleepii vecteevam ZAZ-965 un pirmsis auto ar ko maciijos braukt ZAZ-968A ausainais, iepaziiti gandriiz visi padomju auto. Paareejos nav jeegas mineet, daudz auto bijushi un vairaaki shodien ir.
Šovakar sročna vajag Xbox 360 A/V kabeli manam arhaiskajam TV, kurš HDMI neatbalsta :aiwa:
PM vai 29192687
Atrodos Rīgas centrā, ārā no Rīgas nebraukšu :shura: Gan jau vairums kapā ar HDMI un šitais mētājas lieks.
Paldies jau iepriekš!
PM vai 29192687
Atrodos Rīgas centrā, ārā no Rīgas nebraukšu :shura: Gan jau vairums kapā ar HDMI un šitais mētājas lieks.
Paldies jau iepriekš!
Nevar, viņām ārējās malas ir drusku apaļākas. gan jau ar vīli un špakteli var
- ikey07
Interesē atsauksmes par viesunamu "Kreisā Impērija", tantes runāja, ka tur uz ballītēm vienmēr dodās vietējo izsitēju banda. Kāds varbūt var pastāstīt, kas tur īsti notiek?
Vai arī jāpērk citas restes. Vēl pastāv maiņas opcija.LASTKING rakstīja:Skaidrs :) tad japerk brille,nu neko, zināšu
raudzha rakstīja:https://t.co/PcscoTu39U
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 971
- 972
- 973
- 974
- 975
- …