Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …
- 470
- chevron_right
Vecit , man Tu par sevi vari nestāstīt. Man pietika redzēt kā Tu taisi mašīnas. 5l kannā ielikta motortelpa dīzelim
ar kompatu pa brugji
Vispar tas jau bija testam bet nu labi lai jau tev tiek palikt saulitee.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
KristapsAgreen garage rakstīja: ↑26 Feb 2018, 12:42 Varbūt kāds zin cik maksā sametināt 2cm plaisu diskam? Kur vislabāk to darīt?
Labs vakar vīri, atkal griežos pie jums ar jautājumu.
Reizēm kad palaiž gāzi, vai met robā vai vispār random momentos pilnīgi mierīgi braucot taisni sākās kautkādi sitieni aizmugurē, reizēm tikai viens sitiens un viss, reizēm kādi trīs, vienu reizi bija kādi 7 un tad pāriet, kas tas varētu būt ? Tas sākās pēc tāda jestrāka izbrauciena pa ne tik jestriem ceļiem. Sitieni arī notiek ļoti neregulāri. Pilnīgi random. Pēc skaņas tas ir aizmugurē. Vienu reizi likās zem aizmugurējiem benķiem, vienu reizi liekās ka akutkur pie labā riteņa aizmugurē, grūti tā tajā brīdī uz to pus sekundi noteikt skaņas avotu.
Kardana vidusgūltnis , pusass , reduktors .... ?
Reizēm kad palaiž gāzi, vai met robā vai vispār random momentos pilnīgi mierīgi braucot taisni sākās kautkādi sitieni aizmugurē, reizēm tikai viens sitiens un viss, reizēm kādi trīs, vienu reizi bija kādi 7 un tad pāriet, kas tas varētu būt ? Tas sākās pēc tāda jestrāka izbrauciena pa ne tik jestriem ceļiem. Sitieni arī notiek ļoti neregulāri. Pilnīgi random. Pēc skaņas tas ir aizmugurē. Vienu reizi likās zem aizmugurējiem benķiem, vienu reizi liekās ka akutkur pie labā riteņa aizmugurē, grūti tā tajā brīdī uz to pus sekundi noteikt skaņas avotu.
kardāna mufte nav izģērbusies?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Paskaties vai izpūtējs kaut kur nesitas pie virsbūves/detaļām.SnowLatvia rakstīja: ↑26 Feb 2018, 22:42 Labs vakar vīri, atkal griežos pie jums ar jautājumu.
Reduktora bukses pārbaudi.
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
kur ir kada normala iestade kur aizvest auto uz savirzi un saguzumu, bet lai saregule normali, nevis pec rupnicas datiem, bet kad kamberu ari
Uz Brīvības ielas kur benzīntanks Virši. Tur vel biker toys veikals blakus. Tur ir labs servisa kur saregule visu smuki
ar kompatu pa brugji
man bija līdzīgi, vainīga bija atskruvejusies skruve pie karbas starb kardanu un to mufti :)SnowLatvia rakstīja: ↑26 Feb 2018, 22:42 Labs vakar vīri, atkal griežos pie jums ar jautājumu.
Mriepās vienmēr regulēju, tur agrāk uz stenda viens forumietis strādāja , uz pusvārda saprata ko vēlos, tagad reti redzēts bet tāpat visu čotka izdara.
Nu hvz par M riepām
Esmu 2x zvanījis un dzeki saka, brauc šurp, saregulesim. Aizbraucu un tie man pasaka, ka tomēr nevarēs jo svarīgākas lietas un ya 2x
Esmu 2x zvanījis un dzeki saka, brauc šurp, saregulesim. Aizbraucu un tie man pasaka, ka tomēr nevarēs jo svarīgākas lietas un ya 2x
ar kompatu pa brugji
Kaut kas te nelīmējas, vai arī tur nemīl tevi.
Zvani, pieraksties uz konkrētu laiku un viss.
Zvani, pieraksties uz konkrētu laiku un viss.
Nu savos apmeklejuma laikos esmu redzejis ka stradnieki zāli pipē. Un vinu piekares defektacijas ir smagi aplamas un parspiletas...
Kāds varētu būt iemesls ka zondes mirst nost viena pēc otras? Ecu pārāk lielas stravas dod ara?
Kad zali pipe, nav jaredz ir jajut!skaidra_nauda rakstīja: ↑27 Feb 2018, 16:16 Nu savos apmeklejuma laikos esmu redzejis ka stradnieki zāli pipē. Un vinu piekares defektacijas ir smagi aplamas un parspiletas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …
- 470