Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …
- 292
- chevron_right

nezinu man ar m52b28 jauktaja rezima (tomer pilseta vairak un sanak piebremzet pagazet pirms un pec sliedem) OBC rada 11.1L/100km , butu kads sedans vai kupeja pielauju domu ka pa 1l mazak butu bet ka zem 10l/100km jauktaja - nereali , tadus ciparus var dabut tikai uz sosejas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Orkaans rakstīja:Simtiem reizhu aprunaata teema![]()
Normaali braucot (neseenjojot) 6 cilindru dzineeju nevar dabuut zem 10 litriem![]()
Pateerinjsh zem 10 buus tikai tad ,ja nepaartraukti uzmaniisies lai bik pa daudz neuzspiezh tam pedaalim
Ja mauc visu laiku līdz redlainam, tad arī ir pāri 10litri, bet normāli braucot arī čillojot, arī atvelkot tīri pa pilsētu ir 10l. Ārpus 8-9. Šogad laikam atkal uzņemšu no jauna mērījumus, citādi neviens netic.

šodien kūtiņai nomainīti aizmugurējie amīši, kā arī ielikti priekšējie bosch lēcu lukturi!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

nomainītas sveces, nomazgāts auto un iepirkti divi dzelzs diski, lai ir ar ko uz 333 braukt! 

333 ar isku?
tas ir slapjā laikā tikai?

Vakar beidzot pabeidzu slipet diskus vasarai, tagad gandriz vai atliek tikai parkrasot un tad buu ciki briki

nu laimigie,man sajas brīvdienās aizgaja 15L uz 100km pa štrasi!Ruu rakstīja:Orkaans rakstīja:Simtiem reizhu aprunaata teema![]()
Normaali braucot (neseenjojot) 6 cilindru dzineeju nevar dabuut zem 10 litriem![]()
Pateerinjsh zem 10 buus tikai tad ,ja nepaartraukti uzmaniisies lai bik pa daudz neuzspiezh tam pedaalim
Ja mauc visu laiku līdz redlainam, tad arī ir pāri 10litri, bet normāli braucot arī čillojot, arī atvelkot tīri pa pilsētu ir 10l. Ārpus 8-9. Šogad laikam atkal uzņemšu no jauna mērījumus, citādi neviens netic.

kur tu taadu pateerinju dabuuji?
:D ko tev ekanometrs nemaz zem 10 nenoliida?

man pat doma nav bijusi sausā laikā tur rādīties!Kobreti rakstīja:333 ar isku?tas ir slapjā laikā tikai?

iepirkts
jauns m-pakas bampers
jauni miglas ramisi
jauni pagrieziena lukturi
paldies beamerguruu
jauni lukturi
paldies Ruu par buksem
paldies Erchy par digitalas klimas kompl utt

jauns m-pakas bampers
jauni miglas ramisi
jauni pagrieziena lukturi
paldies beamerguruu
jauni lukturi
paldies Ruu par buksem
paldies Erchy par digitalas klimas kompl utt

Lieladienas iemainiju savus kinieshu diskus pret originaliem, sodien uzliku 2vus
Un piesledzu elektrisko ventilatoru un atgaidosju radiatoru
rit vai parit jaliek prieksha kopaa :)

Un piesledzu elektrisko ventilatoru un atgaidosju radiatoru

Iepirktas zemās atsperes no lietotāja Archa
Pabūts pbshb servisā - nomainītas atsperes (tagad guļošie arī mani ir lēni jāpārbrauc
), nomainīts gultnis pakaļējais un pārvilkti vasaras apavi.

Pabūts pbshb servisā - nomainītas atsperes (tagad guļošie arī mani ir lēni jāpārbrauc

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

izcelta dveselite un pieskruvets 95 gada 2.0 vanos
ritdien jasaliek viss parejais un tad jau atpakal ielas!
ritdien jasaliek viss parejais un tad jau atpakal ielas!

nu kā jau parasti,kaut kas aizgajaAgris rakstīja:kur tu taadu pateerinju dabuuji?:D ko tev ekanometrs nemaz zem 10 nenoliida?

P.s. viņš rāda visu laiku 10L,bet nu realais ir kadi 15

Nu man ar manu pusbeigto 2.5 ari neteikšū,ka iet mega labi pa sausu tur,slapjā vismaz prieks krāmētzeltinsh rakstīja:man pat doma nav bijusi sausā laikā tur rādīties!Kobreti rakstīja:333 ar isku?tas ir slapjā laikā tikai?

Vakar tiku pie kniedējama m-bampera. Jāskatās, kas tur sanāks! 

sataisīts šofera puses logs, tagad beidzot var papīpēt pie stūres 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Kapeec jaakniedee???? Vinjsh ideaali remonteejaas arii bez kniedeeshanaszeltinsh rakstīja:Vakar tiku pie kniedējama m-bampera. Jāskatās, kas tur sanāks!

Plastmasas remontam kniedes neizmantojas

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Kurš teica, ka tas ir plastmasa?
Ja, godīgi tad man maz ticības, ka to stiklšķiedras repliku var atdzīvināt!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …
- 292