Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 986
- 987
- 988
- 989
- 990
- …
- 2228
- chevron_right
kaut ko tadu ari esmu dzirdejis. vot interese kas ko teiks, kurs jau ta dardriftaelks rakstīja:Cik zinu, tad UK ar LV numuriem var braukt kādu noteiktu laiku, bet no pieredzes ja sūdus netaisi, tad vari mierīgi braukāt ar LV numuriem pa UK, daudzi latvieši tur tā dara. Vai arī kad paiet atļautais laiks izbrauc ar savu mašīnu brīvdienās uz Franciju un atbrauc atpakaļ un laiks sâkas no jauna skaitīties.
Vismaz kur es dzīvoju tur daudzi latvieši ar LV numuriem braukā... Ja es pirktu UK bmw, man apdrošināšana maksātu 900 poundi mēnesī.
Kāds šeit nenodarbojas, vai nepazīst kādu, kas brauc ar autoevakuatoru, vai ar trali un varētu rītvakar auto nogādāt no pārdaugavas līdz Ganību Dambim?
Varbūt kāds ir ņēmies ar tādām lietām. Lieta tāda,ka jaiztīra mūs piederošā lauksaimniecības zeme. Strādnieki itkā ir,bet nezinam cik lai maksā par padarīto. Varbūt kāds ar kko tādu tiešām ņemas un var apskaidrot. Vismaz kkadu min/max summu nosaukt. Savadāk tumša bilde. Zarus tpt vnk gar malu,ja tas kko maina:D
2-10 Eur/hduuj rakstīja:Varbūt kāds ir ņēmies ar tādām lietām. Lieta tāda,ka jaiztīra mūs piederošā lauksaimniecības zeme. Strādnieki itkā ir,bet nezinam cik lai maksā par padarīto. Varbūt kāds ar kko tādu tiešām ņemas un var apskaidrot. Vismaz kkadu min/max summu nosaukt. Savadāk tumša bilde. Zarus tpt vnk gar malu,ja tas kko maina:D
Tur takš ļoti daudz kas atkarīgs no darāmā darba sarežģītuma pakāpes
Ja tur tupa zari jaliek kaudzes, es maksatu 2-2.5 eur/h vismaz saviem vietējiem džekiem, ļoti atkarīgs arī no rēgiona kur utt.
Nezinu,tpc prasu.ZzevsS rakstīja:2-10 Eur/hduuj rakstīja:Varbūt kāds ir ņēmies ar tādām lietām. Lieta tāda,ka jaiztīra mūs piederošā lauksaimniecības zeme. Strādnieki itkā ir,bet nezinam cik lai maksā par padarīto. Varbūt kāds ar kko tādu tiešām ņemas un var apskaidrot. Vismaz kkadu min/max summu nosaukt. Savadāk tumša bilde. Zarus tpt vnk gar malu,ja tas kko maina:D
Ja tur tupa zari jaliek kaudzes, es maksatu 2-2.5 eur/h vismaz saviem vietējiem džekiem, ļoti atkarīgs arī no rēgiona kur utt.
Sarežģīts jau nekas nav..ņem tik trimmerē un zāģē. Man ienāca ziņas,ka 140 eur pa 1km. Limbažu novada piejūra tā var teikt
Tur jau tādā gadījumā cena ir par ha. Par cirsmas retināšanu pagājušgad maksāju 100 Eur/ha, bet tur bija tikai zāģēšana, bez krāmēšanas. Atkarīgs arī cik ļoti aizaudzis. Ja ir pizdec kā aizaudzis, tad 140 Eur/ha ir ok summa.duuj rakstīja:Nezinu,tpc prasu.ZzevsS rakstīja:2-10 Eur/hduuj rakstīja:Varbūt kāds ir ņēmies ar tādām lietām. Lieta tāda,ka jaiztīra mūs piederošā lauksaimniecības zeme. Strādnieki itkā ir,bet nezinam cik lai maksā par padarīto. Varbūt kāds ar kko tādu tiešām ņemas un var apskaidrot. Vismaz kkadu min/max summu nosaukt. Savadāk tumša bilde. Zarus tpt vnk gar malu,ja tas kko maina:D
Sarežģīts jau nekas nav..ņem tik trimmerē un zāģē. Man ienāca ziņas,ka 140 eur pa 1km.
Tīrs pizģec jau nav,bet ko darīt fiziski ir ko. Gan ar trimmeri,gan ar vārnu jaskraida. pats pamēģināju brīvdienās- nospļāvos:DZzevsS rakstīja:Tur jau tādā gadījumā cena ir par ha. Par cirsmas retināšanu pagājušgad maksāju 100 Eur/ha, bet tur bija tikai zāģēšana, bez krāmēšanas. Atkarīgs arī cik ļoti aizaudzis. Ja ir pizdec kā aizaudzis, tad 140 Eur/ha ir ok summa.duuj rakstīja:Nezinu,tpc prasu.ZzevsS rakstīja: 2-10 Eur/h
Sarežģīts jau nekas nav..ņem tik trimmerē un zāģē. Man ienāca ziņas,ka 140 eur pa 1km.
moš kādam ir kontakti, kam varētu būt lieks m20 vienmasas 6kg sparats? ļoti steidzami vajag, rīt un rīgā, vēlams.
ieliku sludinājumu, bet nu, varbūt šitā ar var izdoties atrast vajadzīgo
ja nu kas, pz
ja nu kas, pz
Es Tev pērk topikā jau uzrakstījuagang rakstīja:moš kādam ir kontakti, kam varētu būt lieks m20 vienmasas 6kg sparats? ļoti steidzami vajag, rīt un rīgā, vēlams.
ja nu kas, pz
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Joprojām aktuāls jautājums - kur dabūt vējstikla moldingu? Negribu sūtīt un gaidīt 10 gadus
P.S. DogMa nenoturejos neatrakstot uz tavu aicinajumu..
Intrans, Triplex, auto stiklu veikalos :)edzis rakstīja:Joprojām aktuāls jautājums - kur dabūt vējstikla moldingu? Negribu sūtīt un gaidīt 10 gadus
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Gribēju pakonsultēties ,man e36 compakts , iekšā 2.8 ielikts , gribu nomainīt metināto bloķi! Kāds būtu labākais un piemērotākais reduktors?
Sveiki, gribētu uzzināt citu cilvēku viedokli, kādus diskus labāk ņemt, oem style 24 vai šos(nedomātu ja būtu ar nelielu plauktu, jo tie nedaudz labāk izskatās)
P.S. Diski domāti touringam
P.S. Diski domāti touringam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šie kas bildē liekās būs interesantāki un nedaduz savdāk no standarta style.
Loģiski ka st24 kā šos diskus vispār var iedomāties salīdzināt
Piekrītu!kars rakstīja:Loģiski ka st24 kā šos diskus vispār var iedomāties salīdzināt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 986
- 987
- 988
- 989
- 990
- …
- 2228