Neglītie E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- …
- 105
- chevron_right
joptvai
Nav tik traki
Smuki gaziki
da normāli nolimēta , kas i obligāti vajag būt melnai vai sarkanai ?
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
var būt arī balta bet ja nopietni, tad kautkā liekas, ka e36 nu galīgi nav tas auto, kuru ar šitādas krāsas plēvēm līmēt
Te laikam ir tā. Ja tev nav pilnā M paka tad tavs autiņš ir mēsls. Diezgan skumji kā tādi uzskati.
Aizskartais īpašnieks?220volt rakstīja:da normāli nolimēta , kas i obligāti vajag būt melnai vai sarkanai ?
M-paka varbūt arī ir šeit reizēm nedaudz pārvērtēta, bet tu saproti, ka šobrīd iet runa par žurku zelta plēvē? Pat bixenon 6er hromā ir smieklīgs bet nu šis ir level up.thedeivsss rakstīja:Te laikam ir tā. Ja tev nav pilnā M paka tad tavs autiņš ir mēsls. Diezgan skumji kā tādi uzskati.
Kā klucis konfektes papīrītī.
Uzlikt lietos un savādāk teiksi. Nav ne vainas
da nē nav mana , bet nu šis ar nav 100% īstais gadījums kur zviegt un pirkstiem rādīt. Kas ir kaut kādi žurkas standarti? Vismaz kaut kas savādāks . Visiem jau neizpatiksi tāpat nekad.Reinholds rakstīja:Aizskartais īpašnieks?220volt rakstīja:da normāli nolimēta , kas i obligāti vajag būt melnai vai sarkanai ?
M-paka varbūt arī ir šeit reizēm nedaudz pārvērtēta, bet tu saproti, ka šobrīd iet runa par žurku zelta plēvē? Pat bixenon 6er hromā ir smieklīgs bet nu šis ir level up.thedeivsss rakstīja:Te laikam ir tā. Ja tev nav pilnā M paka tad tavs autiņš ir mēsls. Diezgan skumji kā tādi uzskati.
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
šitais nav zelta vēl,ogrē ir e46 kurš nu spīd kā kaķa pauti zelta(ķipa) krāsā.
Man personīgi salikums nepatīk,būtu viss zelta būtu moš vēl interesanti,bet nu cmoon,tas melnais bagūzis sajāj...vai arī melnais bagūzis kāreiz ir ok un zelts visu sajāj,hvz.esmu stagnāts,man būtu paticis bostongreen vai hellrot krāsā
Man personīgi salikums nepatīk,būtu viss zelta būtu moš vēl interesanti,bet nu cmoon,tas melnais bagūzis sajāj...vai arī melnais bagūzis kāreiz ir ok un zelts visu sajāj,hvz.esmu stagnāts,man būtu paticis bostongreen vai hellrot krāsā
Nu vēl nebiju ticis līdz sitajam topikam. [emoji23] [emoji23]Reinholds rakstīja:Aizskartais īpašnieks?220volt rakstīja:da normāli nolimēta , kas i obligāti vajag būt melnai vai sarkanai ?
Kā klucis konfektes papīrītī. [emoji38]
Sent from my S30 using Tapatalk
Tas tak nevar būt nopietni nopista žurka ar čigānu plēvi ir zažebis
nu labs tur nekas nesanāks, bet ja nomazgātu un uzliktu normālus diskus būtu labāk.
Čigaanu lamata:DReinholds rakstīja:Aizskartais īpašnieks?220volt rakstīja:da normāli nolimēta , kas i obligāti vajag būt melnai vai sarkanai ?
Laiks iet un sitais klust tikai neglitaks un neglitaks
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nav e36, bet džeks arī no "Riga drive family"
https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... ghbbn.html
https://m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/b ... ghbbn.html
Tur jau blakus vēl viens šķūnis.
Kas tas pa ''Rīga drive family'' ? Cik skatos ta visi bembji ar šo uzlīmi ir sašķūnēti, ka vemt gribās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- …
- 105