E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- …
- 161
- chevron_right
Nezinu gan kaa es vinjus vareeju nocelt jo 2min pec posta paraadiidhanaas biju jau vinjus rezerveejis... tev nebija izredzes
BMW_The Ultimate Repair Bill
nu tik ātrs es gan nebiju. HehRamyrez rakstīja:Nezinu gan kaa es vinjus vareeju nocelt jo 2min pec posta paraadiidhanaas biju jau vinjus rezerveejis... tev nebija izredzes
Nekas, viss čībā, lai labi braucas, sameklēju velvienus, tā kā būs vēl tādi lv
Es te biju
Nu,re,nav viņi tik i reti tad sanāk!Ziggy rakstīja:nu tik ātrs es gan nebiju. HehRamyrez rakstīja:Nezinu gan kaa es vinjus vareeju nocelt jo 2min pec posta paraadiidhanaas biju jau vinjus rezerveejis... tev nebija izredzes
Nekas, viss čībā, lai labi braucas, sameklēju velvienus, tā kā būs vēl tādi lv
Ja ir nauda,atrast visu var,vai ne tā?Ramyrez rakstīja:Nu ja-katrai otrai taads ir
Viņi nav tik reti cik te tiek runāts! Viņi ir ne katram pieejami cenas ziņā!
TAS ARĪ IR VISS!
TAS ARĪ IR VISS!
NEBĻAUJ JA?!!?
Domāju ka tiešām nevarēja atrast, jo kā redzams , šeit piķis nav problēma
Nebļauju kā redzi! Izsaku tikai savu viedokli,peace!em.dzhii rakstīja:NEBĻAUJ JA?!!?
Eu... Reti gan viņi. Usa iet pa 3k un up, zinu divus bembjus, kam ir tikai.
Es te biju
Oem glazu atsaite ir reta, bet vaderi ir dargi, ar to lv retiZiggy rakstīja:Eu... Reti gan viņi. Usa iet pa 3k un up, zinu divus bembjus, kam ir tikai.
Žēl ka man vairs nav emka, būtu labi uzvārijies pārdodot tos 'izslavētos' vaderus, bija precīzi tādi paši.
Atvainojos par offtopic, nezinu kapec vispār atbildu,grūti pateikt vai tas bija sarkasms, bet ja nē,tad par to ka Amerikā viņi tā maksā tu kļūdies.Ziggy rakstīja:Eu... Reti gan viņi. Usa iet pa 3k un up, zinu divus bembjus, kam ir tikai.
Droši var dzēst ārā.
Tiiri mans rezumee-mekleeju vaderus līdz 1000eur(poh EU vai eng) nauda kabatā bet būtību tas nemainija-biju ielicis sludinaajunu forumos ka peerku,biju apzvaniijis UK draugus,biju pat saacis makleet vācijā...rezultaati nekaadi-vienigie kas bija piedavajuma bija sapleesti balti pa 450 euro īrijā-piezvaniju savai šuvējai-tā pateica 700e par priekšējiem tik ja čotka dara....uzreiz atmetu domu,sazinajos pat ar aivi no UK jo vinsh ljoti zinosh shinī pasākumā-aivis pateica kad pedejaa laikaa nav vispar maniitintie vaderi,kur nu veel izkikti pardoties,Amerikā jaa ir vaderi bet to cena ir sakot ar 1300eur+ tikpat par shippingu-taa nu es meenesi mekleeju un beigas uzradaas shie-logiski ka pataavoklis iisti neintreseeja-aizbraucu un savaacu nu un no shaa visa arii izsecinaaju kad vaderi ir reti dabonami-ja kaadam pasiid aatri nopirkt tad super-apsveicu,es personigi nedaudz iespringu
Manuprat labakais salons kads 36 var but
Bet cik esmu intersejies par vader loti daudz sliktas atsauksmes par to ka esot neerti , varbut pec tam kad buusi uzlicis un pabraukajis kadu mirkli varetu kada postaa iemineties par savam atsauksmem !?
Bet cik esmu intersejies par vader loti daudz sliktas atsauksmes par to ka esot neerti , varbut pec tam kad buusi uzlicis un pabraukajis kadu mirkli varetu kada postaa iemineties par savam atsauksmem !?
Varbut ir tagad tads periods.bet kad dzivoju uk un mekleju savam kabrim veiderus,bija piedavajums pa 200 paundiem balts adas nesaplest,tik 1000k km bija jabrauc turp atpakalj
ar kompatu pa brugji
Teiši tā-periods taads-agraak ka nebija iespeeju taadu nopirkt tad vinji bija daudz-tagad vinju nav vairs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- …