Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- chevron_right
Armando rakstīja:iespejams ir iespeja iegadaties soprojektu, leti nebus, ja kadam ir nauda un intrese varat piedavat savu variantu. iemeslus sobrid neesmu gatavs paskaidrot, bet nau saistibaa ar naudas nepiecieshamibu
beidzot izbesīja un sagribējas vnk čiliņā bez bēdu braukt ar kādu... hmm?? :
ok.... ienākšu atkal pēc pusgada paskatīties kas Tev te darāsArmando rakstīja:Dazas nedelas atputos, apdomaju situaciju, un pienjemu lemumu pabeigt..
Tatad iztereti kartejie 500e preks detalaam.
Iepirktas lietas Lai turpinatu.
Nekas funny jau te nav.
Vakar par šo runāju ar korišu, ja pats šitādus darbus apņemās, tie velkas ilgi. Principā, ja ir naudiņa vienkāršāk un ātrāk ir kādam samaksāt.
BET kā auto entuziasts (tā gribētos sevi nosaukt) pieredze un tas, ka tu pats visu esi darijis ar savām rokām ir labākais, kas var būt!
Man daudz cilvēki un taj pat skaitā tēvs ir teicis: ''Priekš kam tu ķērnā naudu tajos lūžņos''
Viens krāj pastmarkas, viens spēlē automātus, cits savu lieko naudiņu izlaiž caur nieri, i have this.. zinu, ka nenormāli liela jēga nav, bet man tas patīk.
Vakar par šo runāju ar korišu, ja pats šitādus darbus apņemās, tie velkas ilgi. Principā, ja ir naudiņa vienkāršāk un ātrāk ir kādam samaksāt.
BET kā auto entuziasts (tā gribētos sevi nosaukt) pieredze un tas, ka tu pats visu esi darijis ar savām rokām ir labākais, kas var būt!
Man daudz cilvēki un taj pat skaitā tēvs ir teicis: ''Priekš kam tu ķērnā naudu tajos lūžņos''
Viens krāj pastmarkas, viens spēlē automātus, cits savu lieko naudiņu izlaiž caur nieri, i have this.. zinu, ka nenormāli liela jēga nav, bet man tas patīk.
+1
Kad es sāku skrūvēt, tad bija doma iepist kapeiku uz servisiem, bet nu pagāja laiks un šo to iemācījos un reāli tagad, es vislaik skrūvēju savus auto, jo man vienkārši patīk paskrūvēt un kko nomainīt, uzlabot vai salabot pašam.
Par tēmu runājot, labi ka Armands saņēmās un turpina savu projektu! Visiem mums kkad uznāk vājuma brīži.
Kad es sāku skrūvēt, tad bija doma iepist kapeiku uz servisiem, bet nu pagāja laiks un šo to iemācījos un reāli tagad, es vislaik skrūvēju savus auto, jo man vienkārši patīk paskrūvēt un kko nomainīt, uzlabot vai salabot pašam.
Par tēmu runājot, labi ka Armands saņēmās un turpina savu projektu! Visiem mums kkad uznāk vājuma brīži.
Sodien pastnieks iepriecinaja.
Atnesa group N eljas rezistoru.
Mazins niecins bet ljoti vajadzigs
Atnesa group N eljas rezistoru.
Mazins niecins bet ljoti vajadzigs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
tiem kas nezin kas tas ir-
tiek ievadits galvas eljas kanaalaa, un palidz izdalit elju uz sadalenju zezhaam, arr lielaku spiedienu, un samazina plusmu kas slakstas pa galvas virspusi, respektivi problema atrisinata ar sadalenju sezhas turpamku dilshanu
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 436&type=3
http://www.driving-fun.com/forum/viewto ... 9&p=410359
ps sis vairak klavinam domats
tiek ievadits galvas eljas kanaalaa, un palidz izdalit elju uz sadalenju zezhaam, arr lielaku spiedienu, un samazina plusmu kas slakstas pa galvas virspusi, respektivi problema atrisinata ar sadalenju sezhas turpamku dilshanu
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 436&type=3
http://www.driving-fun.com/forum/viewto ... 9&p=410359
ps sis vairak klavinam domats
...
Paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es tieši domāju, kas tas ir
Paldies, ka apgaismoji
Paldies, ka apgaismoji
Sodien ieskreju garazaa ielikt to eljas sadalitaju galvaa.
Nevareju iebraukt nafig nevaru vinju ielikt ieksaa, izradaas ka kads jau tadu tur ielicis
Tad nu izmantoju situaciju kamer vaks IR nost un parlaboju vairakas vitnes, tas taa nakotnee Lai negadas brinumi
...
Kad rūks?
tas daljeji bus atkarigs no dogmas, cik ilgaa laikaa vins sariktes manu ecu, lai nav ews
bet taa jau driiz driiz, varbut pec kadam 6ned jau darbinasim klat, mok atraak
bet taa jau driiz driiz, varbut pec kadam 6ned jau darbinasim klat, mok atraak
...
Pravodka gatava.
Viss salodets, notits ar lupateni, un tagat tik jacer ka viss bus kaa tam jabut.
Jasaka paldies marim par palidzibu ar diagrammam.
Viss salodets, notits ar lupateni, un tagat tik jacer ka viss bus kaa tam jabut.
Jasaka paldies marim par palidzibu ar diagrammam.
...
Man liekas nebiji minejis, no ka ir ta pravotka ka vinja bija japartaisa?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
ja nemaldos tad angla pravotka, pagarinaja vadus,bestbmw rakstīja:Man liekas nebiji minejis, no ka ir ta pravotka ka vinja bija japartaisa?
P.S ja kludos gan jau Armando palabos
likas ka jau biju mineejis, bet nu atkartoshu. lieta tada ka s50b30 pravodka ir reali gruti dabunama, un so pa 200 eiram pirku, un izradaas ka bija nogriests apalais kontakts nost, tapec bija jalodee jauns ieksaa
...
Paceljot topiku.
Beidzot tikts pie s50b30 abiem ecu, un vel daziem 2k vertiem hlamiem testsanai un jauna produkta izbuvei
Beidzot tikts pie s50b30 abiem ecu, un vel daziem 2k vertiem hlamiem testsanai un jauna produkta izbuvei
...
Tas tuvākais spararats izskatās nosvilināts.
Kam ir divi ECU?
Kam ir divi ECU?
Dr. Vanosssss.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Otrs ir vanosam?Jānis.P rakstīja:Dr. Vanosssss.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- chevron_right