Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 992
- 993
- 994
- 995
- 996
- …
- 1297
- chevron_right
Pec 45min varetu but tur, barukt? esmu vnk vidrizos.[/quote]Nedraugs rakstīja:12km, tieši pirms pirmā ceļu remonta luksofora, no limbažu puses.Lācis rakstīja:cik talu no limbo?Nedraugs rakstīja:Nav pa tēmai,bet kāds nebrauc no Valm uz Limbažiem, vai otrādāk un var izpalīdzēt ar rezerves riteni?
Gaidīšu, cits nekas neatliek.
kāds zin rīgā tolmetu, kur pa sakarīgām cenām al diskus var nomest?
Liels paldies lietotājam Lācis par riepu un palīdzību!!✌
kads man kabrim var nokalibret jumtu?jo amishi necelj pietiekami jumta nosegvaaku?!iespejams ,ka amishi vainiigi,nezinu
ar kompatu pa brugji
Nedraugs rakstīja:Liels paldies lietotājam Lācis par riepu un palīdzību!!✌
Kāds ņemas ar portatīvo remontiem par sakarīgiem cipariem? Vajag iztīrit Asus N56VZ portatīvo no putekļiem, uzlikt jaunu termopastu uz procesora un pārlodēt veco vai ielikt jaunu 2.5mm audio portu. Viens pidars nolauza, vairs nav kontakta normāla. Vajag likt kaut ko apakšā, lai strādātu.
Liet. Robfunkyasshit rakstīja:Kāds ņemas ar portatīvo remontiem par sakarīgiem cipariem? Vajag iztīrit Asus N56VZ portatīvo no putekļiem, uzlikt jaunu termopastu uz procesora un pārlodēt veco vai ielikt jaunu 2.5mm audio portu. Viens pidars nolauza, vairs nav kontakta normāla. Vajag likt kaut ko apakšā, lai strādātu.
Uzprasi liet.JanisP.funkyasshit rakstīja:Kāds ņemas ar portatīvo remontiem par sakarīgiem cipariem? Vajag iztīrit Asus N56VZ portatīvo no putekļiem, uzlikt jaunu termopastu uz procesora un pārlodēt veco vai ielikt jaunu 2.5mm audio portu. Viens pidars nolauza, vairs nav kontakta normāla. Vajag likt kaut ko apakšā, lai strādātu.
Kads nav manijis kupejas slieksna uzliku cela posma Salaspils-Ogre ?!? 
ja man dačoks uzrāda,ka ar degvielu, kas bākā varu nobraukt vēl 190km, bet pludiņš nepārprotami rāda,ka degviela cauri, lielāka iespēja, ka kurš melo? [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Es domāju ka kompis melo :) ielej kanina bendzu un pamegini nobraukt, redzesi cik sanaks :)mmadaralv rakstīja:ja man dačoks uzrāda,ka ar degvielu, kas bākā varu nobraukt vēl 190km, bet pludiņš nepārprotami rāda,ka degviela cauri, lielāka iespēja, ka kurš melo? [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Man bij tieši otrādi, bākā rādija 0 bet kompī , ka vel 260 km var maukt. Lēju bākā un ar 28€ pistolei bij atsitiens. Tad sapratu, izvilku ārā pludiņu pačukāju , ieliku beck un viss bij ok.MAr1s rakstīja:Es domāju ka kompis melo :) ielej kanina bendzu un pamegini nobraukt, redzesi cik sanaks :)mmadaralv rakstīja:ja man dačoks uzrāda,ka ar degvielu, kas bākā varu nobraukt vēl 190km, bet pludiņš nepārprotami rāda,ka degviela cauri, lielāka iespēja, ka kurš melo? [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Jautājums kādam kas ir krasojis jaunu Ķīnas M bamperi. Viņu krāso tāds kāds ir vai arī vēl papildus grunti vaijg uzpūst?
Parasti tās detaļas jau nāk gruntētas, bet cik esmu dzirdējis, tā grunts esot sūdīga. Es droši vien uzliktu normālu grunti, tīri drošības pēc, lai nav ddmzurkae36 rakstīja:Jautājums kādam kas ir krasojis jaunu Ķīnas M bamperi. Viņu krāso tāds kāds ir vai arī vēl papildus grunti vaijg uzpūst?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
man arī lejot bākā pie 24 eiro ar kapeikām atsita, tā kā gribēju ieliet pa 25 tad iepilināju un aizbraucu.. tajā brīdī nemaz neiedomajos,ka tas varētu būt atsitiens. hmm, laikam jau nāksies iepildīt kanniņā un pabraukt,jo varbūt sanāk neizmantot visu laiku vēl 200km [emoji1]ElvijsR rakstīja:Man bij tieši otrādi, bākā rādija 0 bet kompī , ka vel 260 km var maukt. Lēju bākā un ar 28€ pistolei bij atsitiens. Tad sapratu, izvilku ārā pludiņu pačukāju , ieliku beck un viss bij ok.MAr1s rakstīja:Es domāju ka kompis melo :) ielej kanina bendzu un pamegini nobraukt, redzesi cik sanaks :)mmadaralv rakstīja:ja man dačoks uzrāda,ka ar degvielu, kas bākā varu nobraukt vēl 190km, bet pludiņš nepārprotami rāda,ka degviela cauri, lielāka iespēja, ka kurš melo? [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalkbet mby tev ir otrādāk.
runa vienkārši ir par 2004. g. vw, tādēļ man negribētos ticēt,ka kompis mānās [emoji53]
Kurš var palīdzēt savest kārtībā krabim jumtu? Pēc restartēšanas jumta motoru nevar ievietot atpakaļ, līdz galam, nofiksējās pusē, kaut kas varētu būt ar zobratiem. Kā arī pēc viena hujaka apmeklējuma mehānika arī klibo.
Drīzāk aizm. vāks jāiespiež dziļāk ar roku, lai motorīts nofiksētos kārtīgi, t.i., lai būtu sazobe pareizā.
M50B20 (nonvanos)
viņam taču der sprauslas no divlitrīga vanosa?
viņam taču der sprauslas no divlitrīga vanosa?
ieteiktu sameklet sprauslas no M52 vinjas bisk razigakas un atsaucigaks motors paliek.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 992
- 993
- 994
- 995
- 996
- …
- 1297