Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 993
- 994
- 995
- 996
- 997
- …
- 1297
- chevron_right
Nez kāds tam pamatojums? es neticbestbmw rakstīja:ieteiktu sameklet sprauslas no M52 vinjas bisk razigakas un atsaucigaks motors paliek.
Ir kaut kāda iespēja arī nofiksēt vāku, ja jumts ir nolaists, kad abi motori ir atslēgti/noņemti?
dogMa rakstīja:Drīzāk aizm. vāks jāiespiež dziļāk ar roku, lai motorīts nofiksētos kārtīgi, t.i., lai būtu sazobe pareizā.
Neaizrijas iemetot pedali grida! Ir testets, ari paskrienoties ar tadu pashu stock.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Nu nez. Ja nu vienīgi ar atvienotu lambdubestbmw rakstīja:Neaizrijas iemetot pedali grida! Ir testets, ari paskrienoties ar tadu pashu stock.
Skaidrs, ka līdz 3k tas motors neiet. Bet nekas tur nepalīdzēs, ja zonde u.c. ir darba kārtībā. Adaptācijas aizpeldēs un viņš ies tāpat
JaniVal rakstīja:Ir kaut kāda iespēja arī nofiksēt vāku, ja jumts ir nolaists, kad abi motori ir atslēgti/noņemti?
dogMa rakstīja:Drīzāk aizm. vāks jāiespiež dziļāk ar roku, lai motorīts nofiksētos kārtīgi, t.i., lai būtu sazobe pareizā.
vaks automatiski pievelkas,nedomaju ka nofiksesies ja nav motorinji pievienoti
ar kompatu pa brugji
Motori pievienoti, vāks nofiksējās un paceļas...motors darbojas jumtam, bet jumts aukšā neceļās. Mehānika?
cipruss18 rakstīja:JaniVal rakstīja:Ir kaut kāda iespēja arī nofiksēt vāku, ja jumts ir nolaists, kad abi motori ir atslēgti/noņemti?
vaks automatiski pievelkas,nedomaju ka nofiksesies ja nav motorinji pievienoti
Kas varētu būt pie vaines, jo vāks jau paceļas un nolaižas, jumts ir tas, kas nekustās...?
cipruss18 rakstīja:bagazhnieka vaakaa motoriitis.tas varetu but pipec
Aizmirsu to saiti ar riepu strečiem. 195 40 r17 uz j8.5 nebūs pa traku?
tyrestrech.comElvijsR rakstīja:Aizmirsu to saiti ar riepu strečiem. 195 40 r17 uz j8.5 nebūs pa traku?
Paldies, un vel jautājums ,vai vispār mani st 19 ir j8,5 vai j8?māriņš rakstīja:tyrestrech.comElvijsR rakstīja:Aizmirsu to saiti ar riepu strečiem. 195 40 r17 uz j8.5 nebūs pa traku?
Man uz 7,5J ir tādas un imo jau ir pa traku 
Nav 8.5ElvijsR rakstīja:Paldies, un vel jautājums ,vai vispār mani st 19 ir j8,5 vai j8?māriņš rakstīja:tyrestrech.comElvijsR rakstīja:Aizmirsu to saiti ar riepu strečiem. 195 40 r17 uz j8.5 nebūs pa traku?
http://www.bmwstylewheels.com/bmw/19
AAaa , tad 8j, eu bet tajā streč adresē man nekas nenotiek, hz, lkm netam netīk tā adrese 
https://tyrestretch.com/results.php?Rim ... 7&TyreMan=ElvijsR rakstīja:AAaa , tad 8j, eu bet tajā streč adresē man nekas nenotiek, hz, lkm netam netīk tā adrese
Saliku tevis dotos izmērus.
Liells paldies!!!māriņš rakstīja:Saliku tevis dotos izmērus.
tgd lkm zinu kādu riepu setu likt uz nākamo sezonu, un tad jau būs manis vēlētais sēdinājums arī, tik nezinu vai tas auto ripos ārā no pagalma
Pie kā var dabūt e36.lv nākļenes? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 993
- 994
- 995
- 996
- 997
- …