Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 995
- 996
- 997
- 998
- 999
- …
- 2228
- chevron_right
Nenak miegs un izdomaju salikt kolāžu - netradu tik laikam divus auto (e39 538 un e36 sedanu uz wide steelies)
Bet nu krāšni - 2gadi ar daudz interesantiem auto - Visi kas pārmet perekupu variantu jeb pabraucu paris dienas un mainu nost... nu skauž jums tak....
Katrs šrots/auto ar savu stāstu un piedzivojumu...
Bet nu krāšni - 2gadi ar daudz interesantiem auto - Visi kas pārmet perekupu variantu jeb pabraucu paris dienas un mainu nost... nu skauž jums tak....
Katrs šrots/auto ar savu stāstu un piedzivojumu...
kompots bija laikam vissakrīgākais no tās lūžņu čupas
e46 bija baigi ok.. bet anglis..
Kompots bija stiligs...
318 IS kupeja - ar mazam niansem - ideals auto projektam...
kabris no uk - nedaudz krāsas un flekša vajadzeja - bundza bija laba + lsd
323 Toņmaina - 333 un Līču bieds....
Kompots bija stiligs...
318 IS kupeja - ar mazam niansem - ideals auto projektam...
kabris no uk - nedaudz krāsas un flekša vajadzeja - bundza bija laba + lsd
323 Toņmaina - 333 un Līču bieds....
Kaut kā bija sanācis čakarēties ar klemmēm un laikam neveiksmīgi viņas tika noņemtas un uzliktas, līdzarto man nogļujuši logi. Kad abas durvis ciet, viņi vispār neveras ne augšā, ne lejā, ja vienas durvis atver, tad viss šancē, kas tie par jokiem?
sveiki kapcs kad stumj masinu nepilaistu un groza sturi pa stures pastiprinataja trauku spiez ara elu.
1kãrt ko? 2kãrt mēģinãji stumjot no sajūga laist otrã robã vai reversã un šķilt klãt?eldzus123 rakstīja:sveiki kapcs kad stumj masinu nepilaistu un groza sturi pa stures pastiprinataja trauku spiez ara elu.
Kurlis rakstīja:Kā var no fl e46 pārkāpt uz pliku žurku ?
Daudz +++++
grūti saprast ko uzrakstīji, bet tas ir normāli, ka neiedarbinātai mašīnai grozot stūri šķidrums tiek izspiests pa bačoku, jo cirkulācija nenotiek un šķidrumam, kurš atplūst no reikas kaut kur jāliekaseldzus123 rakstīja:sveiki kapcs kad stumj masinu nepilaistu un groza sturi pa stures pastiprinataja trauku spiez ara elu.
Nomainīju spidometram izdegušās lampiņas,
Saliku atpakaļ plug&play, un šāds brīnums notika ar temp. dačiku. motors pat nav pielaists.
Kādam ir bijis kas līdzīgs?
Saliku atpakaļ plug&play, un šāds brīnums notika ar temp. dačiku. motors pat nav pielaists.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tev tak tahometra sstuka kur nau pielaists dzinejs?
e46 bija anglis, tur tak vēl stūre jāpārliek un reģistrācija.Rapakivi rakstīja:Kurlis rakstīja:Kā var no fl e46 pārkāpt uz pliku žurku ?
Daudz +++++
Tajā brīdī pielaists, bet tas pats ir kad nav pielaists :)GunTixV rakstīja:Tev tak tahometra sstuka kur nau pielaists dzinejs?
tie paneļi mirst bieži vien pat noņemot klemmi (it sevišķi vdo ražojuma).sandzhus rakstīja:Nomainīju spidometram izdegušās lampiņas,
risinājums vienkāršs - šrotā cits panelis par 10 eiro.
Ir taču ziemassvētki, cerību laiks!!!!!
KAD BEIDZOT ADMINISTRĀCIJA SAVEDĪS KĀRTĪBĀ "PĀRDOD" /MUSARU/
KAD BEIDZOT ADMINISTRĀCIJA SAVEDĪS KĀRTĪBĀ "PĀRDOD" /MUSARU/
Vārbūt kāds zin kāpēc kad noslāpē mašīnu man visu laiku pactāvīgi deg kompis un kilumetru noskrējiens.
nevaru saprast kāpēc nenodziest
nevaru saprast kāpēc nenodziest
Pārbaudi vai tev nav vados magaivers, man šitā bija ar maģi, viņu vispār izslēgt nevarēja, tur man magaivers pamatīgs aizmugurē bija, tā i hz ko ar viņu darīt
Jap tā arī bija paldies par infoedzis rakstīja:Pārbaudi vai tev nav vados magaivers, man šitā bija ar maģi, viņu vispār izslēgt nevarēja, tur man magaivers pamatīgs aizmugurē bija, tā i hz ko ar viņu darīt
Man biški cita situācija.sandzhus rakstīja:
Man dačiks uz otru pusi braucot krita
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Sveiki, vajaga steidzami uzzināt vai no ģenerātora oglītes - "alternator regulator" der visiem e36 vai tomēr 316 m43 dzinējam vajaga meklēt speciālās kādas? Jo ebayā raksta ka priekš 320, 325 un gadus, utt.
Tāpēc gribētu uzzināt kārtīgi pirms pasūtu
Tāpēc gribētu uzzināt kārtīgi pirms pasūtu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 995
- 996
- 997
- 998
- 999