Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 996
- 997
- 998
- 999
- 1000
- …
- 2228
- chevron_right
aizbrauc ar visu ģenģeri līdz autoveikalam un pasūti, tās oglītes tak kapeikas maksā
Nu lieta tāda ka šeit UK īpaši tādas lietas veikalā nav jo pārsvarā tirgo tikai ģeneratoru nevis kādus tā komponentus
Bet es jau atradu kādu man vajaga tākā droši vien ka būs tas jāpasūta
Bet es jau atradu kādu man vajaga tākā droši vien ka būs tas jāpasūta
aarchijs rakstīja:Sveiki, vajaga steidzami uzzināt vai no ģenerātora oglītes - "alternator regulator" der visiem e36 vai tomēr 316 m43 dzinējam vajaga meklēt speciālās kādas? Jo ebayā raksta ka priekš 320, 325 un gadus, utt.
Tāpēc gribētu uzzināt kārtīgi pirms pasūtu
Meklē pēc motora koda.
Kkas šitāds?sandzhus rakstīja:Nomainīju spidometram izdegušās lampiņas,
Saliku atpakaļ plug&play, un šāds brīnums notika ar temp. dačiku. motors pat nav pielaists.
Kādam ir bijis kas līdzīgs?
- ikey07
Cik vēl patestēju, pielaižu aukstu dzinēju dačiks uz sarkano pusi aizlec, noslāpēju - pielaižu, atlec uz kreiso galu.
Izskatās, ka jāmaina spidometrs.
Izskatās, ka jāmaina spidometrs.
Kur Pārdaugavā, max tuvu T/C Spice var pieslēgt pie kompja e36? Derēs arī vaņka ar kompi un vadu, jāpaskatās tikai ABS kļūdas. Šodien atteicās ABS/ASC, pa rītdienu vēlos noskaidrot, kurš devējs ir nosprādzis.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Es ceru ka šitā snigs visu dienu, tad vakarā varēs braukt uz Alfu.
Es arī ceru ka sniegs kļūs tikai vairāk. Pagaidām noteikti visi ceļi jau ir nokaisīti a jēga nekāda... Moš nebraukt ar auto šodien?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
brauc vakarā, tagad lielāka CSN iespēja , jo cilvēki nav pieraduši pie sniegaKikaps rakstīja:Es arī ceru ka sniegs kļūs tikai vairāk. Pagaidām noteikti visi ceļi jau ir nokaisīti a jēga nekāda... Moš nebraukt ar auto šodien?
Latviešu ticējums, ja uzsnieg sniegs tad ss.lv bmw cenas pieaug par 200 eiro.
un kvatrām cena ir atkariba no sniega biezuma - 5cm cena X 1.2, 10cm X1.4 , 15cmX1,6driftaelks rakstīja:Latviešu ticējums, ja uzsnieg sniegs tad ss.lv bmw cenas pieaug par 200 eiro.
Jāskatās Bez Tabu. Būs par ielu drifteriem Kāds no šejienes?
Varbūt kāds var izpalīdzēt! Došu jums 120 euro uz paypala un pretim gribu 110 euro uz rokas!!!
vajag tikai šodien!
vajag tikai šodien!
Alfā labāk slīd?Tumshais rakstīja:Es ceru ka šitā snigs visu dienu, tad vakarā varēs braukt uz Alfu.
Varbūt kāds gudrāks zinās!
Man ir sekojoša situācija :
Auto ir noņemts no uzskaites un ir uztaisīts rēķins uzziņa, bet ne uz manu vārdu.
Tehniskā apskate ir beigusies un protams arī nav apdrošināšana.
Jautājums - Kā lai es tieku uz csdd?
Auto ir noņemts no uzskaites un ir uztaisīts rēķins uzziņa, bet ne uz manu vārdu.
Brauc cerībā, ka tevi neviens neapstādinās un nekas nenotiks. Vismaz tā es darīju ar savējo.edzis rakstīja:Varbūt kāds gudrāks zinās!
octu vari uzlikt - pie apdrosinatajiem klatiene... pa netu nesanaks...edzis rakstīja:Varbūt kāds gudrāks zinās!
Alfa ir virāžas, bet izskatās ka sniegs atkal piepisa visu pasakumu...sandzhus rakstīja:Alfā labāk slīd?Tumshais rakstīja:Es ceru ka šitā snigs visu dienu, tad vakarā varēs braukt uz Alfu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 996
- 997
- 998
- 999
- 1000
- …
- 2228