Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 997
- 998
- 999
- 1000
- 1001
- …
- 2228
- chevron_right
vajadzēja e36.lv uzlīmi noplēsis
lai tautai nav par ko dir*t
Tur jau tā nelaime, ka viņa nemaz nav uz mana vārda, tad sanāk, ka vispār to octu nevar uzliktelksnis rakstīja:octu vari uzlikt - pie apdrosinatajiem klatiene... pa netu nesanaks...edzis rakstīja:Varbūt kāds gudrāks zinās!
Man ir sekojoša situācija :
Auto ir noņemts no uzskaites un ir uztaisīts rēķins uzziņa, bet ne uz manu vārdu.
Tehniskā apskate ir beigusies un protams arī nav apdrošināšana.
Jautājums - Kā lai es tieku uz csdd?
Lai octu nopirktu kādai automašīnai, nav jābūt tās turētājam/īpašniekamedzis rakstīja:Tur jau tā nelaime, ka viņa nemaz nav uz mana vārda, tad sanāk, ka vispār to octu nevar uzliktelksnis rakstīja:octu vari uzlikt - pie apdrosinatajiem klatiene... pa netu nesanaks...edzis rakstīja:Varbūt kāds gudrāks zinās!
Man ir sekojoša situācija :
Auto ir noņemts no uzskaites un ir uztaisīts rēķins uzziņa, bet ne uz manu vārdu.
Tehniskā apskate ir beigusies un protams arī nav apdrošināšana.
Jautājums - Kā lai es tieku uz csdd?
Sīko nēsāšanās miskaste Jaunciemā. Par laimi tas sūds vairs nav braucams.
Tā tiešām arī ir! Dabuju octu, tad jau paņemšu viendiennieci!Kurlis rakstīja:Lai octu nopirktu kādai automašīnai, nav jābūt tās turētājam/īpašniekamedzis rakstīja:Tur jau tā nelaime, ka viņa nemaz nav uz mana vārda, tad sanāk, ka vispār to octu nevar uzliktelksnis rakstīja:
octu vari uzlikt - pie apdrosinatajiem klatiene... pa netu nesanaks...
Vakar tiku pie stūres rAudi S6 4.2 V8 ap 400zs , īpašnieks lika uztīt saules , biju vienkārši starā
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Nav kādam brīva garāža uz stundiņu kkur netālu no Ogres?Tikko sametināja sliekšņus,vajag ātri ar mastiku nopinzelēt vai kko uzpūst,rīt uz TA gribu gāzt!
Iet viņi labiraudzha rakstīja:Vakar tiku pie stūres rAudi S6 4.2 V8 ap 400zs , īpašnieks lika uztīt saules , biju vienkārši starā
Pagaidām vēl nē, pie brāļa uz Zsvētkiemcipruss18 rakstīja:stradat?
- ikey07
Kā sauc šos diskus un cik tâdi ir vērti?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Slēdzam iekšā tv3, bez tabu sāksies sižets par ielas driftu, iespējams būs pazīstamas sejas
Atklājas, kuri tad tie ir? un uz kādu vakara sabraucienu Bez tabu bija
Tiešām noderētu palīdzība!!!
Mašīnai abas durvis ciet, logi nestrādā, ataisa durvis , viss strādā ideāli, kā novērst?
Mašīnai abas durvis ciet, logi nestrādā, ataisa durvis , viss strādā ideāli, kā novērst?
Style 16, cena atkarīga no diametra un platuma, nāk viņi dažādās variācijās (sīkāk te) , vērtība, hz, ss'ā cena svārstās no 90eur par apbružātiem līdz 200eur par ideālņikiem.driftaelks rakstīja:Kā sauc šos diskus un cik tâdi ir vērti?
intervijā neviena pozitīva vārda par sānslīdi... tik cik tas ir looooooooti biiistami n shit ... tā arī netika pateikts kapēc tie kas slīpē ielas tiekas tik vēlu neviss 20:00...sandzhus rakstīja:Slēdzam iekšā tv3, bez tabu sāksies sižets par ielas driftu, iespējams būs pazīstamas sejas
un fonā mūzika no Need For Speed vnk LoL
Nokavēju, kur noskatīties? tvplay.lv?sandzhus rakstīja:Slēdzam iekšā tv3, bez tabu sāksies sižets par ielas driftu, iespējams būs pazīstamas sejas
Alutinsh rakstīja:Nokavēju, kur noskatīties? tvplay.lv?sandzhus rakstīja:Slēdzam iekšā tv3, bez tabu sāksies sižets par ielas driftu, iespējams būs pazīstamas sejas
maybe te?
http://www.tvplay.lv/parraides/bez-tabu
precīzāk tiešī par to kas interesē!
http://www.tvplay.lv/parraides/bez-tabu ... start=true
Labākais teksts:
citam patīk tur stabuli pūst, bet man patīk vot Šitā te!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 997
- 998
- 999
- 1000
- 1001
- …
- 2228