Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 998
- 999
- 1000
- 1001
- 1002
- …
- 2228
- chevron_right
Kas varētu būt par šaizi, ja nesen nomainīju motoru, jo vecais bij galīgi nobeigts, problēma-karst visu laiku augšā vienu svītriņu virs vidējā rādītāja, bet redlainā neiet, ķip visu kārtīgi atgaisoju, pat vairākas reizes un nevien gaisa burbulīts nenāk ārā, bet karst anyway, mufti ar nomainīju, un nežēlīgi ēd deģi, tā, ka aptuveni ar 10litriem varu nobraukt 50km, vecais motors ar beigtu galvu pat tā neēda un ar gandrīz sausu radiatoru +30 grādos pat nekarsa augšā..!? Plīīīīīzzzz HEEELP...
1.8is, ja tas kko maina.
1.8is, ja tas kko maina.
Bļā tas mareks jau vairāk seju nevarēja iebāzt vējstiklā? Pašam sanāk citreiz uz priekšu saliekties, bet nu jau atradinājies no tādas lietas esmu. Galvenais arī noblato, es redzu kur sanesīs utt un aptinās šitie blatotāji psc
Es jau gaidīju tantukus un cp ka runās ,bet pa mierīgo.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kuram vel patika šodienas nelielie ziemas prieki
Jap jau paspēju noskatītiessandzhus rakstīja:Slēdzam iekšā tv3, bez tabu sāksies sižets par ielas driftu, iespējams būs pazīstamas sejas
Cik nu varēja paspēt pa ceļam uz darbu, visur jau jobanais sāls, pēc darba jau viss nokusis, sāļa pļura kaut kāda.bizzars rakstīja:Kuram vel patika šodienas nelielie ziemas prieki
Vaitad sāls bija izbārstīts, nevienu pašu sāls kaisītāju neredzēju? Ja tā tad Fāāk māšīnu nenomazgāju... Joban**s sāls..evaness2 rakstīja:Cik nu varēja paspēt pa ceļam uz darbu, visur jau jobanais sāls, pēc darba jau viss nokusis, sāļa pļura kaut kāda.bizzars rakstīja:Kuram vel patika šodienas nelielie ziemas prieki
Protams, ka bija. Vēl garām pabraucu tai bendei, kas to drazu kaisīja pa ceļu.
evaness2 rakstīja:Protams, ka bija. Vēl garām pabraucu tai bendei, kas to drazu kaisīja pa ceļu.
Kura ir viss labākā zampa ar kuru nosmērēt apakšu, lai tas sūds neēd grīdu?
arī palūrēju to bez tabu drifteršovu, nu kādam licenci priekš sačiem nedabūt nākamgad izskatās
Kāpēc tā? Jo pa ielām mauc?Ridlihs rakstīja:arī palūrēju to bez tabu drifteršovu, nu kādam licenci priekš sačiem nedabūt nākamgad izskatās
jap. ja es sportists, tad tādi gājieni palielam nav pieļaujami, var diskābeli iedot uz visu sezonu arī.
Ja bet shaubos vai street iedos - galu galaa ta ir klase kur brauc ar ielas auto - taatad ari pa ieluRidlihs rakstīja:jap. ja es sportists, tad tādi gājieni palielam nav pieļaujami, var diskābeli iedot uz visu sezonu arī.
šogad vēl nē
Itkā tu neredzi priekšējās mašīnas situāciju un nevari saprast vai apmetīsies vai sazin ko vel izdarīs ?Alutinsh rakstīja: Bļā tas mareks jau vairāk seju nevarēja iebāzt vējstiklā? Pašam sanāk citreiz uz priekšu saliekties, bet nu jau atradinājies no tādas lietas esmu. Galvenais arī noblato, es redzu kur sanesīs utt un aptinās šitie blatotāji psc
tikai ja ir gada licenze, tad arī viņu tipa var atņemt pēc šādiem izgājieniem, ja nepretendē uz punktiem kopvērtējumā un uz katru posmu ņem vienreizējo licenzi, tad pofigRidlihs rakstīja:jap. ja es sportists, tad tādi gājieni palielam nav pieļaujami, var diskābeli iedot uz visu sezonu arī.
Ja Tu es sportists, tad Tu zini un paklaujies FIA un LAF kodeksam. Vienreizējās licences izmantot lai izbēgtu no disciplinārsoda ir gļēvi. Ja neesi sportists, tad slīpē ielas. Vai nu sacensības vai iela. Tā tas vienmēr un visur ir bijis. Te, protams, neiet runa par kādu līkumiņu, nevienam netraucējot, mazliet saslīdēt. Bet arī drifts ir sports un arī tam vieta ir trasē, tas nav izdomāts tapat vien, lai Jūs, sportistus, čakarētu :)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Visi tāpat to dara, vienkārši nevajag to izplatīt TV
Tas pats egliite pa sniegu kapā uz nebēdu, tāpat arī pečaks, lamberts (agrāk), ērgļi nu katrā ziņā visi
Tas pats egliite pa sniegu kapā uz nebēdu, tāpat arī pečaks, lamberts (agrāk), ērgļi nu katrā ziņā visi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 998
- 999
- 1000
- 1001
- 1002
- …
- 2228