Avus Blue - mans projekts!
protams ka ir kur izvērsties, bet tas ar laiku tiks pilnveidots. nevar taču visu un uzreiz gribēt!erda rakstīja:No ārpuses smuks, bet salonā gan vēl ir kur izvērsties (recaro, stūre, OBC un citi sīkumi)!
Daudziem tracinās šitais "vajag piesēdināt priekšu", bet tiešām to vajag, protams, ja neesi jelgavnieks, vai kādas citas pasvaldības iedzīvotājs, kur par ceļu remontu zin tik cik melns aiz naga!
sēdināt priekšu varētu jau nebrauktu pa ''izcilajiem'' latvijas ceļiem, pat ar tik augstu mašīnu vietām ir skārusies grīda.
paldies...STUDENTS rakstīja:labs labs labs..
Jā .. ar salonu.. bet to jau pof, ar laiku
kā saka viss labais nāk ar laiku!!
Glīts auto, krāsa varen laba!
Ja vēl tuvajiem stikliņus nomainītu, vispār būtu
kapec 4as logu atversanas pogas, bet aizmugurejie izskatas pec manualajiem logiem?
...
piekrītu, to tuvākā vai tālākā nākotnē izdarīšu.marux rakstīja:Ja vēl tuvajiem stikliņus nomainītu, vispār būtu
tā tikai izskatās, arī aizmugurējie sānu logi veras elektriski. foto grūti redzēt, bet pie logu aizslēgiem no apakšas pienāk metāla stienis kuru groza elektromotors, tādeādi grozot to stieni logi veras vaļā un ciet.Armando rakstīja:kapec 4as logu atversanas pogas, bet aizmugurejie izskatas pec manualajiem logiem?
Tev priekšējas lampas ir bez lēcas cik es saprotu, vai tad tas ir tikai stikliņš, kas ir sadzeltējis, jo man ir tieši tāda pati kaite?!
bus jamegina ieinstelet ari tada fiichaJaanis MM rakstīja:tā tikai izskatās, arī aizmugurējie sānu logi veras elektriski. foto grūti redzēt, bet pie logu aizslēgiem no apakšas pienāk metāla stienis kuru groza elektromotors, tādeādi grozot to stieni logi veras vaļā un ciet.Armando rakstīja:kapec 4as logu atversanas pogas, bet aizmugurejie izskatas pec manualajiem logiem?
...
jā bez lēcām, manā gadījumā ir tikai iekšējais stikliņš no karstuma pakusis un saplaisājis. iespējams iepriekšējais saimnieks bijis kkādas pārākās spuldzītes salicis.aupinsh rakstīja:Tev priekšējas lampas ir bez lēcas cik es saprotu, vai tad tas ir tikai stikliņš, kas ir sadzeltējis, jo man ir tieši tāda pati kaite?!
zoliids aparaats, kraasa smuka utt :)
mierīgi, vienīgi domāju ka atrast kkur tādu fīčū būs grūtāk nekā ieinstalēt.Armando rakstīja:bus jamegina ieinstelet ari tada fiichaJaanis MM rakstīja:tā tikai izskatās, arī aizmugurējie sānu logi veras elektriski. foto grūti redzēt, bet pie logu aizslēgiem no apakšas pienāk metāla stienis kuru groza elektromotors, tādeādi grozot to stieni logi veras vaļā un ciet.Armando rakstīja:kapec 4as logu atversanas pogas, bet aizmugurejie izskatas pec manualajiem logiem?
Izskatās ļoti glīti, tāds sterils
paldies!!jurcis rakstīja:Izskatās ļoti glīti, tāds sterils
Nesi kosmosa iebraucis? :)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
pirms tam noturējos nepateikt to pašujenchs rakstīja:Nesi kosmosa iebraucis? :)
nē.jenchs rakstīja:Nesi kosmosa iebraucis? :)
Es tā saprotu ka cenā tu vadies pēc tā cik esi ieguldījis, manuprāt nepareizi, visiem pie kājas cik naudas tur iegrūdis esi, pircēju interesēs mašīnas stāvoklis un komplektācija.
Es ar domaju, ka tas ir pilnigs kosmosss