[Video] E36.LV GADA SVINĪBAS
Pirmā video daļa vienkārši mega! otro daļu gan pagriezu tumbas klusāk.
Baigā škrobe, ka netiku. Bet nu ok,tagad kursadarbs un pārējās herņas aiz muguras, gaidu nākamo pasākumu.
Baigā škrobe, ka netiku. Bet nu ok,tagad kursadarbs un pārējās herņas aiz muguras, gaidu nākamo pasākumu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Paldies par video . Man patīk.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Labs video!
video superigs-tik gumiju par maz esat svilinajusi
gaidu kad uztaisiisies edamais, lai varu baudaami saakt skatities, tikmeer turos
Nebraucām svilināt, bet gan atpūstiesdreimanis_lv rakstīja:video superigs-tik gumiju par maz esat svilinajusi
Uh.... Super jums tur gājis!!! Laiciņš ar labs...
Video tik tiešām labs Pat radās jautājums pašam sev kpc tur nebiju
Jap!
Lielum-lielais paldies censoņiem par video un bildēm!
Lielum-lielais paldies censoņiem par video un bildēm!
Agro - vienkārši cepuri nost!
superīgs video
es laikam esmu pretēji domājoš vairumam, bet man patīk otrā dziesma piederās driftēšanai pa trasi
es laikam esmu pretēji domājoš vairumam, bet man patīk otrā dziesma piederās driftēšanai pa trasi
nē ta dziesma jau nav sliktā,it īpāsi iederās vieta kur sākas mini drag race,tur viņi ir par 110% kā vietā,bet tas kur pa trasi driftē man ne tā
BET tā pat 10nieks par video Tā dziesma neko radikāli nemaina manā skatijumā
SUPER.
BET tā pat 10nieks par video Tā dziesma neko radikāli nemaina manā skatijumā
SUPER.
Viss super, paldies arī no manis..
Ļoti labs Video! Agro viekarši meistars!
Jap, diemžēl arī tā otrā dziesma likās ka tāda bišķi nenopietna bija! Bet tas ir galīgs sīkums! Video montāža ir ļoti laba un uzfilmēts ir perfekti! Liels respekts, par to agro!
Par pasākumu runājot - nenormāli besī, ka nedzīvoju kaut kur tuvāk jūsu galam! Bet nu gan jau arī es kādreiz jums pievienošos! Cerams, ka uz 2gadu jubileju un tad jau ar 325i vismaz, ja ne labāk!
Man izbrīnu izraisija tas cik tīras un spīdīgas visiem mašīnas! Man nobraucot 25km pa šoseju auto ir nolipināts ar mušām un visādiem mēsliem nepajokam! Aizbraucot uz vietas ar lupatiņām kasijāt nost?! Jeb patiešām izdevās kolonnā tā aizbraukt, ka pirmais ķēra gružus un insektus?!
Un Īpaši možā kupeja un hoodiebro kupeja acīs krita! Laikam tās lagūnas radniecīgākas manai dvēselei! Bet nu malači visi! Baigi smuki!
Par pasākumu runājot - nenormāli besī, ka nedzīvoju kaut kur tuvāk jūsu galam! Bet nu gan jau arī es kādreiz jums pievienošos! Cerams, ka uz 2gadu jubileju un tad jau ar 325i vismaz, ja ne labāk!
Man izbrīnu izraisija tas cik tīras un spīdīgas visiem mašīnas! Man nobraucot 25km pa šoseju auto ir nolipināts ar mušām un visādiem mēsliem nepajokam! Aizbraucot uz vietas ar lupatiņām kasijāt nost?! Jeb patiešām izdevās kolonnā tā aizbraukt, ka pirmais ķēra gružus un insektus?!
Un Īpaši možā kupeja un hoodiebro kupeja acīs krita! Laikam tās lagūnas radniecīgākas manai dvēselei! Bet nu malači visi! Baigi smuki!