Dzinēja eļļa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 25
- chevron_right
nez par otru variantu (nevaru atrast speceni), bet pirmais variants derArchizlv rakstīja:tad kaa tur palika, pofig kuru lej?Archizlv rakstīja:Radaas jautaajums par ellam, noskatiju Castrol Magnetic un otrs ir Castrol GLX(laikam tos burtus taa isti neatceros), abas 10W40 pussinteetika. Kaadu no shiim divaam juus ieteiktu? Jo es iisti nemaaku pateikt, tik cena atshkiras.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Par eļ;ļas kvalitāti piekrītu, ir jāskatās, un protams, labākais ir augstā cena par litru, tad arī eļļas ķīmija būs augstākas kvalitātes. Nekad neesmu domājis ekonomēt uz eļļu!he9600 rakstīja:nez, autodata uzrāda pussintētiku, atkārtošos vēlreiz - šādiem motoriem ir pilnīgi po sintētika vai pussintētika, galvenais ir eļļas kvalitāte
Kāda dzinēja eļļa ir paredzēta M52B28 ?! Cik litri? 6,5?!
Es arī sadomāju mainīt savējam eļļu:
M43B18
Cik l vajadzēja liet iekšā? 4,5l?
Un kādu labāk liet iekšā?
M43B18
Cik l vajadzēja liet iekšā? 4,5l?
Un kādu labāk liet iekšā?
man liekas,ka 5.5 vajag varbūt klūdos!
leja pussintētiku 10w40 uz vasaru labāk
leja pussintētiku 10w40 uz vasaru labāk
Jap, 6.5L. Ja maz nobrauc, lietu 5W40 sintētiku, lai ziemā vieglāk lec :) Bet tā, 10W40 parasti lej.Kalnz rakstīja:Kāda dzinēja eļļa ir paredzēta M52B28 ?! Cik litri? 6,5?!
mazāk - tas ir cik?!
Varbūt ir kāda konkrēta, kas paredzēta? Castrol?
Varbūt ir kāda konkrēta, kas paredzēta? Castrol?
Skaties, cik bieži maini eļļu. Ja tagad nomainīši un brauksi vēl ziemā, tad lej 5W40 sintētiku, būs motoriņam vieglāk iegriezties aukstam.
Bet pēc Autodatas, tev vajag 6,5L, 10W40. Ņem Castrol, Mobil, ja vēlies labu eļļu
Bet pēc Autodatas, tev vajag 6,5L, 10W40. Ņem Castrol, Mobil, ja vēlies labu eļļu
Cik t.km. ies 5W40 un cik 10W40 ?!
Ļoti labi būtu ja mainītu pa 10t ja ļoti daudz braukā tad var arī pa 15t,tas ir ja gadā nomizā 40t,lai nesanāk,ka 4gadā eļļa jāmaina
Tās eļļa izvēle, ko norādījāt jau nav atkarībā no motora tipa un apjoma (izņemot dīzeli)?
Es braucu pēc tā, ko man kompis rāda (Oilservice, "kubiciņi). Sanāk vidēji 13t km.Kalnz rakstīja:Cik t.km. ies 5W40 un cik 10W40 ?!
Nop, nav Ja motors labs, t.i., blīvslēgi, tad tikai labāk būs, ja liesi sintētiku (kaut vai to pašu 5W40). Lielākoties, kāpēc saka, lai nelej, jo, redzi, ir "šķidrāka" Bet, ja godīgi, ielejot sintētiku, kloķenes saļņiks uzreiz sāka suloties. Tā kā - seko līdzi auto, brauc ar sintētiku, bet, vai tas vajadzīgs, to pašam izlemt. Vienīgais, kāpēc es (vectētiņš braukšanas stilā) leju sintētiku uz ziemu - vieglāk iegriežas motors.RENIO rakstīja:Tās eļļa izvēle, ko norādījāt jau nav atkarībā no motora tipa un apjoma (izņemot dīzeli)?
Vecaakiem motoriem sinteetisko ir nevisai labi liet, jo ar vinu ir lielaaka slodze uz bliiveem, saak suloties. Vecaakiem zhurku motoriem parasti gaazh 10W40 pussinteetiku un kaa jau bij mineets tad kaadu normaalu firmu, Castro, Mobil un viss buus kulee.
nu skaidrīte!!!
Kādas atsauksmes par 5w30 BMW Longlife- 04?
vai vispār manam m50b20 motoriņam tāda būtu vēlama?
vai vispār manam m50b20 motoriņam tāda būtu vēlama?
es domaaju ka diezvai vajadziiga tev taada :) tad jau lej kaut 5w40 un miers :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 25
- chevron_right