STUDENTA baltais sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right
Agri.. Auto man nav bizness.. Man nevajag auto nopirkt un pārdot pēc tam par kosmosu un nākamo pirkt dārgāku "krutāku" utt..
Par to pārkrāsošanu - nezinu.. ir vietas, kur ir, drošvien, krāsots utt.. bet vai viss pilnībā pārkrāsots - tiešām nezinu, lai nu kā - ja sūdīgi, tad tiks atkal pārkrāsots
Tieši tā - ekstras, protams, nav.. bet šoreiz tas nebija noteicošais - gribēju vnk parastu stocku uz ko varu izvērsties kā pašam patīk.. vnk ir apnikuši defaultie m-pakotie .. gribējās kko savu, kko tādu, kas citiem nav katrā ziņā tādu aparātu ar kuru var eksperimentēt un pašam pamocīties ar kkādu celšanu
1000ls? Nu tad jau neesmu nokrities - nopirku pa 650, iegrūst 1000ls šobrīd nav problēmu bet to nedarīšu momentāli, kkāda nauda aizies auto un kkāda nauda atkal citām ģēlām
Gribu pats pārkraut salonu, uztaisīt kā man patīk, arī paeksperimentēšu ar priekšējo paneli un audio instalēšanu .. gribu kkādu piedūrīgu streetstock stiliņu .. Nez kā lai savādāk izskaidro.. neesmu nekur nokritis, auto jau nepirku pa 1000ls
Par to pārkrāsošanu - nezinu.. ir vietas, kur ir, drošvien, krāsots utt.. bet vai viss pilnībā pārkrāsots - tiešām nezinu, lai nu kā - ja sūdīgi, tad tiks atkal pārkrāsots
Tieši tā - ekstras, protams, nav.. bet šoreiz tas nebija noteicošais - gribēju vnk parastu stocku uz ko varu izvērsties kā pašam patīk.. vnk ir apnikuši defaultie m-pakotie .. gribējās kko savu, kko tādu, kas citiem nav katrā ziņā tādu aparātu ar kuru var eksperimentēt un pašam pamocīties ar kkādu celšanu
1000ls? Nu tad jau neesmu nokrities - nopirku pa 650, iegrūst 1000ls šobrīd nav problēmu bet to nedarīšu momentāli, kkāda nauda aizies auto un kkāda nauda atkal citām ģēlām
Gribu pats pārkraut salonu, uztaisīt kā man patīk, arī paeksperimentēšu ar priekšējo paneli un audio instalēšanu .. gribu kkādu piedūrīgu streetstock stiliņu .. Nez kā lai savādāk izskaidro.. neesmu nekur nokritis, auto jau nepirku pa 1000ls
Pēdējais labojis STUDENTS - 30 Mai 2012, 13:25, kopā labots 1 reizi.
man ir 92ais gads un bundža ir pa smukoAgris rakstīja:buushu atklaats un teikshu savu vieokli :)
ar sho auto bik nobrauci "atpakalgaitaa"!
nezinu nevienu e36 kam buutu labi saglabaajusies bundza 92 gadam(cerams tavs bijis kvalitatiivi paarkraasots, ja nee veelaak aatri liidiis aaraa).. no ekstraam nekā nav, kaa jau 92 gadam
shis auto ir paredzeet tiešām studentam, kam tikai braukt vajag. ja grib ko tiikamu sastuteet tad minimums 1000 ls vajag iegruuzt vinja.. un tad buusi atapkal tur kur biji ar iepriekšējo ( cik nu daudz par vinju redzeeju un zinaaju. :)
p.s pastāsti sīkāk kāpēc pārdevi tādu un pirki šādu..
bet nu lai veicas auto celshanaa- noveelu tikai to labāko :)
par pašu auto, respektēju ļoti šādu izvēli tikt vaļā no kāda cita būvēta auto un sākt pašam no sākuma, pilnīgi saprotu šādu izvēli, esi uz pareizā ceļa, lai sanāktu kkas unikāls un daudz interesantāks par standarta mpakotajiem, uzreiz nāk frāze galvā - BULIT not BOUGHT
gaidīšu ciemos un ceļam šito drapaku augšā
p.s. sliekšņus melnus nevajadzētu krāsot, balto krāsu ir viegli smuki uzpūst ar baloniņu, to arī vajadzētu darīt
skaidrs, jip ir forshi visu lēnām salikt un izdarīt! no tāda viedokļa ir ok :)STUDENTS rakstīja:Agri.. Auto man nav bizness.. Man nevajag auto nopirkt un pārdot pēc tam par kosmosu un nākamo pirkt dārgāku "krutāku" utt..
Gribu pats pārkraut salonu, uztaisīt kā man patīk, arī paeksperimentēšu ar priekšējo paneli un audi instalēšanu .. gribu kkādu piedūrīgu streetstock stiliņu .. Nez kā lai savādāk izskaidro.. neesmu nekur nokritis, auto jau nepirku pa 1000ls
Apsveicu ar jauno pirkumu Smuks auto Lai veicas ar ieplānotajiem darbiņiem .
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Paldies, paldies
Par tiem sliekšņiem - liekas, ka būtu interesantak, ja būtu melni tie sliekšņi (savādāk būs pārāk balta tā mašīna) nez vismaz tā liekas, bet moš Jums taisnība
Par tiem sliekšņiem - liekas, ka būtu interesantak, ja būtu melni tie sliekšņi (savādāk būs pārāk balta tā mašīna) nez vismaz tā liekas, bet moš Jums taisnība
Ar melniem sliekšņiem ir tāpat kā ar melniem bamperiem, melniem spoguļiem, melnām durvju ručkām (citiem auto) utt. Viņiem IR jābūt virsbūves krāsā. varbūt ir atsevišķi izņēmumi, bet šis noteikti nav tāds.STUDENTS rakstīja:Paldies, paldies
perfektais variants būtu parastās sliekšņu uzlikas baltā krāsā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu jāā, saprotu, bet tad būs jātaisa vnk uz pedantisko stiliņu nu tip tur viss balts, kkādi populāri diski un tā'.. a man vairāk uz ko šāādu velk --> https://vimeo.com/40500392
Nu gaumes lieta.. es nezinu
Apsveicu ar jauno auto! Diezgan drosmīga izvēle pārsēsties un plikāku, mazjaudīgāku un vecāku auto. Prieks gan par to, ka varētu būt interesanti sekot līdzi pārmaiņām
Doma principā nav slikta - nevis iztērēt visu naudu priekš auto un pēc tam knapināties un braukāt ar stocku, bet nopirkt diezgan lēti un pēc tam individualizēt pēc sirds patikas
Doma principā nav slikta - nevis iztērēt visu naudu priekš auto un pēc tam knapināties un braukāt ar stocku, bet nopirkt diezgan lēti un pēc tam individualizēt pēc sirds patikas
melnās apakšas tādam stilam izskatās labāk tad tev buferi ari jakrāso būsSTUDENTS rakstīja:Nu jāā, saprotu, bet tad būs jātaisa vnk uz pedantisko stiliņu nu tip tur viss balts, kkādi populāri diski un tā'.. a man vairāk uz ko šāādu velk --> https://vimeo.com/40500392
pats esmu uzcelis auto no pilniga STOCK, laiku, energinju, lidzekljus, daudz lamuvardu, tas prasis noteikti, bet beigas busi gandarits par padarito darbu pasha rokam bus lietas par kuram citi teiks super, bus lietas kad teiks, fuu paakji ej apakal uz gateri utt bet visadi dailjdir...i ir visas malas tapeec tados nemaz neklausies.
katraa zinjaa taus lielakais parbaudijums bus, vai spesi izturet un pacelt auto lidz galam un nepametisi pasakumu pusrataa
lai izdodas!
katraa zinjaa taus lielakais parbaudijums bus, vai spesi izturet un pacelt auto lidz galam un nepametisi pasakumu pusrataa
lai izdodas!
...
Jāā.. tāda arī bija tā doma. Tāpēc arī prasīju vai pats bamperu apakšas krāsoji uttm4z rakstīja:melnās apakšas tādam stilam izskatās labāk tad tev buferi ari jakrāso būsSTUDENTS rakstīja:Nu jāā, saprotu, bet tad būs jātaisa vnk uz pedantisko stiliņu nu tip tur viss balts, kkādi populāri diski un tā'.. a man vairāk uz ko šāādu velk --> https://vimeo.com/40500392
Viens no iemesliem kāpēc izvēlējos šo balto sedanu, jo biju vnk PĀĀRFANOJIES par to viģiku, kur tas indivīds safilmēts vnk nenormāli patīk.. un gribu kko ļoti līdzīgu ar saviem piedūrieniem (protams, ar robežām, lai tiešām nav gateris )
Liels paldies par atbalstu.. arī es ceru, ka viss būs čotka, ka neuznāks negaidīti krīzes momenti un ja tādi uznāks - būšu spējīgs ar tiem cīnīties
Ar auto plānoju ilgi braukt (tas ir PLĀNOJU), jo šobrīd esmu nobraucis ar viņu labi ja 10km nav laika tagad neko vsp darīt.. skolā daudz problēmas - labi, ka vēl ar darbu varu saplānot visu kā vajag nebūs tā, ka uz sitiena viss notiks, bet pamazām..
P.S. Lai nav galīgi tāda teorētiska runāšana - sāku jau bīdīt ar psih-arno koilas bet tas tā kuššššš
No tavējā sataisīt ko līdzīgu tam e36 kas video vispār nav daudz kas jādara, sakrāsot apakšas,platie moldingi,uzlika priekšā,coilas un diskus kas video vispār nav problēma dabūt,pilns un pa lēto tirgo tādus,tikai jāsapulē.
Arī vienmēr gribējies baltu uzpucētu e36,bet tad kad es meklēju visi bija tieši kā tev pilnībā bez ekstrām un man tobrīd nebija tāda vēlme ņemties un visu pašam likt.
Šis būs topiks kam noteikti sekošu
Arī vienmēr gribējies baltu uzpucētu e36,bet tad kad es meklēju visi bija tieši kā tev pilnībā bez ekstrām un man tobrīd nebija tāda vēlme ņemties un visu pašam likt.
Šis būs topiks kam noteikti sekošu
Nu tieši kopiju jau gan negribu, bet kko tamlīdzīgu pavisam noteikti - diskutēju te ar Hoodiju, mums tomēr domāt,ka tie nav pulēti bet vnk hromēti.. kko tādu būs jaizprovē.. bet cik noprotu ar baloniņu tādu efektu jau nedabūt - tur jādod kādam spečukam
Katrā ziņā tad jau manīsim atkarībā kādus diskus iepirkšu, skatīšos ko darīt, varbūt arī pats paprovēšu paeksperimentēt ar hromu, bet ja būs kaka, tad došu kādam masteram, kas to lietu pieprot
Katrā ziņā tad jau manīsim atkarībā kādus diskus iepirkšu, skatīšos ko darīt, varbūt arī pats paprovēšu paeksperimentēt ar hromu, bet ja būs kaka, tad došu kādam masteram, kas to lietu pieprot
Tie kas video noteikti ir hromēti, bet var arī sapulēt visus diskus,tikai cik tas izmaksās nezinu Prasi userim image
Sapulet var - bet es to nedarisu
Vispar prieks tadam lietam ir shadas te iekartas > http://www.youtube.com/watch?v=7JWASVyG ... re=related
bet nu ka jau pasi saprotat gan iekartas gan pats process maksa kosmosu. Faterlande par disku komplektu prasa no 600 lidz 800eur
Tie kas video ir hrometi, ASV tas ir diezgan populara lieta :bling_bling_nigga_ibio:
Vispar prieks tadam lietam ir shadas te iekartas > http://www.youtube.com/watch?v=7JWASVyG ... re=related
bet nu ka jau pasi saprotat gan iekartas gan pats process maksa kosmosu. Faterlande par disku komplektu prasa no 600 lidz 800eur
Tie kas video ir hrometi, ASV tas ir diezgan populara lieta :bling_bling_nigga_ibio:
Disku pulesana
Ir jāā.. nekad neesmu bijis "bling-bling" piekritējs uz auto.. bet šādi diski uz attiecīgi individuāla auto (ņemot vērā, ka kko tādu uz ielām redzēt nevar) ir, manuprāt, super variants
Sveikts ar pirkumu un lai labi ripo.
Izlasiju visu.. un teikšu savu viedokli.. man arī ir balts sedans un es viņu neuzskatu par sliktu.. tu izteicies ka te nav laba sedana balta.. Priekš manis mans auto ir vis mīļākais un visskaistākais.. Protams katram savs auto ir mīļš,bet es neuzskatu ka man nesmuks sedans.Vienīgais ir forši ka savējo esi tik lēti dabūjis jo es par savu samaksāju 1100ls un kad ieraudziju servisā kādā viņš stāvoklī biju šokā.. lai visu novērstu man aizgāja daudz naudas.. es nesaku ka man ir super skaists auto,vēl DAUDZ jāstrādā.. bet viss nāk ar laiku!Novēlu tev lai viss izdodas ko ieplānoji.Es jau baltās mašīnas dievinu.. bet man tie rižie pagriezieni nepatīk gan.. Manam nodoklis ir 53ls un man ir automāts... nezinu kapēc tev tāds liels nodoklis..
Apsveicu ar pirkumu un neņem ļaunā par manis izteikto.
Apsveicu ar pirkumu un neņem ļaunā par manis izteikto.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right