Mans 325tds individual touring!

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30
tā jau ļoti smuks un tā, bet nu dīzelim un pietam touringam, kurš izskatās vairāk pēc ģimenes auto ,nafig metinātais bloķis :idiots: :lol:
Profila bilde
kopitar
Ziņojumi: 424
Pievienojies: 07 Nov 2011, 14:58
Braucu ar: ZiliBaltoLimuzīnu
Atrašanās vieta: RīgāCity
šī kūtinja man loti patik. :pupi: loti biezi dzive biju redzejis,kad no darba braucu pakal kursa biedram uz darbu("Melga" kas pie arenas netalu atrodas ) tam kam piedereja stradaja tur.

apsveicu ar pirkumu un lai labi ripojas.. sveiciens :sarunats:
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Profila bilde
psih-arno
Ziņojumi: 549
Pievienojies: 21 Mar 2011, 10:30
Braucu ar: 332
Reputācija: 2

Iepriekšējais saimnieks mans klients :drink:
Veiksmi turpināt iesākto pie auto!
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

Tiešām smuks!
Tie aizmugurējie sēdekļi vienmēr patikuši.

Veiksmi darbos! ;)
Profila bilde
>bandiT<
Ziņojumi: 287
Pievienojies: 22 Jūl 2012, 17:01
Braucu ar: Braucamo
Reputācija: 1

Cau,

Sodien tika iegadats beidzot bamperis un sparns! Nezinu gan kad uzliksu jo sodien ilgi paredzetais piepildijas, motors dzer ellu! Un vel sodien pastiprinataja suuknis saka sulot! Nezinu ko darit, runaju ar cilvekiem, saka, ka varot ar kautkadu skidrumu ella riisanu noverst ne 100%, bet nu samazinat risanu! Nezinu vai tas ir taa verts varbut kadam ir bijusi dariisana ar to?

m4z rakstīja:tā jau ļoti smuks un tā, bet nu dīzelim un pietam touringam, kurš izskatās vairāk pēc ģimenes auto ,nafig metinātais bloķis :idiots: :lol:
Tava piezime manuprat ir galigi aplam! Tas, ka ir tadi kresli nenozime, ka masina nevar but blokis. Ja man butu beerni (kuri vel nau :supeer: ) tad tavu prat es nedrikstu ar masinu ziema paslidinaties? Touringam sasija tiesi tada pati kaa parejiem, kapec nevar but taads blokis? 2.5tds kas man ir, ir tiesi tik pat liels griezes moments cik 2.8i un tas ir bez chiposanas! Un cik zinu lai pilnigi izmantotu bloka dotas iespejas, jo vairak griezes jo jautrak! Bet nu tas ir manas domas!
Kaut kas briest!
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 6

Nu nebuus jau gan 2.5tds lielaaka grieze par 2.8i ;)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
STUDENTS
Ziņojumi: 1701
Pievienojies: 07 Mar 2012, 13:12
Braucu ar: Baltu bembi
Vins teica - tik pat liela ... bet nu nezvai :rolleyes: un par to blokji ... okey ja normaals bet ne jau METINATS shitaadam :D
Profila bilde
Orkaans

Oki:) Nav arii tikpat liela kaa 2.8
Tds ir mazaaka bet atieciigi arii pie zemaakiem apgriezieniem ;)
2.8 ir

280 / 3950

Tds

260 / 2200
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
>bandiT<

Pec 96 gada 2.5tds naak ar 280 pie 2200 kurs ir man!
Kaut kas briest!
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

ir arii tds ar 280 nm, tas viss atkariigs no motora koda.
Profila bilde
Orkaans

Nestriideeshos jo diizeljus iipashi nepaarzinu :hahaha:
Katalogaa kuraa skatiijos es, uzraadaas viens variants touringam no 1995gada liidz 1999 gadam ;)
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30
>bandiT< rakstīja:Cau,

Sodien tika iegadats beidzot bamperis un sparns! Nezinu gan kad uzliksu jo sodien ilgi paredzetais piepildijas, motors dzer ellu! Un vel sodien pastiprinataja suuknis saka sulot! Nezinu ko darit, runaju ar cilvekiem, saka, ka varot ar kautkadu skidrumu ella riisanu noverst ne 100%, bet nu samazinat risanu! Nezinu vai tas ir taa verts varbut kadam ir bijusi dariisana ar to?

m4z rakstīja:tā jau ļoti smuks un tā, bet nu dīzelim un pietam touringam, kurš izskatās vairāk pēc ģimenes auto ,nafig metinātais bloķis :idiots: :lol:
Tava piezime manuprat ir galigi aplam! Tas, ka ir tadi kresli nenozime, ka masina nevar but blokis. Ja man butu beerni (kuri vel nau :supeer: ) tad tavu prat es nedrikstu ar masinu ziema paslidinaties? Touringam sasija tiesi tada pati kaa parejiem, kapec nevar but taads blokis? 2.5tds kas man ir, ir tiesi tik pat liels griezes moments cik 2.8i un tas ir bez chiposanas! Un cik zinu lai pilnigi izmantotu bloka dotas iespejas, jo vairak griezes jo jautrak! Bet nu tas ir manas domas!
kas tur aplams, diezvai tāds gateris kā metinātais reduktors vispār kādai ikdienas mašīnai ir normāla lieta. :idiots: Ja tas būtu pašbloķējošais tad es neko tādu nebūtu teicis, jo par tādu manuprāt sapņo jebkurš, kam tāds nav :rolleyes:
Profila bilde
Archizlv
Ziņojumi: 2022
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:43
Braucu ar: e46 320Ci
Atrašanās vieta: Island of Ireland
Reputācija: 3

Lielisks e36, loti smuka kuutina un kreesli interersanti, nekad nebiju redzeejis taadu fiichu uz e36, tas man ir kas jauns. :super: Un kaada shkirba vai reduktors sametinaats diizelim, viniem taksh arii gribaas rinkii griesties. ;)
Attēls
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

Šitas smuks!
Arī biju redzējis mētājamies pa ss'u.
Veiksmi darbos un nedarbos ap auto!
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

tiesam lielisks exemplars :super:
sadus aizmugurejos kreslus biju kaukur jau redzejis, bet toreiz nelikas kaa baigaa fica un actaju metajamies, srotee :D
...
Profila bilde
>bandiT<

Eksemplars tiesam smuks. Pasam loti patik, bet tagad sakas problemas pec problemam un saku apsaubit vai vairs gribas ko darit, tomer tas ir 2.5 diizelis, esmu sturi!

Masina tiesam smuka un iedomajoties gala rezultatu zinu, ka tadu gribu, bet vai ar dizela motoru :(
Kaut kas briest!
Profila bilde
sigais
Ziņojumi: 437
Pievienojies: 25 Jūl 2012, 23:59
Braucu ar: 318ti, 530d touring
Atrašanās vieta: Roja
smuka jau tiešām tā kūtiņa :bmw:
nebiji dzirdējis nostāstus par tds'u ? :hahaha:
Profila bilde
jurcis
Ziņojumi: 860
Pievienojies: 10 Apr 2011, 11:47
Braucu ar: e30 un e46

Smuks taurings, arī bija acs uzkritusi iekš ss.lv, salons :super: tikai žēl ka priekšējie nav sportsitze.
Veiksmi darbos.
Iesaku uzreiz nomanīnt ūdens sūkni, jo tas var būt ar plastmasas lāpstiņām kur nolietojas pie temp. maiņām un vienā brīdī sūknis var griesties pa tukšo, tds nepatiks ja tas sāks karst, uzreiz var izlīsts 101 problēma, iesaku uzreiz apmainīt sveces un filtrus, degvielas noteikti, kā arī gumijas trubiņas kas iet uz no saprauslas uz sprauslu, viņas principā gada laika biku ilgāk paliek cietas un sāk sulot. ;)
Profila bilde
kompots
Ziņojumi: 2095
Pievienojies: 26 Jan 2012, 10:52
Braucu ar: e46/vaz2101
Atrašanās vieta: Saulkrasti
>bandiT< rakstīja:Eksemplars tiesam smuks. Pasam loti patik, bet tagad sakas problemas pec problemam un saku apsaubit vai vairs gribas ko darit, tomer tas ir 2.5 diizelis, esmu sturi!

Masina tiesam smuka un iedomajoties gala rezultatu zinu, ka tadu gribu, bet vai ar dizela motoru :(
Stāsti kas ta tavam tds'am notikās, ka dīzeli vairs negribas ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona :lol: .
Profila bilde
>bandiT<

Paldies pa padomu Jurci!

Noticis nekas taads baigs nau! Turbini vajaga restauret, saakusi dziit ellu motoraa, starteris jamaina, pastirprinataja suknis jamaina un sajugam deretu pieverst uzmanibu, kada no atsperem ir saluzusi un sit pa kaaju! Laikam jau tomer taisisu, jabrauc tapat ar kautko ir, taka nakosnedel lieku garaza un saksu remontet!
Kaut kas briest!