E36 COUPE 2.5 TDS
ja man būtu lieka nauda, tad es maksātu 600 par bendzīnieku jaunāku, par dīzeli gan nemāku teikt, bet cik noprotu tiem dzinējiem jābūt pašiem par sevi dārgākiem, tad jau laikam tas ir normāli :)
Guncha_BMW rakstīja:Sveiki tomēr šodien parādījās iespēja ielikt M57D30 Jaunāku motoru un 3.0 D :)
Guncha_BMW rakstīja:lieta tāda ka 3.0d m57d30 maksa 800ls tagad sāku domāt vai ir vērts tādu naudu iegrūst iekšā? kā jūs rīkotos mana vieta?
Plika diršana - bērnišķīgi un nenopietni.
Lai tā būtu. Pēc tam kad būs gatava varēsi pienest ūdeni man un bučot kājas
nepazēlošu naudu nopirkšu tomēr to motoru lai dažs labs aizrītos ar saviem postiem..........Rons rakstīja:Guncha_BMW rakstīja:Sveiki tomēr šodien parādījās iespēja ielikt M57D30 Jaunāku motoru un 3.0 D :)Guncha_BMW rakstīja:lieta tāda ka 3.0d m57d30 maksa 800ls tagad sāku domāt vai ir vērts tādu naudu iegrūst iekšā? kā jūs rīkotos mana vieta?
Plika diršana - bērnišķīgi un nenopietni.
Eu, bet šitais laPs. Ne man ar to šrotu būs jābrauc : liec ko gribi un priecājies, bet neaizmirsti, ka te nav twitter vai dr.lv... Visu cieņu par apņēmību kko darītun tā. vnk izlikās kārtējais pokemonu stāstiņš un tas arī viss. ja arī beigās ieliksi m51, vai m57 un ar pirmo piešķilsi, es gatavs savus vārdus ņemt atpakaļ. relax & peace.
tev likās ka esmu kārtējais pokemons a man likās ka tu esi kārtejais powerists bet viennozīmīgi tu būsi pirmais kas tiks izaicināts un uz skrējienu, jo interneta visi ir kruti a dzīvē ir pavisam savādāk. Dzīvē esmu daudzus cilvēku pielicis pie vietas. jo ciest nevaru ka es cenšos raujos ielieku visu dvēseli tajā iekšā bet kāds ņem un iespļauj dvēsele tā nav labi darīt. ......
Un beigās skaties ka tev nav šrots nevis man.Rons rakstīja:Eu, bet šitais laPs. Ne man ar to šrotu būs jābrauc : liec ko gribi un priecājies, bet neaizmirsti, ka te nav twitter vai dr.lv... Visu cieņu par apņēmību kko darītun tā. vnk izlikās kārtējais pokemonu stāstiņš un tas arī viss. ja arī beigās ieliksi m51, vai m57 un ar pirmo piešķilsi, es gatavs savus vārdus ņemt atpakaļ. relax & peace.
Man ir sliktas ziņas priekš tevis.
1. Es ikdienā nepārvitojos ar e36.
2. man pašlaik nepieder e36 ar derīgu TA.
3. Jā, es braucu ikdienā ar jaunu auto.
4. Bet man pieder Mint bmw.
5. esmu ar modera ziņu ienācis vilkatis.
6. šo punktu es pataupīšu auglīgai diskusijai.
7. es šo to gribētu pateikt, bet es neteikšu ..
8. powerā neesmu reģistrējies.
9."skriešanās" vecumu esmu 2x pārdzīvojis, tā kā tas atkrīt un uzskatu to par puišeļu padarīšanu.
10.īsumā viss.
9."skriešanās" vecumu esmu 2x pārdzīvojis, tā kā tas atkrīt un uzskatu to par puišeļu padarīšanu.
10.īsumā viss.
Tad kad ko tādu uztaisīsi ka es tad arī varēsi gudri spriest, Visi var nopirkt jaunu auto un braukāt un teikt ka parējās mašīnas ir šroti. Bet ar savām rokām retais var savākt mašīnu kopā.
P.S Jaunās mašīnas gan ir šroti vot tam es piekrītu. Bet kā saka par ticību un gaumi nestrīdās
P.S Jaunās mašīnas gan ir šroti vot tam es piekrītu. Bet kā saka par ticību un gaumi nestrīdās
Es nesaprotu ko tad tu te dari ka tev nav e36? Vienkaarshi kashki meklee?Rons rakstīja:Man ir sliktas ziņas priekš tevis.
10.īsumā viss.
P.S. Un kaa var 'paskrieshanos' vecumu paardziivot? Tas taksh ir interesanti un uzdzen nedaudz adrenaliinu. Katraa zinaa kad man buus 60 es vel ar kaadu labpraat paskrieshos.
Skrienoties, var arī līdz 60 neizvilkt
Paldies kad vismaz kāds saprot mani un atbalsta. Respect.....
Archizlv rakstīja:
Es nesaprotu ko tad tu te dari ka tev nav e36? Vienkaarshi kashki meklee?
P.S. Un kaa var 'paskrieshanos' vecumu paardziivot? Tas taksh ir interesanti un uzdzen nedaudz adrenaliinu. Katraa zinaa kad man buus 60 es vel ar kaadu labpraat paskrieshos.
Vai es drīkstu tev neatskaitīties ?
netaisiet off topic
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
lai ieliktu 3.0d rēķinies ar pamatīgu sexu nopirkt motoru ir mazākā no problēmām
Sveiciens visiem pēdējās nedēļas bija ļoti saspringtas šis tas ir jauns. Pa brīvdienām būs vairāk laika tad arī safočēšu un ielikšu jaunas bildes ar rakstiem. Uz nākam nedēļas beigām ir doma ierūcināt jau :)