debesu zilais e36-sigais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Krieviski izsakoties CVET IZOLJENTI
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkaans rakstīja:Krieviski izsakoties CVET IZOLJENTI
Laikam jau precizāk nevar pateikt!Orkaans rakstīja:Krieviski izsakoties CVET IZOLJENTI
Veiksmi darbos, izskatās kopts!
Vārdi "stock" un "gay" priekš manis ir sinonīmi.
Šodien tika samainīts amītis un termostats, iepriekšējais vispār bija otrādi ielikts
bildes pagaidām vēl nav
bildes pagaidām vēl nav
man arī vienai mašīnai termostats bij ielikts otrādāk, un no sākuma nevarēja saprast, kapēc citreiz ar temperatūru viss ok, bet pa retam gribēja uzkarst
Tātad sen nekas nav rakstīts - pa šo laiku uzstādīta gāzes iekārta pie vecā ( no bmwpowera), līdz ar to samainītas sveces, eļļa. Kopš nopirkšanas esmu ielicis kādus 75ls ar visu piekares remontu, eļļu, filtru. Esmu apmierināts, jo iepriekš opel vectra b bija, tajā pirms skates grūdu pie 200ls. Ar gāzi esmu apmierināts - kaut kur 4ls uz simta nesēņojot.
No vizuālā ir sapulēti visi plastmasi, savaskota entās reizes, bet prasās pēc pulēšanas. Nokrāsotas melnas nāsis un uzlikta hipsteru lūpa.
izdomāju ka sliekšņus uz ziemu nekrāsošu zilā krāsā, to pavasarī.
diski arī pagaidām paliks šie, nevaru izlemt uz vasaru ņemt style 5 15 vai style 44 r17 no e46
daži snapi: palīdzēja mainīt sveces cik nu varu tik par studenta kabatu cenšos sakopt auto, vēl gribas m aizmugurējo difuzoru
No vizuālā ir sapulēti visi plastmasi, savaskota entās reizes, bet prasās pēc pulēšanas. Nokrāsotas melnas nāsis un uzlikta hipsteru lūpa.
izdomāju ka sliekšņus uz ziemu nekrāsošu zilā krāsā, to pavasarī.
diski arī pagaidām paliks šie, nevaru izlemt uz vasaru ņemt style 5 15 vai style 44 r17 no e46
daži snapi: palīdzēja mainīt sveces cik nu varu tik par studenta kabatu cenšos sakopt auto, vēl gribas m aizmugurējo difuzoru
kas jums tur visiem ir ar to aizmugurējā stikla nolīmēšanu?? par to naudu labāk to pašu difuzoru nopirkt!
un priekš kam tā izolene uz miglinieka? bet tā jau izskatās labs!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Es nezinu, man shitaa kraasa piedur. Tev vienkaarshi vinsh jaanoseedina un bishki jaabanditizee un buus.
uz aizmugurējā loga tikai 3 uzlīmes, tā kā nav tas logs nolīmēts salīdzinot ar citiem.
izolone tāpēc, ka miglinieks sasprēgājis un dzīvē īstenībā tīri labi iet kopā ar lūpu un krāsainajiem savilcējiem.
uz vasaru sēdinājums būs, tik nevaru izdomāt, ko ar logiem darīt - tonēt vai nē ???
izolone tāpēc, ka miglinieks sasprēgājis un dzīvē īstenībā tīri labi iet kopā ar lūpu un krāsainajiem savilcējiem.
uz vasaru sēdinājums būs, tik nevaru izdomāt, ko ar logiem darīt - tonēt vai nē ???
Logus toneet, cik vien var melnus. Man visiem bmw ir bijushi vismelnaakie logi notoneeti, nevaru ciest braukt akvaarijaa.
Orkaans rakstīja:Krieviski izsakoties CVET IZOLJENTI
Vismaz ar izolenti varēs noslēpt rūsu.
vienīgā vieta, kur rūsa pagaidām ir uz spārniem mazliet, tā kā daudz izoleni nevajadzēs cerams
Uzlīmes ir laba štelle, liek mašīnai izcelties, ja nav nekādu ūber kruto pakešu, ļitaku utt.
nah jānolīmē lukturi ar dzeltenu plēvi zaļai mašīnai, atbildi labāk uz šitomileniums rakstīja:kas jums tur visiem ir ar to aizmugurējā stikla nolīmēšanu?? par to naudu labāk to pašu difuzoru nopirkt!
wo wo uzlimes ir kruta/pokemonstyle
attieksme..Kobreti rakstīja:wo wo uzlimes ir kruta/pokemonstyle
Saprotams uz kadu stila pusi tev velk shis e36, ja nebus hardcore sedinajums, nebus labi..
P.s es to kakki ieveroju tikai 3 reizi atverot sho topiku
P.s es to kakki ieveroju tikai 3 reizi atverot sho topiku
Ev fanāt, ķer granāt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …