Atgadījumi ar CP
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right
protams ka var, ja tevi viennreiz sodīja, un tu zināji ka tev nav apdrošināšanas tev vajadzēja iet uz tuvāko aprošināšanas fileāli un apdrošināt, vai arī zvanīt uz savu kantori! takā šjā gadījumā viss ir likumīgi!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Cik zinu, tad 2x vienu un to pašu protokolu līdz plkst. 00:00 jau nu točna nevar rakstīt. Bet kā ir pēc likumiem, nemācēšu teikt.
ega rakstīja:protams ka var, ja tevi viennreiz sodīja, un tu zināji ka tev nav apdrošināšanas tev vajadzēja iet uz tuvāko aprošināšanas fileāli un apdrošināt, vai arī zvanīt uz savu kantori! takā šjā gadījumā viss ir likumīgi!
uz filiāli 20:00???
un tad nav vērts nemaz pārsudzet ja?
man jau tas pats itka bij katu kur aizkeries aiz auss ka 2x diena nevar
kāpēc ali nevarētu??? ja tu turpini pārkāpt tad tevi sodīs visas ekipāžas kas tevi aptur!
Vajag noskaidrot īsti kā ir un tad var provēt pārsūdzēt... Savādāk var ablomu dabūt.
teksts no iauto,lv
„Sabiedrībā nereti tiek uzskatīts, ka par vienu pārkāpumu var sodīt tikai vienu reizi. Tādējādi, ja tiek piefiksēts, ka transportlīdzeklis piedalās ceļu satiksmē bez OCTA, tad otro reizi tajā pašā dienā konkrētais auto īpašnieks netiks sodīts. Taču tie ir sabiedrības mīti, kuri izriet no neinformētības. Auto īpašnieks par vienu un to pašu pārkāpumu var tikt sodīts vairākkārtīgi, ja šos pārkāpumus fiksēs fotoradars vai ceļu policijas ekipāža, un sodu nāksies maksāt par katru šādu gadījumu neatkarīgi vai tas ir bijis divas vai desmit reizes”, skaidro LTAB valdes priekšsēdētājs Juris Stengrevics.
„Sabiedrībā nereti tiek uzskatīts, ka par vienu pārkāpumu var sodīt tikai vienu reizi. Tādējādi, ja tiek piefiksēts, ka transportlīdzeklis piedalās ceļu satiksmē bez OCTA, tad otro reizi tajā pašā dienā konkrētais auto īpašnieks netiks sodīts. Taču tie ir sabiedrības mīti, kuri izriet no neinformētības. Auto īpašnieks par vienu un to pašu pārkāpumu var tikt sodīts vairākkārtīgi, ja šos pārkāpumus fiksēs fotoradars vai ceļu policijas ekipāža, un sodu nāksies maksāt par katru šādu gadījumu neatkarīgi vai tas ir bijis divas vai desmit reizes”, skaidro LTAB valdes priekšsēdētājs Juris Stengrevics.
juutu liidzi, nevēlētos tādu gadījumu. biju jau nelaimīgs kad man nākamajā dienā pēc beigām uzlika sodu..
jebal
okey - es vel piekristu ja cita ekipazha citā pilsētā
bet ne jau pēc 40min 100metrus talak
bet uz valmieru parsudzet bus jaizbrauc nu vismaz izblaustities
jebal
Latvija tocna ir bannānu valsts
karoch - nakamreiz saukshu evakuatoru
okey - es vel piekristu ja cita ekipazha citā pilsētā
bet ne jau pēc 40min 100metrus talak
bet uz valmieru parsudzet bus jaizbrauc nu vismaz izblaustities
jebal
Latvija tocna ir bannānu valsts
karoch - nakamreiz saukshu evakuatoru
Labāk atrodi sev kādu brokeri Ieteiktu lietotāju devil. Pats jau vairākus gadus izmantoju viņa laipnību un pat 22:00 vakarā ir apdrošināts auto ar viņa palīdzību!
ne ne :) tagad visu sakartoju.. lai visi sms nak tad kad beidzas un tagad ari planšets ar internetu vienmer bus auto piedirsh tos mentus un ja nu kas, tad kad aptures teikshu lai 5 min uzgaida kad man te kaut kas un tikmer apdroshnashu lai iet di***
karoch jauks izbrauciens
karoch jauks izbrauciens
Pa lielam sanak ka esi saņemis mācibu stundu 120Ls vērtībā!vtechh rakstīja:ne ne :) tagad visu sakartoju.. lai visi sms nak tad kad beidzas un tagad ari planšets ar internetu vienmer bus auto piedirsh tos mentus un ja nu kas, tad kad aptures teikshu lai 5 min uzgaida kad man te kaut kas un tikmer apdroshnashu lai iet di***
karoch jauks izbrauciens
Nu tā. :)
Situācija tāda:
Sīkajam bračakm šonakt kkādi sīkie nomētāja braucošu mašīnu ar akmeņiem un durvis diezgam pamatīgi cietušas( krāsa nost un buktes tādas normālas). protams sīkos Policija sazīmēja rokā. Esot kkāds 9 gadīgais no Zaļeniekiem(tur arī vis notika), bet policija pasaka, ka neko reāli izdarīt nevar jo šim sīkajam ķēmam esot tikai 9 gadi.
Ir kādam bijusi pieredze ? Grebētos tos sūdeļus un viņu radītājus nedaudz pačakarēt. Ja ne morāli tad ....
Situācija tāda:
Sīkajam bračakm šonakt kkādi sīkie nomētāja braucošu mašīnu ar akmeņiem un durvis diezgam pamatīgi cietušas( krāsa nost un buktes tādas normālas). protams sīkos Policija sazīmēja rokā. Esot kkāds 9 gadīgais no Zaļeniekiem(tur arī vis notika), bet policija pasaka, ka neko reāli izdarīt nevar jo šim sīkajam ķēmam esot tikai 9 gadi.
Ir kādam bijusi pieredze ? Grebētos tos sūdeļus un viņu radītājus nedaudz pačakarēt. Ja ne morāli tad ....
Tikai un vieniigi iesniegums. Mazgadigo lietu inspektori. Nezkaapeec mani polochi njeema pie atbildibas jau no pirmaas klases.
Par nepilngadiigo nodariijumiem atbild vecaaki ,taatad var tiesaa iesniegt prasiibu pret vecaakiem par nodariitajiem zaudeejumiem! Vai arii bez tiesas vienoties ar vecaakiemervvis rakstīja:Nu tā. :)
Situācija tāda:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
par nepilngadīgajiem atbild vecāki līdz 14 gadu vecumam. tālāk jau pašam jāatbild. no 16 gadu vecuma jau čakarē kā pieaugušu. ervi, vienīgais ko tavs bračka var darīt ir iesniegt prasību un viss. labprātīgi neviens nekur nedos naudu par bojājumiem.
Kāds zin, vai var iet "lamāties", saistībā ar pārkāpumu, kurš ir ļoti sen noticis, bet tagad palasot visu, vispār smiekli nāk!
Un ir vēlēšanās, pamēģināt, tikt vaļā no punktiem. Ja vien tas ir iespējams?!
Un ir vēlēšanās, pamēģināt, tikt vaļā no punktiem. Ja vien tas ir iespējams?!
diezvai vairs var, cik tad punkti bija par paarkaapumu ?
cik nu man zināms, tad 2 gadu laikā punkti paši dzēsās. vai arī uz csdd bija jāiet runāt. kaut kā tā.
nekas nav jārunā-paši izdzēšās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right