2.0 coupe
Man atkal diski liekas ļoti OK. Tikai uzmanīgi pie bordām jāparkojas, lai nesaskrāpētu
nu nezin, nezin vai viņus vajag melnus
Lietotas detaļas no E30;E36;E34;E39;e46;e60 Pērku BMW detaļām.
Sodien izdomaju beidzot aizbraukt pakal 2ierakstitam vestulem, un ko es sanemu preti 2 savas bildites, tikai nebiju priecigs, jo 10 un 40 :(
Fuu trakie parkapeji
Dazas bildes no aizmugures, prasas sedinajums, bet tas jaatliek labak uz nakamo vasaru. Miglas nav ksenons, jo bis dabusu pacakareties ar vadiem daudz apgriezti un norauti tur.
aa, vakar uzliku aizmugure r15 gribeju pasvilinat ratus, bet sanaca gan pasvilinat gan pectam bis pasvist garaza, izradas ka bijis metinats paduskas kronsteins un vakar pie slodzes parluza, ta nu dabuju skriet uz srotu meklet jaunu.
aa, vakar uzliku aizmugure r15 gribeju pasvilinat ratus, bet sanaca gan pasvilinat gan pectam bis pasvist garaza, izradas ka bijis metinats paduskas kronsteins un vakar pie slodzes parluza, ta nu dabuju skriet uz srotu meklet jaunu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tev lukturos tuvajos ir leca vai nav leeca?
ir ja.
sk.pec xenoniem skatoties likas ka nav bet ja ir tad ir lab..ja nav tad ir idiotiski likt xenonux bez lecas lukturos :d
Pastaasti ,kapeec ksenonus likt bezleecu lukturos ir idiotiski??? Iemeslus un pamatojumu!Sharpay rakstīja:sk.pec xenoniem skatoties likas ka nav bet ja ir tad ir lab..ja nav tad ir idiotiski likt xenonux bez lecas lukturos :d
Informaacijai braucu ar hrenoniem bezleecu lukturos jau 4,5 gadi !!!!!!!!!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nekas traks jau tur nav, vnk visbiežāk bezlēcinieki normāli spiež acīs pretīmbraucošajiemOrkaans rakstīja:Pastaasti ,kapeec ksenonus likt bezleecu lukturos ir idiotiski??? Iemeslus un pamatojumu!Sharpay rakstīja:sk.pec xenoniem skatoties likas ka nav bet ja ir tad ir lab..ja nav tad ir idiotiski likt xenonux bez lecas lukturos :d
Informaacijai braucu ar hrenoniem bezleecu lukturos jau 4,5 gadi !!!!!!!!!!!
Pirmākrt bez lēcas xenoni, manuprāt, nav smuki (bet tā gaumes lieta)
Un otrkārt parasti tie xenoni tā spiež acīs, ka fūres prožektorus labprāt iespiestu pretī
Un otrkārt parasti tie xenoni tā spiež acīs, ka fūres prožektorus labprāt iespiestu pretī
Man veel ne reizi neviens nekad nav midzhinaajis ,ka buutu kaadu zhilbinaajis! Ja normaali noregulee lukturus ,tad viss ir oki. Biezhi vien nepareizi sareguleetaas halogeen lampas zhilbina daudz vairaak
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Miglas ar beidzot ielikti hrenoni un home made luupa no 3golfa bet bis savadaka ka te parejiem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nogriezta pie tās locījuma vietas ja?
Man arī tāda procedūra uz nākamo sezonu būs vajadzīga, jo laidīsies zemāk
Man arī tāda procedūra uz nākamo sezonu būs vajadzīga, jo laidīsies zemāk
topiks izskatās ka slēdzams http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... boxhf.html
auchh.. nesen veel ripojaam..
Jūu.. sāpīgs skats, arī ssā redzēju