Degvielas sūknis
Tiešām grūti paskatīties, vai dzirkstele ir? Jēziņ.
Tikai nevajag cepties.dogMa rakstīja:Tiešām grūti paskatīties, vai dzirkstele ir? Jēziņ.
Nevis gruti paskatiities, bet nebija nepieciesamas atslegas.
Paskatijos, dzirkstele ir.
tad meklee vainu vados, ja jau lidz relejam strava pienak, bet pie suknja nepienak, tad variantu tur daudz nau. ja reiz testeris ir un maki pamerit vadus kapec tad nevari konkreti pamerit un atri vien sapratisi kur paarravums. bet ja pasam slinkums un tik domaa ka visur viss kartibaa, nu tad piedo...
...
Pasam nav slinkums, bet ka tad izskaidrosiet to ka pieliekot akumulatoru pa taisno suknis strada, bet auto tapat nelec?
to ka kautkas nau ar releju, vai vadiem. vai kadu no degvielas padeves trubinjam,parsti.
izmeri tak ar testeri pie suknja kontaktiem vai strava pienak. man pasam ir bijis taa ka vbiss stradaa bet bridii kad jagriez suknis, respektivi zem slodzes, relejs sagluko un nekas nenotiek. pienemumus vari izdarit ja esi parliecinajies par lietam.
karoc tiesam pameri ar testeri stravu, ari slodzee,izzvani vadus un tad vari apgalvot ka ar vadiem viss kartibaa
izmeri tak ar testeri pie suknja kontaktiem vai strava pienak. man pasam ir bijis taa ka vbiss stradaa bet bridii kad jagriez suknis, respektivi zem slodzes, relejs sagluko un nekas nenotiek. pienemumus vari izdarit ja esi parliecinajies par lietam.
karoc tiesam pameri ar testeri stravu, ari slodzee,izzvani vadus un tad vari apgalvot ka ar vadiem viss kartibaa
...
Problēma ar 318i. Bieži tika braukts ar tukšu bāku, tā ka lampiņa deg un jau tur praktiski nav degvielas. Tad piegāzu pilnu bāku un autiņam laikam bija šoks Braucu pa šoseju, uz brīdi pazuda jauda un tad noslāpa. Mēģināju palaist it kā taisījās bet nepielēca līdz galam. Tad kkā pielēca uzdevu gāzi un noslāpa. Pārbaudīju drošinātājus relejus viss ok. Sūkni pie akb pieslēdzu un negrieza. Paļubomu vaina sūknim, bet man sencis teica vnk braucot sūknis nevar nokosties kas tur varētu būt.? varbūt kontakti absūbējuši?
Klausi sencītim šrots >cits sūknis un miers...
var, darbojoties suknis var nosprakt taka smirddibenštekers rakstīja:Problēma ar 318i. Bieži tika braukts ar tukšu bāku, tā ka lampiņa deg un jau tur praktiski nav degvielas. Tad piegāzu pilnu bāku un autiņam laikam bija šoks Braucu pa šoseju, uz brīdi pazuda jauda un tad noslāpa. Mēģināju palaist it kā taisījās bet nepielēca līdz galam. Tad kkā pielēca uzdevu gāzi un noslāpa. Pārbaudīju drošinātājus relejus viss ok. Sūkni pie akb pieslēdzu un negrieza. Paļubomu vaina sūknim, bet man sencis teica vnk braucot sūknis nevar nokosties kas tur varētu būt.? varbūt kontakti absūbējuši?
...
Hey :)
Man maza probleminja nevaru pielaist masinu taka tulit leks bet ta ari nepieskiljas, sukni nomainiju jo domaju ka tas vainigs, bet neka, domaju releju apmainit bet tur kur jabut tiem 3 relejiem nonjemot mazo vacinju, man ir tikai 2, Bilde atzimeju iztrukstosho. ir kadas idejas kur vinsh atrodas?
Man maza probleminja nevaru pielaist masinu taka tulit leks bet ta ari nepieskiljas, sukni nomainiju jo domaju ka tas vainigs, bet neka, domaju releju apmainit bet tur kur jabut tiem 3 relejiem nonjemot mazo vacinju, man ir tikai 2, Bilde atzimeju iztrukstosho. ir kadas idejas kur vinsh atrodas?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mašīna iepriekš ir gājusi? Trūkst relejs, bet kontaktligzda ir?
masina ir gajusi. nekas neliecina par to ka tur kadreiz butu bijis relejs. m50b20 1993 gada
Dzirksteli pārbaudīji?
ja dzirkstele ir tiko parbaudiju, bet secinaju ka parlejas ar bendzinu sveces mirkst bendzina!!! kas varetu but pie vainas???
atvieno sūknim strāvu un nedaudz pastartē lai sveces apžūst, pēc tam pieliec atpakaļ un mēģini startēt ar nedaudz piespiestu gāzi, vot šis variants beidzot izskatās pēc beigta tukšgaitas regulatora - drosele pie atlaista gāzes pedāļa ir pilnīgi ciet un vienīgo gaisu motoram padod tukšgaitas regulators, ja tas atņirdzas, tad vai nu motoram visu laiku ir par daudz gaisa un stāv augsti apgriezieni tukšgaitā vai arī par maz gaisa un nemaz nelec vai apgriezieni stāv pārāk mazi.
un ja nav gaisa - nav sadegšnas cilindrā un sanāk tā, ka dzirkstele ir, degviela ir, bet auto nerūc
un ja nav gaisa - nav sadegšnas cilindrā un sanāk tā, ka dzirkstele ir, degviela ir, bet auto nerūc
Man viens tukshgaitas regulators metayas bet man ir m40b18 Es nezin vini tur vienadi vai atskiras !
nezinu kadam ta ir bijis vai ka, bet tiko ka ievilku ta bik paruca un uzspraga izputeja bundulis ara izbira visadi mala gabali, cik var noprast vinsh bija ciet, tagad lec un skiljas ar pirmo!!!, tik zel ka esmu pussi masinas nomainijis un izmetis naudu veja!!! tuksgaita remdenam motoram apt 750 apg, tas normali???
750rpm ir pat ljoti normali.BMWm3 rakstīja:nezinu kadam ta ir bijis vai ka, bet tiko ka ievilku ta bik paruca un uzspraga izputeja bundulis ara izbira visadi mala gabali, cik var noprast vinsh bija ciet, tagad lec un skiljas ar pirmo!!!, tik zel ka esmu pussi masinas nomainijis un izmetis naudu veja!!! tuksgaita remdenam motoram apt 750 apg, tas normali???
par tiem maliem- nu mali tur isputejaa nau. tur ir divi varianti, vai nu tas ir sabiris katalizators un matreals ir tads keramisks ar daudziem maziem cauruminjiem, vai nu tu kadam uzkapi pamatigi uz nerva un vins tev aizstaisija bunduli ciet ar maliem
pasa aizmugurejaa bundulii orgjinali pat pakojums nenak, tur tikai starpsienu sistema kas pati sevi apslapee.
auto nelec/galigi slikti iet/brivgaita slapst nost, ja izputejs ciet, tas tik logiski.
ps ja tas ir katalizartors, palien apaksaa pasit ka katalizatoru bunduli, visu vins araa neizsplava, 100%tur vel kaukas ieksaa kuljajas un grab.
pps kataluizators ta viena diena nesakust un neaizblokjejas pats no sevim, tev jau sen vajadzeja pamanit ka auto arvien sliktak iet
...
nu a ja tas ir katalizators tad labāk tos "mālus" ir salasīt un nodot nevis izmest miskastē