klimpja braucamais
+1Mr. Lemon rakstīja:Izskatas jav pavisam labi, bet es pievienojos tiem kas gaida papildus bildes
šķiet klimpis aizmirsis pa savu topiku jaatgādina
Ja kuzavs labs, tad jau var vnk dzinēju pārmest..
ir domats ari par tadu variantu ,bet ja lidz tam tiks tas noteikti nebus 2.8
Nu ja tā jau ir kad iespēja meklet dzinēju un var izvēlēties viskautko tad domas pie 2.8 neapstājas Priekš e30 jau arī sāku domāt vai nevajadzētu kādu lielaku dzinēju
tatad sen neesu neko rakstijis , pa so laiku nekas ipasi daudz nau darits ir uzlikti forsaki diski parlimeti griesti , nostiprinats reduktors(tilts) nomainitas paris buksites un izieta apskate tagad tikai jamin bildets ar zeķi dazas bildes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Arī gribu melnus griestus + atrksti pm par resti kur pirki Mbamperim
Tie ne-ziemas diski gan man vienmēr ir likušies ūber , ja nav noslēpums (neuztraucies, nepirkšu tādus) kas tas ir pa modeli ?
Borbet Mk Motorsport R17
patīk ka ir rižie pavaroti,ļoti labi piestāv
Ko ar saulessargiem un ručkām darīsi? Un kāpēc lūkas pogas panelītis vēl balts? Uztaisi kādu normālu bildi tiem griestiem...
Vau! Nu labs gludeklis! Un melnie griesti ir labs, uzreiz taduu komfortu piedod... nu vismaz man.
Labs
bet looooooooooti prasas bampera luupa
bet looooooooooti prasas bampera luupa
vizualais tiks uzlabots tuvak vasarai ,a lukas pogas kamer melnas nedabušu būs baltas
+1, man arī patīksmuki diski!HoodieBro rakstīja:Tie ne-ziemas diski gan man vienmēr ir likušies ūber , ja nav noslēpums (neuztraucies, nepirkšu tādus) kas tas ir pa modeli ?
nu baigi smukā kupeja. .. tikai jā lūpu prasās abos galos
ar kādu materiālu pārlīmēji griestus? Kur pirki?
pirku uz daugavgrivas ielas (isto adresi nezinu)ir veikals adumu , tur man ieteica sito materialu un ir ok.galvenais ,ka viņš ir galīgi melns