325 by kompots
Man patīk, ļoti laba maiņa..
nu īsi varu pateikt kad auto ir labs! :) nekāda vaina cik zinu Bloki lika pats shers, svilpe bij jau un vinja patikami svilpj :) agrak bija xenoni gan miglas gan parastajas,salons bij tiraks,bija labs magits ieksa bet cik bildes skatos tad viss ir izraukts ka ari bija labi sedinats! japamekle bildes mosh man ir vel kautkur :)
Apsveicu Redzēts dzīvē, super auto Protams gan jau būs vēlme pie pāris lietām piestrādāt un tad jau būs vispār viss Okey. Lai veicas uzlabojumos
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Izskatās labs autiņs, balonus nomainīt pret piemerotākām tupelēm un nosēdināt. Man vēl prasitos digitalo klimu un melnās kožas taburetes..
Lai labi ripinās
Lai labi ripinās
kaut kāds alpinas maģis bija iekšā, bet to pateicu lai ņem ārā, jo pašam ir labs maģis. Nu ja atrodas kāda bilde iemet te.Rom4iks_328 rakstīja:nu īsi varu pateikt kad auto ir labs! :) nekāda vaina cik zinu Bloki lika pats shers, svilpe bij jau un vinja patikami svilpj :) agrak bija xenoni gan miglas gan parastajas,salons bij tiraks,bija labs magits ieksa bet cik bildes skatos tad viss ir izraukts ka ari bija labi sedinats! japamekle bildes mosh man ir vel kautkur :)
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Kautkā gaišais salons tomēr labāk patīk, bet par sēdinājumu un digitālo klimu vēl jāpadomā, bet ne ātrāk pa nākamo sezonu.Rapakivi rakstīja:Izskatās labs autiņs, balonus nomainīt pret piemerotākām tupelēm un nosēdināt. Man vēl prasitos digitalo klimu un melnās kožas taburetes..
Lai labi ripinās
Apsveicu ar citu auto
Lai veicas viss iecerētais un labi iet slīpi :2.5&bloķispower:
Lai veicas viss iecerētais un labi iet slīpi :2.5&bloķispower:
Paldies paldies, bet par to slīpi krāmēšanu vēl agri runāt vēl jāpierod pie visiem tiem zirgiem.
Es jau domāju, ka esi ievācies man kaimiņos, bet izrādās kaimiņš nomainījis auto
Laba maiņa. Lai labi ripo!
Laba maiņa. Lai labi ripo!
Brīnos,ka maiņa 1:1 bez piemaxas no tawas puses. Bet nu,apsweicu! Izskatas jau dikti glauns P.S redzeju kompotu braucam,ar tanti pie stūres. Parāwa ņirga...tantuks ar bembi un nakļenēm -poweredbysiikais skats jau labs
-HAPO- rakstīja:Brīnos,ka maiņa 1:1 bez piemaxas no tawas puses. Bet nu,apsweicu! Izskatas jau dikti glauns P.S redzeju kompotu braucam,ar tanti pie stūres. Parāwa ņirga...tantuks ar bembi un nakļenēm -poweredbysiikais skats jau labs
tad jau jaunais saimnieks būs octu nopircis, jo kad samainījāmies šis aizbrauca mājās bez octas
A moš vēljoprojām bec octas braukā.
Apsveicu kompotiņ Smukuli esi paņēmis, šis tas jāsadara, bet viss maz būs ko darīt Prieks par tevi Un ceru, šodien ieraudzīt dzīvajā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Arī biju interesējies par šo auto, bet priekš tās cenas nelikās pieņemams.
Bet Tavās bildēs jau glīts
Bet Tavās bildēs jau glīts
apciemots vakar siikais un iegūta skaidrība par darāmajiem darbiem. Par laimi nekā nopietna, jāmaina zaldātiņi, viena bukse kas turpat blakus, vārstu vāka blīve, bendiks, reduktoram blīve un eļļa pie reizes, motoram eļļa, kaut kautkas vēl bija tik neatceros vairs, bet tas viss ir sīkumi manā skatījumā. Vienīgā "dārgā" detaļa sanāks kārba. Bet kopumā esmu apmierināts ar defektu klāstu.
Un grīda ar laba stāvoklī, vienīgi zapaskas vietai vidiņš tāds šaubīgs.
Un grīda ar laba stāvoklī, vienīgi zapaskas vietai vidiņš tāds šaubīgs.
heheeey apsweicu protams ar jauno auto kompotiņ
Mana somiņa ir speciāli kā maza odziņa wēl klāt interjeram
Lai labi ripo jaunais aparāts
Mana somiņa ir speciāli kā maza odziņa wēl klāt interjeram
Lai labi ripo jaunais aparāts
Beidzot vairs nestrīķējas arkas un apgriešanās manevrs nav jāusāk no ceļa tālākās malas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tik ātri jau gatavojies ziemai ka uz bleķiniekiem?