atkal zilais uteo 323i
Paldies par labiem vārdiem
Marux, man arī bija tā, ka bildēs redzēju, ka pelēkie plastmasi un optika cita, uzreiz doma par auto apskatīšanu dzīvē tika izslēgta, bet pilnīgi ne mirkli nenožēloju, ka braucu viņu lūkoties un nopirku. Pelēkie plastmasi dzīvē pilnīgi netraucē un tie tiks nomainīti varbūt tālā nākotnē, kad viss cits jau būs sadarīts
Marux, man arī bija tā, ka bildēs redzēju, ka pelēkie plastmasi un optika cita, uzreiz doma par auto apskatīšanu dzīvē tika izslēgta, bet pilnīgi ne mirkli nenožēloju, ka braucu viņu lūkoties un nopirku. Pelēkie plastmasi dzīvē pilnīgi netraucē un tie tiks nomainīti varbūt tālā nākotnē, kad viss cits jau būs sadarīts
tu mineji ka tev prieksejie stikli ir ar minimalu atljautu tonejumu cik ir prieksejiem stikliem tev % tonejums? neskaitot orginalo no rupnicas tos 5 vai cik %
Man teica, ka ir 4%, pamanīt nevar, bet pret sauli kko aizsargā.
Paldies....tādā komplektācijā vispār grūti atrast :)
ja liksi sev melno salonu, tad piesakos uz šo, kāreiz nevaru izzvejot sedanam baltu recaro ādu.uteo rakstīja:Paldies par labiem vārdiem
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ne ne nē, sēdekļus mainīt netaisos, bet gan pelēkos plastmasus un tad tikai tālā nākotnē.
apsveicu, esi nonacis pareizaja virziena!
Paldies, pats vēl nevaru beigt priecāties par pirkumu
Nu gandrīz jau kā semaks
Jāā.. pilnīgi citas sajūtas, braucot, labi sapakotā e36 vienīgi ātri paliek garlaicīgi
Jāā.. pilnīgi citas sajūtas, braucot, labi sapakotā e36 vienīgi ātri paliek garlaicīgi
Izskatas baigi pa zolido
drošības kods, ko var ievadīt OBC, lai nevarētu aizdzīt auto laikam nāca 7er, tā, ka tāds man arī irSTUDENTS rakstīja:Nu gandrīz jau kā semaks
Kas Tur garlaicīgi, brauc un spaidi tik podziņas pēc kārtas
jamm.. e34 arī tāda fīča ir , kam bc ir
Nu tas garlaicīgi nebija domāts burtiski, bet okey.. katrā ziņā, lai izdodas viss iecerētais
Nu tas garlaicīgi nebija domāts burtiski, bet okey.. katrā ziņā, lai izdodas viss iecerētais
Sapratu jau
Pēc komplektācijas izskatās ļoti labs!
Un kopumā ļoti par ok!!!
Apsveicu ar pirkumu.
Un kopumā ļoti par ok!!!
Apsveicu ar pirkumu.
Paldies
Salons labs un nezinu kapēc, bet patīk šī stūre!
Man gan ne visai, diezgan neērti liekas, kad jāgrozas daudz un uz vietas, laikam neesmu vēl atradis no mazdas vieglās stūrītes
tiko redzēts gulbdenē parkojoties pie elvi. Tiri neko aparāts,bēt pec manam domām hella optika e36 nekad nav piestāvējusi,un tagad vēl to apstiprināju,bet tā braucams e36
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Loti zolids Varesi aktivo subi pieslegt pie aizm. tumbamuteo rakstīja: Biju par to domājis, bet viņam taču nevar Subi pieslēgt, ne tā? Un vēl katru reizi kods jāvada iekšā