E36-RennoK
Taisīts viņš bija vnk drausmīgi, Jumts no iekšpuses izņemts ar visu lūku, tad ar āmuru dauzīts uz augšu, lūka ieskrūvēta vnk ar reģipsenēm, pilnīgs ārprāts, biju šokēts par tādu tā saucamo ātro pārdošanas remontu, pat lūkas notek šļaukas nebija uzlikuši atpakaļ tā ka ūdens pa priekšējām stoikām gāzās, lūka netaisijās ciet... vnk psc kantoris tur darbojies
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Sweikts barā Nez,man gan patīk,kā grabažnieks izskatās. Par bildi piekRītu..sāpīga bilde. Uz kādu dwēseli plāno mainīt,2.5...2.8?
Paldies
Nu re, es tak arī saku ka ir labi pat bez visas krāsošanas
Par to dvēseli nez, jāskatās pēc apstākļiem, finansēm un piedāvājumu Gribās jau tomēr to 2,8
Nu re, es tak arī saku ka ir labi pat bez visas krāsošanas
Par to dvēseli nez, jāskatās pēc apstākļiem, finansēm un piedāvājumu Gribās jau tomēr to 2,8
jā bildi es labāk nebūtu redzējismožais rakstīja:par šo arī biju domājis un jā Cēsu garāžā šis stāvēja pēc crash..
tad jau nekļūdijos...
Vispirms offtopik:Negribas jau teikt te skaļi,jo vasarā ir doma savu tagadējo e36 te atrādīt,tomēr tās nesmukās bildes es ļoti labi zinu. Bet nebraucot taču nevar iemācīties braukt,ne tā?
Par slikto remontu-uz Tava auto pakaļpuses ir Oranžgaraž uzlīme,tur viņš arī visticamāk tika taisīts,jo tās garāžas(servisa) īpašnieks viņu no manis sasistu nopirka.
Možais-kā Tu zini,ka viņš Cēsīs garāžā bija-jo viņš tur tiešām pāris nedēļas bija?
Un par tēmu- man vēl joprojām šis šķiet skaists auto,pirmā mīlestība laikam.
Tā kā lai labi ripo RennoK,mani šis autiņš pusgada laikā ne reizi nepievīla,lai tā ir arī Tev!
Par slikto remontu-uz Tava auto pakaļpuses ir Oranžgaraž uzlīme,tur viņš arī visticamāk tika taisīts,jo tās garāžas(servisa) īpašnieks viņu no manis sasistu nopirka.
Možais-kā Tu zini,ka viņš Cēsīs garāžā bija-jo viņš tur tiešām pāris nedēļas bija?
Tā kā lai labi ripo RennoK,mani šis autiņš pusgada laikā ne reizi nepievīla,lai tā ir arī Tev!
Pēdējais labojis Ginekologs - 18 Sep 2012, 17:49, kopā labots 1 reizi.
Man ir arī tuvplāni nesmukumiem,nevēlies?RennoK rakstīja:jā bildi es labāk nebūtu redzējismožais rakstīja:par šo arī biju domājis un jā Cēsu garāžā šis stāvēja pēc crash..
tad jau nekļūdijos...
jā sūti šurp, labprāt apskatītos kas kā bijis, lai sapratu kas kā darīts
Jā par to es biju domājis, ka turpat oranžajā viņš arī rihtēts kopā. Tad tagat skaidrs, tas bijis ātrais remontiņš, tiktiešām, uz pārdošanu.Ginekologs rakstīja:Vispirms offtopik:Negribas jau teikt te skaļi,jo vasarā ir doma savu tagadējo e36 te atrādīt,tomēr tās nesmukās bildes es ļoti labi zinu. Bet nebraucot taču nevar iemācīties braukt,ne tā?
pašam viņš jau ir kādu pus gadu, un pievīlis ar nav ne reizi. kad pats mazliet pieskādēju labo slieksni un spārnu, sāku viņu jaukt, un tad jau visi kaķi maisā sāka līst ārā, bet nu neko, noticēju mašīnai, metināju, lodē'ju, slīpēju, krāsoju, līmēju un visu dariju lai atkal palēnām dabūtu viņu uz ceļa, mašīnai vel ilgs mūžs dzīvojams, par to es parūpēšos
Paldies velreiz, un atsūti man tuvplāna bildes, gribu redzēt kā Tev tur viss bija izgājis pēc avārijas
Atsūti epastu PM,būs 4 bildes tad!
darba biedram laikam blakus garāžā stāvēja un tavs tēvs, cik es sapratu, piedāvāja detaļām, kad tikko tas notika vai kaut kaa tā un ss.lv arii maniju auto pēc avārijasGinekologs rakstīja:....
....
Krusstēvs,ne tēvs. Tur viens gudrinieks otrā dienā uzradās,kas dzinēju pa 60 vai 80 Ls gribēja dabūt.
Painteresējos forumā,un pateicu,lai nesapņo.
Painteresējos forumā,un pateicu,lai nesapņo.
Pateicoties lietotājam Ginekologs uzzināju kapēc jumts bijis taisīts un kapēc dabuju viņu pārslīpēt pēc pirmās plēves noraušanas
Laikam būs jāsaņemas un nākamvasar viņš viss smuki jāpārkrāso :P Jo no stoikām tāpat laka sāk lupt pamazām nost
Laikam būs jāsaņemas un nākamvasar viņš viss smuki jāpārkrāso :P Jo no stoikām tāpat laka sāk lupt pamazām nost
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu bildes jau liek sarosīties, lai nebūtu tāds turpmākais liktenis.. Zinot un redzot, kā Tu viņu jau esi apčubinājis, tad šaubu nav.. BŪS LABS APARĀTS
Iesākumam, jau ir labs
Palīzība no manis arī garantēta, ja kaut kas grūtāks pagadīsies
Iesākumam, jau ir labs
Palīzība no manis arī garantēta, ja kaut kas grūtāks pagadīsies
paldies par labiem vārdiem, protams centīšos un darīšu visu lai viņš būtu viens no tiem e36 uz kuriem atskatās, protams ar individualitātes pieskaņu, jo pilnīgs stock, vai m paka, nav tas ko gribi, gribu uzlīmes, krāsainus diskus and stuff, tā lai nav kā citiem, protams neaizejot galējībās lai neizskatās pēc cirka ratiem vai ķekavas auto
Jā par palīdzību arī respect un paldies rīt man viņu nomazgāsi
Jā par palīdzību arī respect un paldies rīt man viņu nomazgāsi