Pacha's e36 - 320 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right
Nav gadijuma doma tikt vaļā no uzlimes kas ir uz šofera spoguļa!
Jau ir noņemta..Gekons rakstīja:Nav gadijuma doma tikt vaļā no uzlimes kas ir uz šofera spoguļa!
Kaut gan viņa atspoguļoja to, kā es jūtos braucot mājās no darba
Man jau sedani ļoti patīk un tawam naw ne vainas manā skatījuma lielisks
imis rakstīja:Šodien ievērtēts dzīvajā, baigais skaistulis
Paldies, paldies Bet nu šis tas pieklibo, pagaidām. Piemēram - salons
Laiks visu mainīs
Paldies, patiešām prieks tādus vārdus "dzirdēt". Tas dod stimulu turpināt iesākto un censties izlabot sīkumus un vēl šo to pielikt klāt.!carbon20 rakstīja:Man jau sedani ļoti patīk un tawam naw ne vainas manā skatījuma lielisks
Šodien uzradās maza problēma, ceļā uz Āgenskalnu, sāka parādīties dīvaina skaņa no labās puses diska, bremzējot!
Apstājoties galamērķī, secināju, ka ir ļoti forši iešvīkāts bremžu disks. :( apmēram 3mm plata un apmēram 0,5 - 1mm dziļa rieva diskā :(
Domāju jau, ka suports viss pipets aizgājis, bet nu labi ka nebija :)
Tā nu aizdevos pie RennoK un ķērāmies risināt problēmu. Izrādījās, ka viss ir klučos, paldies dievam!!!
Tāds izskatījās br.disks, kad tika viss noņemts: Pa kreisi vēl braucams, mazliet, pa labi vaininieks, kurš br.diskā uztaisīja "foršo" strīpu mazliet, braucamais klucis Vaininieks: jautājums - Vai tas nekas, ka tā rieva tur ir? vai arī jāmaina disks, jo šodien ļoti vajadzēja mašīnu un uz ātro ieķerti lētākie kluči.
Un pasakiet man kāds!!!
Vai šādi izbeigušies kluči ir normāli? Ka jau plīst un drūp gabalos, viņus noņemot?!!!
Apstājoties galamērķī, secināju, ka ir ļoti forši iešvīkāts bremžu disks. :( apmēram 3mm plata un apmēram 0,5 - 1mm dziļa rieva diskā :(
Domāju jau, ka suports viss pipets aizgājis, bet nu labi ka nebija :)
Tā nu aizdevos pie RennoK un ķērāmies risināt problēmu. Izrādījās, ka viss ir klučos, paldies dievam!!!
Tāds izskatījās br.disks, kad tika viss noņemts: Pa kreisi vēl braucams, mazliet, pa labi vaininieks, kurš br.diskā uztaisīja "foršo" strīpu mazliet, braucamais klucis Vaininieks: jautājums - Vai tas nekas, ka tā rieva tur ir? vai arī jāmaina disks, jo šodien ļoti vajadzēja mašīnu un uz ātro ieķerti lētākie kluči.
Un pasakiet man kāds!!!
Vai šādi izbeigušies kluči ir normāli? Ka jau plīst un drūp gabalos, viņus noņemot?!!!
Ja brauc maz un kluči nepaspēj nodilt, viņi vienkārši sarūsē un rūsa nodala uzliku no pamatnes. Ja brauc normāli, tad šāda uzlikas sadalīšanās ir raksturīga lētajiem bremžu klučiem (ir nācies mainīt sabirušus klučus pēc apmēram 1000km). Tāpēc vienmēr visiem esmu teicis - uz bremzēm nedrīkst taupīt un daļas jāliek kvalitatīvas (pats izvēlos Ferodo ražojumus)
Tavā gadījumā uzlika ir nokritusi dēļ rūsas, un izskatās, ka otrs arī ir gribējis sadalīties jebkurā mirklī
Tavā gadījumā uzlika ir nokritusi dēļ rūsas, un izskatās, ka otrs arī ir gribējis sadalīties jebkurā mirklī
Nu pēc skates novembrī, gandrīz visu ziemu auto bija nostāvējis, un pēc skates līdz jūlija vidum tika nobraukts tikai kādi 2t kilometru, tākā kā domāu katas varētu tiešām būt ruslana dēļ.
Paldies par info, ko tādu nemaz nezinājumarux rakstīja:Ja brauc maz un kluči nepaspēj nodilt, viņi vienkārši sarūsē un rūsa nodala uzliku no pamatnes. Ja brauc normāli, tad šāda uzlikas sadalīšanās ir raksturīga lētajiem bremžu klučiem (ir nācies mainīt sabirušus klučus pēc apmēram 1000km). Tāpēc vienmēr visiem esmu teicis - uz bremzēm nedrīkst taupīt un daļas jāliek kvalitatīvas (pats izvēlos Ferodo ražojumus)
Nu tad varētu būt, ka tas ir rusļika dēļ, ka stāvējis n stuffarmis9 rakstīja:Nu pēc skates novembrī, gandrīz visu ziemu auto bija nostāvējis, un pēc skates līdz jūlija vidum tika nobraukts tikai kādi 2t kilometru, tākā kā domāu katas varētu tiešām būt ruslana dēļ.
Ja pašam nepatik tā svītra diskā tad vari aizvest lai apvirpo to disku.ļoti bieži nākas vest virpot aprūsējušus diskus klientiem, tādējādi arī viņus nedaudz izlīdzina ja ir bijuši nedaudz sametušies
Tieši tā, viss ir labojams.
Reāli man tā švīka, pagaidām, netraucē, jo neredzu viņu zem diska. :) Bet tā, cik maksā novirpot bremžu disku?m4z rakstīja:Ja pašam nepatik tā svītra diskā tad vari aizvest lai apvirpo to disku.ļoti bieži nākas vest virpot aprūsējušus diskus klientiem, tādējādi arī viņus nedaudz izlīdzina ja ir bijuši nedaudz sametušies
nezinu kā jums tur rīgā kas un kā maksā, bet nu tas pie kā es vedu, prasa kautkādus 4-6 Ls par disku
Nu ja atrastu pareizo cilvēku, tad, gan jau, arī nebūtu diži dārgi..
Bet nu pagaidām braukt netraucē un pretīgā skaņa ir novērsta :)
Bet nu pagaidām braukt netraucē un pretīgā skaņa ir novērsta :)
Atbrauc pie manis, es Tev iedošu smilšpapīru, tādu rpjāku, un sēdi un slīpē
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
ha,HA,ha
Reāli mani jau tas tik traki neuztrauc, redzēt arī nevar tik labi, tā kā viss ok
Reāli mani jau tas tik traki neuztrauc, redzēt arī nevar tik labi, tā kā viss ok
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right