E36-edzinjs
Kā jau svaigi krāsots - skaisti tikai melnā haube gan nepatīk, cerams ir plānos nokrāsot atkal baltu.
Jā, krāsošu. Vajadzēja lai ir laka virsū, jo tad ir cerības, ka vairāk tā krāsa nereaģēs.
ekstrēmās pārvērtības.
Haubi baltu, kko ar diskiem sadomāt, sačinīt visus sīkumus (spoguļi, numuru paliktņi, miglas) utt un būs viens no glītākajiem šejienes e36!
Haubi baltu, kko ar diskiem sadomāt, sačinīt visus sīkumus (spoguļi, numuru paliktņi, miglas) utt un būs viens no glītākajiem šejienes e36!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Dziivee ,vismaz braucot garaam izskataas oki
(Shodien redzeeju)
(Shodien redzeeju)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Not bad
Man prieks, ka es šeit neesmu vienīgais nenormālais
Rezultāts super!
Rezultāts super!
skaists
Es tevi sonedel redzeju pie 2trajam kojam. Uzreiz pamaniju ka laba krasa
baltaks par sniegu
baltaks par sniegu
Ir ok.. ja njemsi vērā Ch ieteikumus, kas sakrita arii ar maneejiem buus ljooti ok.. un kaa jau esmu teicis - balts e36
Prieks redzeet veel kaadu Jelgavnieku kursh ceļ augšha savu e36... Lai veicas
Paldies, prieks dzirdēt ka vairumam patīk. Protams, ka ieteikumus ņemšu vērā.
Starp citu - kur varēja iegādāties e36.lv nummuru palikņus? Kkur redzēju, bet neatceros kur.
Starp citu - kur varēja iegādāties e36.lv nummuru palikņus? Kkur redzēju, bet neatceros kur.
Paldies
balta kupeja būs mega, ja visu izdarīsi kā nākas
nezinu, cik finases atļaus.AgnisB rakstīja:nice nice, svaigi balti krāsots vnk super
kādi diski plānojas uz vasaru?
Pagaidām pat īsti nav ideju.
R17 BBS STYLE 5 kapec ne
bet seit varetu kko tadu skaistu, ar plauktu, bet zel ka dazadu apstaklju delj nav iespejams ar so auto gludinat
bet seit varetu kko tadu skaistu, ar plauktu, bet zel ka dazadu apstaklju delj nav iespejams ar so auto gludinat
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Labi, labi. Pierunājāt. Bet noteikti uz 16collām.
Style 32 ar labi izskatās manā skatijumā, tik jāpiemeklē normāla gumija, lai nav baloni.