ErikV e36

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
daemon
Ziņojumi: 283
Pievienojies: 17 Dec 2011, 15:30

08 Nov 2012, 03:13

vienkāršais rakstīja:Eksemplars ta smuks,bet par šo mašīnu varu pastāstīt nelielu ieskatu (vnk negribas sarugtinat jauno saimnieku uzreiz). :doh:
Iepriekšējais saimnieks (kad auto bija Bauskā) te arī ir sadzenams rokā. :hahaha:
Stāsti kas par desām. :lol: :D
BMW
Profila bilde
vienkāršais
Ziņojumi: 130
Pievienojies: 24 Mar 2011, 02:06
Braucu ar: vnk verķi
Atrašanās vieta: kvartala

08 Nov 2012, 19:23

daemon rakstīja:
vienkāršais rakstīja:Eksemplars ta smuks,bet par šo mašīnu varu pastāstīt nelielu ieskatu (vnk negribas sarugtinat jauno saimnieku uzreiz). :doh:
Iepriekšējais saimnieks (kad auto bija Bauskā) te arī ir sadzenams rokā. :hahaha:
Ja saimnieks jau visu šo info zin ko es te rakstu, tad jau neko,pats pirka pats skatijās,bet lieta ir tāda,ka tai mašīnai nav praktiski dzīvas vietas no rūsas,lanžeroni tā nopuvuši ka ar pirkstu varēja caurumu uztaisīt,bagažniekā var apskatīties "profesionālā" :lol: metinājuma pēdas,jo vienā dienā izņemot zapasku,zeme bija redzama. Kādā vakarā (sen jau tas bija) arkas tika piekrāsotas ar baloniņu, tad gan jau tur arī būtu jābūt redzamām sekām. :giggle: Šofera pusē loga stoikā jau nav caurums? Pēc tā laika posma kas pagajis kopš tika špahtelēts jau vajadzētu būt. Ja nekas nav mainīts tad aizmugurē (šofera pusē laikam) ir kompakta amītis,kurš ir īsāks un visu laiku plēš kopā kkādu tur buksi tajā pusē.
Auto ir čipots,un vienīgais,kas priecēs tas būs patēriņš,iet arī labi,nu vismaz pirms kādiem 1.5 gadiem gāja.Durvis (laikam visas) un bagāznieka vāks tika likts no "vācieša" tās detāļas ir celkas,rūsas tur tiešām nav. ;)

Man ar šo visu nav nekāda sakara,tas ir tikai tas ko esmu dzirdējis kad tantiņas runā pieturā. :lol:
Dandijs
Ziņojumi: 270
Pievienojies: 30 Apr 2011, 19:49
Braucu ar: e46 pikapu
Atrašanās vieta: Tukums

08 Nov 2012, 19:39

šito redzēju Tukumā,vienmēr tīrs un kārtīgs. :bmw:
Profila bilde
daemon
Ziņojumi: 283
Pievienojies: 17 Dec 2011, 15:30

09 Nov 2012, 14:24

Pēc bildēm jau izskatās ok. Varbūt viss ir sametināts un pārkrāsots?
Bet bildēm jau ne vienmēr var ticēt. :D
BMW
Profila bilde
ErikV
Ziņojumi: 11
Pievienojies: 08 Mar 2012, 18:24
Braucu ar: kartupeļu maisu
Atrašanās vieta: Rīga

11 Jan 2013, 19:19

vienkāršais rakstīja:
daemon rakstīja:
Ja saimnieks jau visu šo info zin ko es te rakstu, tad jau neko,pats pirka pats skatijās,bet lieta ir tāda,ka tai mašīnai nav praktiski dzīvas vietas no rūsas,lanžeroni tā nopuvuši ka ar pirkstu varēja caurumu uztaisīt,bagažniekā var apskatīties "profesionālā" :lol: metinājuma pēdas,jo vienā dienā izņemot zapasku,zeme bija redzama. Kādā vakarā (sen jau tas bija) arkas tika piekrāsotas ar baloniņu, tad gan jau tur arī būtu jābūt redzamām sekām. :giggle: Šofera pusē loga stoikā jau nav caurums? Pēc tā laika posma kas pagajis kopš tika špahtelēts jau vajadzētu būt. Ja nekas nav mainīts tad aizmugurē (šofera pusē laikam) ir kompakta amītis,kurš ir īsāks un visu laiku plēš kopā kkādu tur buksi tajā pusē.
Auto ir čipots,un vienīgais,kas priecēs tas būs patēriņš,iet arī labi,nu vismaz pirms kādiem 1.5 gadiem gāja.Durvis (laikam visas) un bagāznieka vāks tika likts no "vācieša" tās detāļas ir celkas,rūsas tur tiešām nav. ;)

Man ar šo visu nav nekāda sakara,tas ir tikai tas ko esmu dzirdējis kad tantiņas runā pieturā. :lol:

stoika nav nekada caurama viss ir gliti . par bagazhnieku ja gana patiesiba tur viss bija pamanits pedeja bridi . bet nekas ljoti traks tur nav ) ir jau planos to sataisit. viena arka ir bishk rusa bet izpuvis nav un tas ari ietilpst tuvakajos planos ) miglinieki jau ir ielikti skats ir smukaks shobrid . viss kas bija kriminalitates robezhas ir jau sataisits un pagaidam vel nav liela nauda iegrusta . ja un ar lanzheroniem viss ir normali ;)
Profila bilde
Rudis
Ziņojumi: 13
Pievienojies: 29 Okt 2011, 20:34
Atrašanās vieta: Baldone

12 Jan 2013, 19:00

Savat rakstīja:
mats rakstīja:Ko dod ,ka iskatās labi,ja par sevi liek manīt ar leģendām apvītais TDS ,veiksmi darbos un stiprus nervus ar TDS. :drink:
Nesaprotu kas jums ir pret tds!Man 2 paziņām ir e36 2.5 tds nevienu sliktu vārdu no viņiem neēsu dzirdējis!
Gribētu dzirdēt kko konkrētu...ja ne tad.....
2.5TDS man ir bijuši vairāki un nevaru nenoliekt par vissleveno augspiediena sūkņa problēmām..dārgi tie prieki maksāja, cik man zināms -tādi jau ilgāku laiku tds brauceji visi ar šo problēmu saskārušies.. bet citādi ja esat dīzeļa fans čipots tds :super:
Attēls
Pērkons
Profila bilde
ErikV
Ziņojumi: 11
Pievienojies: 08 Mar 2012, 18:24
Braucu ar: kartupeļu maisu
Atrašanās vieta: Rīga

11 Jūl 2013, 13:36

Pardots pusgadu atpakal!