Boulings
Ja uz celiņa tikai studenti un skolēni ar atbilstošiem dokumentiem , ko uzràdītrews rakstīja:Meness boulinga ar akcija, spele 2h maksa par 1vienu ?
tad iespeejams ka buusu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es vēl nezinu vai tiešām būšu...nju 50/50...
Man ar 50/50
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
ar boulingu viss bumbaas!
paldies visiiem kas ieradās mēs bijām daudzi nu vismaz man tā iekas!
man vakars tiko kā beidzās
īpašu Paldies no savas puses varu izteikt Renio+1, Megaatronam, Erdam par nogādāšanu līdz oldriga!!
paldies visiiem kas ieradās mēs bijām daudzi nu vismaz man tā iekas!
man vakars tiko kā beidzās
īpašu Paldies no savas puses varu izteikt Renio+1, Megaatronam, Erdam par nogādāšanu līdz oldriga!!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Jāp vakar forši paspēlējām boulingu bij prieks daudzus satikt..
Milenium es tev paliku parādā vai Renio beigās??
Man liekas, ka jātaisa mums šis sabrauciens uz boulingu spēlēt vismaz reizi mēnesī...savā starpā cīnīties par uzvaru
Bij baigi jautri man liekas tā kā biežāk jātaisa sabraucieni uz boulingu!!
Bij baigi jautri man liekas tā kā biežāk jātaisa sabraucieni uz boulingu!!
patiesam vakar bija super un kurš man mazgās mašīnu ?
Labas cenas.
Labas cenas.
Vakardien baigi foršais vakars boulingā!
Arī bija patīkami visus satikt, tik sen daži nebija redzēti., ka sanāca forši izpļāpāt visādas lietas!
Piekrītu par to, ka bouling būtu jāpraktizē biežāk!
Arī bija patīkami visus satikt, tik sen daži nebija redzēti., ka sanāca forši izpļāpāt visādas lietas!
Piekrītu par to, ka bouling būtu jāpraktizē biežāk!
man man man!!!Sabinchix rakstīja:Jāp vakar forši paspēlējām boulingu bij prieks daudzus satikt..
tev jau bij cits prātā!
jū piekrītu ka tādus vakarus vaig biežak nevis tikai sēdēt plazā un deldēt dupsi!
ai manī šodien neklausieties jo man ballīte turpinās!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
a viens jautajums, kadel mes nepalikam spelet plazaa bolingu , nebutu nekur jabrauc
Labas cenas.
Labas cenas.
nezināju ka plazā arī ir boulings
tādēļ ka ur esot dārgāks un sūdīgāki celiņi.
Nezinu par cenām, bet tajā mēnesī ar nekas dižš nebija, vislaik kkas gļukoja.
Ir, ir, iekš Fantasy Park.armis rakstīja:nezināju ka plazā arī ir boulings
fantasy park ir normals , un istaniba ko tika izteretes braucot no plazas un meness ta pat vien starpiiba sanaak
Labas cenas.
Labas cenas.
Kas šo 5dien ar boulingu?!
Komplektējamies?
Komplektējamies?
es nē.
Es iešu uz kino tajā pašā Riga Plaza. tikai nezinu uz kādu filmu, bet laikam uz Krēslu.
Es iešu uz kino tajā pašā Riga Plaza. tikai nezinu uz kādu filmu, bet laikam uz Krēslu.