E36-Kopcis
nu varbūt
Lai visi svētie nogrābstās ap šādu izpūtēju... Bet, nu labi, katram ir jāizbauda spoooooorta skaņa no bagāžnieka. Ieteicams pavizināties tālākus gabalus, tā uz kilometriem 300 no vietas
323 arī ir viena izejas truba galā!ega rakstīja:pēc gala bunduļa škiet ka starp 1.6 un 2.0
Es domāju, ka skaņa tam 1.8 būs diezgan līdzīga kā video. Šitie spīdīgie bunduļi nav paredzēti BMW skaņām.
Kam vispar tik daudz bundulli vajadzigi? Atstaj vienu pa vidu un pietiks, bet jebkura gadijuma 4cilindri skanes riebigi.
Jauzklausa visi kometāri jo šis nav forums ego kačāšanai
Un tad jau sanāk tā ja man nepatīk tavs BMW tad es nevaru rakstīt savas domas par viņu
Un piekrītu turbomenam ka 1.8 nesknēs labi ar šo izpūtēju
Un tad jau sanāk tā ja man nepatīk tavs BMW tad es nevaru rakstīt savas domas par viņu
Un piekrītu turbomenam ka 1.8 nesknēs labi ar šo izpūtēju
BMW forever
Labi,labi met to savu video,bet mana galvenā doma ir par to ka ir jauzklausa visi komentāri
BMW forever
pusgadu braucu ar skaļo bunduli - 95db un nesūdzos. pa šoseju 2.5k apgriezienos nemaz nejūtās tā skaņa. ja vēl vienmērīgi brauc, tad vispār elektrības skaņa
+daudz. Ne visi būs sajūsmā par to, kas sajūsmina tevi...stalone rakstīja:Labi,labi met to savu video,bet mana galvenā doma ir par to ka ir jauzklausa visi komentāri
Man arī nav stock gala bundulis, bet nav arī spīdīga urna!
Nevajag to uztvert kā apvainojumu, ka izsakās šaubīgi par šo.
Tas vienkārši ir 2 fast 2 furious stils un tas savukārt bija japāņu un franču stils.
Ford Probes vai Opel Calibras bundulis.
Nevajag to uztvert kā apvainojumu, ka izsakās šaubīgi par šo.
Tas vienkārši ir 2 fast 2 furious stils un tas savukārt bija japāņu un franču stils.
Ford Probes vai Opel Calibras bundulis.
Nu tā plus mīnus kkas normāls
Kas ir kamera apgāzās???
Kas ir kamera apgāzās???
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
normāls tonis glušakam, protams nav jav tāda skaņa kā 6cyl, bet ir OK.
BMW-Big Money Waste
Tukšgaitā liekas kā dīzelis vai arī tā kā nedarbotos visi cilindri...
tad tev ar dzirdi ir galīgā dir..āuteo rakstīja:Tukšgaitā liekas kā dīzelis vai arī tā kā nedarbotos visi cilindri...
BMW-Big Money Waste
Nē, galīgā dirsā bija uz datora klausīties, uz subīša viss ok.
uteo rakstīja:Nē, galīgā dirsā bija uz datora klausīties, uz subīša viss ok.
BMW-Big Money Waste
Pilnigi kamera no tā pūtiena apkrita
Dieva dēļ ņem takš ārā to propku un izbaudi iistu troksni, nevis tgd kkādu pirdiena skaņu
Te mans kādreizējais ķūnings
Tik perfekti pateiciKV_ rakstīja:Dieva dēļ ņem takš ārā to propku un izbaudi iistu troksni, nevis tgd kkādu pirdiena skaņu