mīnusa e36
Kā jau arī reģistrā teicu , ideāli tikai prasās ksenona gaismas miglās
Drive until you die with your e36
Uz so autinu ari biju uzmetis aci kad staveja ss.lv cenas pec un celsanai.
Skatos nonacis labas rokas ,tikai prasas drusku pagriezienus pieregulet un resti,
un autins bus man patik.
Skatos nonacis labas rokas ,tikai prasas drusku pagriezienus pieregulet un resti,
un autins bus man patik.
Pēdējais labojis GunTixV - 29 Apr 2013, 02:08, kopā labots 1 reizi.
Esi sveicināts pulciņā ,
Uz reiz cits skats auto , tā turpināt un galvenais , lai rokas nenolaižās
Uz reiz cits skats auto , tā turpināt un galvenais , lai rokas nenolaižās
nuu peec 2 nedeelaam ir plaanaa lielaaks dzineejs un peec tam kkad pa vasaru paarkraasot tiiri melnaa kraasa
takaa plaana bija lielaaks dzineejs ir saakts kas dariit lietas labaa
atradu kam notirgot veco dzineeju,un tagad gaidu kad dabuusu nakamo
atradu kam notirgot veco dzineeju,un tagad gaidu kad dabuusu nakamo
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
2,8
Drošvien tākā M52B28...Slim rakstīja:tipa m50 ar 2.8 kloķeni utt.???
nu lai kvalitatiivi sabuuveetu m50 ar 2,8 klokeni sanaak stipri daargaak nekaa nopirkt m52b28 pilnaa kplektaa,takaa izveelos labaak orginaalu nekaa sabuuveetu
reekinin ja buuvee prieks sevis tad visas jaunas bliives jaunas oem shaales galvas sliipeesana,tad pie reizes buutu veel greeks neizporteet galvu un nesamainiit vaarstu gumijas un veeel bnusaa paarlikt simens vadiibu no 2,8 un salikt sadalenes vienu no bezvanosa otru no 3,0 dablvanosa
reekinin ja buuvee prieks sevis tad visas jaunas bliives jaunas oem shaales galvas sliipeesana,tad pie reizes buutu veel greeks neizporteet galvu un nesamainiit vaarstu gumijas un veeel bnusaa paarlikt simens vadiibu no 2,8 un salikt sadalenes vienu no bezvanosa otru no 3,0 dablvanosa
taka kaadu laiku nau papildinaats izdomaaju beidzot to izdariit
tatad tika ielikts m52b28 pilnaa kompolekta ar visu izpluudi,lielo reduktoru3,15 un lielajaam pusasiim
kameer gaidiju dzineeju tika sametinaata visa aizmugure (aklumatora kaste,izpuuteja stiprinaajumu vieta,zapaskas vieta utt) paarlasiita visa ritosa(jaunas saras,st.pirksti.aizmugureejie bremzu diski, kluci,loki
izieta jauna t/a un auto tika paardots kkad augusta viduu
tatad tika ielikts m52b28 pilnaa kompolekta ar visu izpluudi,lielo reduktoru3,15 un lielajaam pusasiim
kameer gaidiju dzineeju tika sametinaata visa aizmugure (aklumatora kaste,izpuuteja stiprinaajumu vieta,zapaskas vieta utt) paarlasiita visa ritosa(jaunas saras,st.pirksti.aizmugureejie bremzu diski, kluci,loki
izieta jauna t/a un auto tika paardots kkad augusta viduu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ir arii video draugos
http://www.draugiem.lv/user/4437761/gal ... =320072352
http://www.draugiem.lv/user/4437761/gal ... =320072352
ja nemaldos, e46
e46 ir forša ģimenes mašīna, mīksta un komforts lielāks, bet garlaicīga. Man vairāk patīk mans stīvais un cietais e36
Nu, nez... Ja grib komfortu, tad E39 ir way to go.
Bet ne par to ir stāsts. : offtopic:
Bet ne par to ir stāsts. : offtopic: