zilais bembis
pilnigs kolhozsAgnisB rakstīja:Nezinu kā viņam, bet Rīgā dzīvojošajiem visi šitie varakļānu, ludzas, krāslavas utml. novadi saistās ar pilnīgi atpalikušām lauku teritorijām kur brauc ar zirga pajūgu un vienīgā nodarbe ir 24/7 kapāt pašdzīto spirtu un kauties pie ciema veikala
No sērijas, kad uz dažādiem svētkiem/brīvdienās lielveikalu stāvvietas ir pilnas ar dubļainiem audi80 un veciem pasātiem, ir dzirdami visādi prikoli ''var redzēt ka puskrāslava ir atbraukusi Rīgu apskatīt'' utt
ok, offtopic... e36 nice, uzlīmes nost un būs pavisam ok
par auto, patik krasa
esi kartigi pacinijies ar tiem dzinejiem, tik kapec vel neesi sanemies un aizvacis akjiti uz bagaznieku? salidzinot ar dzineja mainju tas tak pilnigs sikums butu
...
tā krāsa ir orginalā! retums, bet patīkami ka tev ir kas tāds kas ir mazumam!Nixon rakstīja:Pēc dažiem redzētajiem nevajag spriest uzreiz par visiem!
Par tēmu, manā uzrverē, tas E36 izskatās pēc riktīga monstra - melnas lampas, nestandarta krāsa, uzlīmes un, protams, 2.8. Bet tā jau, ir OK.
pilnigs kolhozs
par auto, patik krasa
esi kartigi pacinijies ar tiem dzinejiem, tik kapec vel neesi sanemies un aizvacis akjiti uz bagaznieku? salidzinot ar dzineja mainju tas tak pilnigs sikums butu [/quote]
man netraucē, bet nu laikam būtu laiks aizvākt viņu no motortelpas!
visas algas mašīnā!
par auto, patik krasa
esi kartigi pacinijies ar tiem dzinejiem, tik kapec vel neesi sanemies un aizvacis akjiti uz bagaznieku? salidzinot ar dzineja mainju tas tak pilnigs sikums butu [/quote]
man netraucē, bet nu laikam būtu laiks aizvākt viņu no motortelpas!
visas algas mašīnā!
Baltā lūpa ar baltajiem diskiem -
P.S. Pašlepnie rīdzinieki noraujas podā. Latgales cilvēki ir vieni no sakarīgākajiem ļaudīm. Par kurzemniekiem nezinu - sakara maz bijis...
P.S. Pašlepnie rīdzinieki noraujas podā. Latgales cilvēki ir vieni no sakarīgākajiem ļaudīm. Par kurzemniekiem nezinu - sakara maz bijis...
un plus vēl nokāpt nost no kompa un beigt tēlot pārgudrus datortārpus.... tiešām besī šādi komentāri par atsevišķiem iedzīvotāju slāņiem. Visi cilvēli vien ir. Besī pārgudrie pilsētnieki...Slim rakstīja:Varbūt pilnīgi atpalikušajiem Rīgā dzīvojošajiem vajadzētu izvilkt savas dirsas, no piesmirdušās pilsēteles un izlaist līkumu pa latviju. Bļeg čista besī šitādi bazari.AgnisB rakstīja:Nezinu kā viņam, bet Rīgā dzīvojošajiem visi šitie varakļānu, ludzas, krāslavas utml. novadi saistās ar pilnīgi atpalikušām lauku teritorijām kur brauc ar zirga pajūgu un vienīgā nodarbe ir 24/7 kapāt pašdzīto spirtu un kauties pie ciema veikala
No sērijas, kad uz dažādiem svētkiem/brīvdienās lielveikalu stāvvietas ir pilnas ar dubļainiem audi80 un veciem pasātiem, ir dzirdami visādi prikoli ''var redzēt ka puskrāslava ir atbraukusi Rīgu apskatīt'' utt
ok, offtopic... e36 nice, uzlīmes nost un būs pavisam ok
Interesants auto ar pāris sīkumiem, kas man nevisai, bet tas tā. Lai smuki stūrējās un ja netiks notirgots, tad varbūt nākamais dzinējs būs jau no Mkas?
Tā krāsa ja nemaldos ir Santorin(i) Blue, un BMW ar tādu krāsu nav diez ko daudz....ivars922 rakstīja:tā krāsa ir orginalā! retums, bet patīkami ka tev ir kas tāds kas ir mazumam!Nixon rakstīja:Pēc dažiem redzētajiem nevajag spriest uzreiz par visiem!
Par tēmu, manā uzrverē, tas E36 izskatās pēc riktīga monstra - melnas lampas, nestandarta krāsa, uzlīmes un, protams, 2.8. Bet tā jau, ir OK.
nu daudzi jau saka, ka nākamais motors no Mkas!Archizlv rakstīja:Interesants auto ar pāris sīkumiem, kas man nevisai, bet tas tā. Lai smuki stūrējās un ja netiks notirgots, tad varbūt nākamais dzinējs būs jau no Mkas?
un tomēr es viņu nemainīšu un pagaidām arī netirgošu, jo kuzovs praktiski nav rūsējis, tik vien kaa vizuāli stūrīši! priekš 93.gada labi saglabājies! :))
M motors tik lēts nemaz nav.
pat visu cetru cena nesanaak, kaa Mkas!
jaapaardod maniina, jaanopeerk motors!
jaapaardod maniina, jaanopeerk motors!
censos kaa varu, gan ar meiteneem, gam ar masiinu, algu dalu uz puseem, bikin vairaak tomeer masiinai!