Kaskadiera e36 coupe un cabrio projekts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
čoma bračkam ir sedans nokrāsots šitādā melnā vizuļojošā krāsā, manuprāt nav tā labākā krāsas izvēle priekš 36'tā
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
ja par daudz nebūs to spidumu krasa bus ok :) bet jaredz jau dzivaja lai saprastu
hameleons.
Labs ir , Tiešam cepuri nost
Lai veicas , Un labi ripo ..
Lai veicas , Un labi ripo ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Hameleons - nēV1Beta rakstīja:hameleons.
Vairāk jau izskatās kā pērle vai metālika.
izskatās ka iespējams top ļoti līdzīga krāsa kā man uz kabra - protams ja beigās būs hameleons
Respect pa padarīto, un lai veicas tālākos darbos ap auto, un lai nervi vienmēr iztur
Tā jau vajadzētu būt pa smuko kad saliks visu vienā gabalā
Tā jau vajadzētu būt pa smuko kad saliks visu vienā gabalā
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Esmu bijis aizmāršīgs un neesmu atsvaidzinājis savu topiku
Tā tad, jau kopš 5dienas auto ir nokrāsots, nu vismaz lielākā daļa - būris, durvis un spārni. Pārējās detaļas tiks krāsotas tuvākajā laikā, bet man nav iemesla nekur steigties, jo tagad darba ir atliku likām: stiklu salikšana, salona pakošana, vadu vilkšana un vēl visu salikt kopā...
Reālo auto krāsu nav iespējams nofotogrāfēt, dabā krāsa ir melna un tikai pietiekoši spožā gaismā, kas krīt no attiecīga leņķa, krāsa paliek zeltīta. Pieņemu, ka daudziem šis nepatiks, bet tapšanas stadijā ir bagāžnieka vāks ar īso numura vietu: Beidzot arī atnāca sen gaidītās ādiņas: Nu un, protams, nevarēju noturēties. Pirms kāda laika tika pasūtīti un arī veiksmīgi saņemti nieciņi ritošajai daļai:
Tā tad, jau kopš 5dienas auto ir nokrāsots, nu vismaz lielākā daļa - būris, durvis un spārni. Pārējās detaļas tiks krāsotas tuvākajā laikā, bet man nav iemesla nekur steigties, jo tagad darba ir atliku likām: stiklu salikšana, salona pakošana, vadu vilkšana un vēl visu salikt kopā...
Reālo auto krāsu nav iespējams nofotogrāfēt, dabā krāsa ir melna un tikai pietiekoši spožā gaismā, kas krīt no attiecīga leņķa, krāsa paliek zeltīta. Pieņemu, ka daudziem šis nepatiks, bet tapšanas stadijā ir bagāžnieka vāks ar īso numura vietu: Beidzot arī atnāca sen gaidītās ādiņas: Nu un, protams, nevarēju noturēties. Pirms kāda laika tika pasūtīti un arī veiksmīgi saņemti nieciņi ritošajai daļai:
šis būs mega labs braucamais
tas mazais numurs aizmugurē būs kas jauns, man liekas izskatīsies labi
tas mazais numurs aizmugurē būs kas jauns, man liekas izskatīsies labi
Super, super, super..
Patiks, patiks - vismaz man patīk mazais numurs ideāli :) a kā viņu dabūsi? vnk csdd tā arī jautāsi - man mazais numurs?
Patiks, patiks - vismaz man patīk mazais numurs ideāli :) a kā viņu dabūsi? vnk csdd tā arī jautāsi - man mazais numurs?
Mazā numura vieta ir ok, vismaz bez problēmām varēs no csdd dabūt divciparu v/n
Bagāžnieka vāks izskatās ok. Būs kas atšķirīgs.
Interesē kāds būs kopskats. :)
Interesē kāds būs kopskats. :)
eu bet ja es aizbrauktu uz CSDD ar tadu bagazhnieku, es arii tak dabutu 2cipar numuru ne? un pectam uzliek savu bagaazhnieku atpakalj un man ir 2cipar numurs + aizmuguree mazais kaa amerikaa
Manuprāt vāks ar īso numura vietu velk uz amerikāņa skatu un būs, ja ne labāk, tad savādāk
Domāju, ka ar numura dabūšanu CSDD problēmu nebūs, CSDD inpektori tikai gribēs pārliecināties, ka standarta lielais numurs tiešām neietilpst numuram paredzētajā vietā un piešķirs man divciparniekus. Maksāt sanāk tikai par numuru maiņu, kas, ja nemaldos, bija 30Ls..
Varbūt kāds zina, kur var dabūt šādas sliekšņu uzlikas? Manas esošās ir galīgi nolietojušās un tādas galīgi nepiestāvētu svaigam auto...
Domāju, ka ar numura dabūšanu CSDD problēmu nebūs, CSDD inpektori tikai gribēs pārliecināties, ka standarta lielais numurs tiešām neietilpst numuram paredzētajā vietā un piešķirs man divciparniekus. Maksāt sanāk tikai par numuru maiņu, kas, ja nemaldos, bija 30Ls..
Varbūt kāds zina, kur var dabūt šādas sliekšņu uzlikas? Manas esošās ir galīgi nolietojušās un tādas galīgi nepiestāvētu svaigam auto...
Gaidu tālākos pavērsienus
Ideja par bagāžnieku
Te tāda neliela atskaite par brīvdienās paveikto, nekas dižs jau nav, bet tas tomēr ir labāk kā sautēties pie datora.
Tā tad, tika izpūsta grīda ar grubuli un sākta grīdas izlīmēšana ar bituma/folija lentu. Īstenībā tā līmēšana aizņem daudz vairāk laika nekā biju paredzējis, biju plānojis šodien izlīmēt visu grīdu, taču sanāca tikai viena puse...
Tā tad, tika izpūsta grīda ar grubuli un sākta grīdas izlīmēšana ar bituma/folija lentu. Īstenībā tā līmēšana aizņem daudz vairāk laika nekā biju paredzējis, biju plānojis šodien izlīmēt visu grīdu, taču sanāca tikai viena puse...
Ir labs autinjs tiesam bus ka velreiz no fabrikas izbraucis, ar daudziem uzlabojumiem :)
Par gridu runajot, nav jau tik traki, bet ja viens pats dara, tad varetu ta but :) mes ar Uldis.R pa abiem 2h laika izlimejam gridu pilniba :)
Par gridu runajot, nav jau tik traki, bet ja viens pats dara, tad varetu ta but :) mes ar Uldis.R pa abiem 2h laika izlimejam gridu pilniba :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right