Mans personigais 318IS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
sveikts bariņā
lasīju tekstu, bet tā arī nesalasīju kāds izlaiduma gads, kas salonā ar komplektāciju darās
bet bildēs auto izskatās zolīds
lasīju tekstu, bet tā arī nesalasīju kāds izlaiduma gads, kas salonā ar komplektāciju darās
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Sveicu forumā! Esi pacenties ar stāstiņu Principā piekrītu EBagatskim. Man personīgi tās diodes nešķistu tik trakas, ja no aizmugurējā loga noņemtu to LED lenti. Bet nu veiksmi plānos un darbos
Laba krasa autiņam , Lai labi ripo .
Un veicas uzlabošana ..
Led gan pilnigi garam ..
Un veicas uzlabošana ..
Led gan pilnigi garam ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Pats auto ir 1991 gada, bet motors 1996 gada. Ja cilvēkam nebutu vajadzigs skābeklis n'shit, tad salonā būtu vakums. NU nav man tur pilnīgi nekas. Pat ne elektriskie logi, nemaz nerunājot par kondicionieri un citiem pribumbasiem.kompots rakstīja:sveikts bariņā
Tikai ... kur gadījies kur ne - jau no pirkšanasman ir Mpakas stūre !
Viss skaidrs, diožu fani jūs neesat.
Neesmu šeit nācis lai apvainotos, kasītos, bet lai uzklausītu, apdomātos un kko no tā visa secināt.
Bet lai būtu jautrāk skatīties, ielikšu vēl pāris bildes par šo: Pavisam vienkārši - tas ir organiskā stikla stienītis, ko parasti izmato lai "aizrullētu" žalūzijas. Katrā galā ir ielikta zilā diode un visā garumā ir iezāģētas mazas rieviņas, lai ir kur gaismai pieķerties. Tad tika ieražota vieta kur to visu iestiprināt. Un tika izveidots glīts rāmītis tam visam tā tas izskatās dienā un tā naktī!
Un tad nu tālā, diodes spoguļos, kuras visi tik ļoti "mīl" un "apbrīno" (sarkasms - jāā ?!) Nu ko ma teikt?
Man patīk!
Vairuman cilvēku man apkārt un maniem draugiem patīk!
Jums nepatīk ? A ko darīt?
Nebraukt?! - neeee, nebraukt nevar !!!
Labi, tas tā. Es protams apdomāšos par tiem spoguļiem. Paskatīšos uz to visu mazliet savādāk!
Neesmu šeit nācis lai apvainotos, kasītos, bet lai uzklausītu, apdomātos un kko no tā visa secināt.
Bet lai būtu jautrāk skatīties, ielikšu vēl pāris bildes par šo: Pavisam vienkārši - tas ir organiskā stikla stienītis, ko parasti izmato lai "aizrullētu" žalūzijas. Katrā galā ir ielikta zilā diode un visā garumā ir iezāģētas mazas rieviņas, lai ir kur gaismai pieķerties. Tad tika ieražota vieta kur to visu iestiprināt. Un tika izveidots glīts rāmītis tam visam tā tas izskatās dienā un tā naktī!
Un tad nu tālā, diodes spoguļos, kuras visi tik ļoti "mīl" un "apbrīno" (sarkasms - jāā ?!) Nu ko ma teikt?
Man patīk!
Labi, tas tā. Es protams apdomāšos par tiem spoguļiem. Paskatīšos uz to visu mazliet savādāk!
Jā,bez diodēm labāk būtu,bet tā jau glīts :)
Da viss kārtībā
katram sava gaume.
Man personīgi nepatīk.
katram sava gaume.
Man personīgi nepatīk.
Diodes izskatās briesmīgi, bet es to ļoti labi saprotu. Pašam gaismiņas ir bijušas visos iespējamos stūros Prieks, ka cilvēks eksperimentē. Un ne jau vienmēr galarezultāts patiks visiem.
Nu pabraukāsi, gan jau pēc kāda laika mēģināsi ko citu, galvenais ka pašam patīk :)
man personīgi arī nepatīk
man personīgi arī nepatīk
Glīts bmw. Par diodēm kam patīk kam nepatīk, es droš sev arī tādas neliktu :)
Drīkst zināt kāds tev auto krāsas kods? Gribu zināt vai sakrīt ar manējo
Prieks par tavu apnjeemiibu kko taadu dariit ,bet lielaakaa dalja te taadas lietas neatbalsta un nesaprot , tai skaitaa arii es
Iesi skruvet pa naktikadrs rakstīja:Glīts bmw. Par diodēm kam patīk kam nepatīk, es droš sev arī tādas neliktu :)
Tā uz "sitienu" gan nepateikšu. Bet man tuvākajā laikā plānojas krāsošanas darbi - tad arī uzzināsu un uzrakstīšu.kadrs rakstīja:Glīts bmw. Par diodēm kam patīk kam nepatīk, es droš sev arī tādas neliktu :)
Pat klaviatura no galda nokrita!Vitalx325 rakstīja:Iesi skruvet pa naktikadrs rakstīja:Glīts bmw. Par diodēm kam patīk kam nepatīk, es droš sev arī tādas neliktu :)
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
man jau liekas ka tu māniesdjjys rakstīja:Pat klaviatura no galda nokrita!Vitalx325 rakstīja:Iesi skruvet pa naktikadrs rakstīja:Glīts bmw. Par diodēm kam patīk kam nepatīk, es droš sev arī tādas neliktu :)
HOLY CRAP saprotu, katram ir jaiziet cauri visadam dioditem un ledinjiem utt, sitadi visadi varetu smuki izstities visadiem japoskiem, bet nejau uz so solido stock e36. nonemot nost, krietni uzlabosi sava e36 paskatuMārcis rakstīja:Viss skaidrs, diožu fani jūs neesat.
Man patīk!
...
Vitalx325 rakstīja:Iesi skruvet pa naktikadrs rakstīja:Glīts bmw. Par diodēm kam patīk kam nepatīk, es droš sev arī tādas neliktu :)
Piekritīšu pārējiem foruma lietotājiem
Vecīt nemocies ar tiem niekiem, iztērē naudu labāk tur kur Tev vairāk nepieciešams
P.S. Nekas personīgi, vairāk neatkārtošos, saskatīšu labo
Vecīt nemocies ar tiem niekiem, iztērē naudu labāk tur kur Tev vairāk nepieciešams
P.S. Nekas personīgi, vairāk neatkārtošos, saskatīšu labo
Pašam gan likās, ka spoguļi ir nēēēnormāli forši un es vispār esmu pirmais čalis ciemā, un ka visa Pasaule man ir pie kājām, es esmu pielūgsmes objekts. Iespējams, ja mani spoguļiem būtu mazas rociņas un viņi mācētu runāt - VIŅI VALDĪTU PĀR PASAULI (un mēs visi būtu viņu vergi). Bet neeeee ...
Labi - pierunājāt !
Nebūs drīz vairs tie spoguļi ! (bet mana būtība un brīvais gars būs apspiest)
Labi - pierunājāt !
Nebūs drīz vairs tie spoguļi ! (bet mana būtība un brīvais gars būs apspiest)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right