QSX E36 Turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right
Interesantas apšivkas durvīm. Tādas šņicelēm nāk?
Man tāds vienkāršs jautājums - cik rij?
Labs projekts :gaazeesliipee:
Domaajams tur daudz litri h aiziet un veel riepas norij
Domaajams tur daudz litri h aiziet un veel riepas norij
Šitādas bija pēdējiem gadiem + eksluzivajam pakamdogMa rakstīja:Interesantas apšivkas durvīm. Tādas šņicelēm nāk?
M3 ar bija šitādi uzlikteņi uz durvju paneļiem
Man ir jauns mīļākais sedans forumā. Tas salons ļoti ļoti patīk. Vizuāļi arī ļoti labi. Un tagad sapratu iemestlu AC bamperi ņemt nost, prātīgi vispār, oriģinālās AC S daļas nevajag driftā dauzīt. Labprāt redzētu vairāk salona bildes.
nu tad beidzot , ari tu paradijies seit , sitais auto ir vnk super
Labs
Pirmajā bildē tā paka izskatījās galīgi peeee, bet nākamajā ar diskiem superīgi
Salona abšivkas likās kā wanabe e46 bet ja jau oriģināls, tad domu par gateri atceļam, lai gan liekas tur liekas
Salona abšivkas likās kā wanabe e46 bet ja jau oriģināls, tad domu par gateri atceļam, lai gan liekas tur liekas
Pie kadas turbinas beigas apstajies? Zirneklis ir sutits no kkurienes, vai ari homemade?
rādi jaudas izdrukas.
Gribu redzēt līknes.
Gribu redzēt līknes.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Iespaidīgi!
Iemantosi sev jaunus fanus drifta sacenēs!
Iemantosi sev jaunus fanus drifta sacenēs!
nereali interesants topiks. veiksmi turpmakajos uzlabojumos un sacenes:)
Paldies!
Par tām apšifkām neesmu priecīgs, bet besis arī viņas raut nost, jo ganjau pielīmētas ka maz neliekās...
Ruu – Rij nu kā brauc parasti jauktā režīmā trase un diezgan agresīva ielas braukšana 18l/100km. Esmu arī pāris simtus nobraucis prātīgi, nu samērā un tad var palīst zem 14l/100km. Tas ir ar spirtu (e85) kurai jau vien teorētiski ir 30% mazāka lietderība. Un pats galvenais Go green!! (ar to atsveru kūpināto riepu dūmus)...
Turbomen – Turbina ir no smagā, pielasīta pēc izmēriem un flow kartes + nedaudz pamainītas lāpstiņas. Kolektorus es pats taisu! (aprakstā itkā rakstīts)
Par tām apšifkām neesmu priecīgs, bet besis arī viņas raut nost, jo ganjau pielīmētas ka maz neliekās...
Ruu – Rij nu kā brauc parasti jauktā režīmā trase un diezgan agresīva ielas braukšana 18l/100km. Esmu arī pāris simtus nobraucis prātīgi, nu samērā un tad var palīst zem 14l/100km. Tas ir ar spirtu (e85) kurai jau vien teorētiski ir 30% mazāka lietderība. Un pats galvenais Go green!! (ar to atsveru kūpināto riepu dūmus)...
Turbomen – Turbina ir no smagā, pielasīta pēc izmēriem un flow kartes + nedaudz pamainītas lāpstiņas. Kolektorus es pats taisu! (aprakstā itkā rakstīts)
Auto veiktspējas uzlabošana, nestandarta risinājumi, detaļas utt... PM
he9600 - gaidu secinājumus par šīm līknēm!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Auto veiktspējas uzlabošana, nestandarta risinājumi, detaļas utt... PM
Cepuri nost vecīt! Tiešām interesants projekts, gribētos arī dzīvē šo zvēru redzēt, bet nu laikam nāksies iztikt ar foruma bildēm un youtube.
BOMBA!
Jau no paša sākuma nereāli paticis šis e36 (kopš ievēroju Jelgavā, laikam, pirmajā sezonā ar pilno AC paku)! Visos drifta pasākumos mans favorīts. Rīktīgi cepī, ka atšķirībā no visām pārējām drifta tačkām kas ir appistas un izskatās bish baisi, šeit viss ir čotka un pa skaisto. Turklāt street legal.
Veiksmi! Ceru, ka arī turpmāk informēsi šeit par notiekošo!
Smieklīgi sanāca, ka tieši tajā drifta gatera pasākumā čomam vēl teicu, ka jocīgi, ka tas auto vēl izskatās tik labi un nav nodauzīts. Un pēc 15minūtēm tieši pretīm tur kur stāvēju sanāca tas crash ar sierru. Laikam nākamreiz jāpārspļauj
Jau no paša sākuma nereāli paticis šis e36 (kopš ievēroju Jelgavā, laikam, pirmajā sezonā ar pilno AC paku)! Visos drifta pasākumos mans favorīts. Rīktīgi cepī, ka atšķirībā no visām pārējām drifta tačkām kas ir appistas un izskatās bish baisi, šeit viss ir čotka un pa skaisto. Turklāt street legal.
Veiksmi! Ceru, ka arī turpmāk informēsi šeit par notiekošo!
Smieklīgi sanāca, ka tieši tajā drifta gatera pasākumā čomam vēl teicu, ka jocīgi, ka tas auto vēl izskatās tik labi un nav nodauzīts. Un pēc 15minūtēm tieši pretīm tur kur stāvēju sanāca tas crash ar sierru. Laikam nākamreiz jāpārspļauj
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Turbina Holset? Man kaiminam visadi smagie jaucas ara, jaiet kada noskruvet
Es pirmo reizi kad Rullītī redzēju šito auto, tad nodomāju - kāpēc tik skaists auto jāliek trasē..?
Patīk ka nav nolīmēts, nodauzīts un viss ir zolīdi, ņemot vērā to ka tiek likts trasē un normāli gāzts.
Patīk ka nav nolīmēts, nodauzīts un viss ir zolīdi, ņemot vērā to ka tiek likts trasē un normāli gāzts.
Ceru dzinejs to jaudu iztures.
world class topic
lasot topiku radas divi jautajumi,
kapec interkulers apals palika?
kas tev tas par izplesanas trauku radiatoram, vai kas ta tur tas atseviskais bundulis ir?
katraa zinjaa, esmu pieregistrejies uz so topiku, sekosu lidz, tapec updeito regulari
lasot topiku radas divi jautajumi,
kapec interkulers apals palika?
kas tev tas par izplesanas trauku radiatoram, vai kas ta tur tas atseviskais bundulis ir?
katraa zinjaa, esmu pieregistrejies uz so topiku, sekosu lidz, tapec updeito regulari
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right