Loča E36 323 (street drift)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Interesanti palasīt un paskatīties
Sterils e36 pa trasi - superīgi nu
Sterils e36 pa trasi - superīgi nu
Katrā ziņā,kurā klasē braukšu (ja braukšu)īsti nesatrauc,jo galvenais ir braukt un ar roceni citos variantos ir daudz jautrāk. Protams,ja proam būs atkal tādas trases,ka tur man jauda par maz,tad neko.. Tāpēc tagad ir doma pamainīt kārbu,lai 3. robs ir īsāks,jo brīžiem pa daudz saguris,bet nu interesantāk ir,kad ātrums ap 80 km/h sānslīdē.
Iszkataas dikti labi! tik tieshaam ar to deforeeseeto 2.5 shitaa var izgriezt ratus??
1. "deforsēts" nav īpaši korekts apzīmējums šajā situācijā. ko tas vispār nozīmē?
2. tam motoram grieze ir lielāka kā m50b25 turklāt jau no kudi zemākiem apgriezieniem.. vienkāršakā valodā runājot - viņš jau standartā iet kā divi pieci un vai tad 325i kartingtrasēs rodas problēmas ar jaudas trūkumu (nu tipa tā, ka nevarētu "izgriezt ratus")?
2. tam motoram grieze ir lielāka kā m50b25 turklāt jau no kudi zemākiem apgriezieniem.. vienkāršakā valodā runājot - viņš jau standartā iet kā divi pieci un vai tad 325i kartingtrasēs rodas problēmas ar jaudas trūkumu (nu tipa tā, ka nevarētu "izgriezt ratus")?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Šogad TA izgāju tikai augusta beigās,līdz ar to pa ielu tik tad sāku braukt. Uz trasi pirmoreiz aizbraucu septembra beigās,tāpēc tāda īsa prieka sezona sanāca,bet paspēju uz pāris Ruļļu trenniņiem aizbraukt un draugu vecpuišu pasākumā izvizināt. Bija doma Skrindam prasīt,lai pavizina,bet tieši tajā dienā bija Latvijas kausa posms.
Te būs viens drifta trenniņš,kamēr visus sagaidīju visas riepas noplēsu.
Te būs viens drifta trenniņš,kamēr visus sagaidīju visas riepas noplēsu.
ch. rakstīja:1. "deforsēts" nav īpaši korekts apzīmējums šajā situācijā. ko tas vispār nozīmē?
ne, nu tad zinja ka liekas ka tas m52b25 ar 170zs- ir kkur tarpa starp starp 2l un 2.5l tadelj liekas, ko tad tas motors vispaar griezh! tad jau laikam tas griezes moments ir svariigaaks!
Tas deforsējums laikam skaitās pēc 5000 rpm,laikam speciāli skābeklis piegriezts ar to mazo kolektoru,bet nu kopumā tur toč nav deforsējums.ch. rakstīja:1. "deforsēts" nav īpaši korekts apzīmējums šajā situācijā. ko tas vispār nozīmē?
Man ar +/- stock,principā tikai 3.23 bloķis bija uzlikts,varēja jau norm. izgriezt. Tad vēl šis tas pa vidam uzlabots. Šogad kaut kādi pirmie dūmi tik parādījās un vienīgā atšķirībā,salīdzinot,ar iepriekšējo gadu, tāda,ka zirnekli uzliku. Pirmo,lētāko,kas pagadās un itkā just varēja. Ar to es gribēju teikt,ka tā izgriešana tāds stiepjams jēdziens.. Gan jau vēl kāja piešāvusies ilgāk gāzi paturēt .
Pa lielam,kas man darīts,lai izgriež labāk:
M50 ieplūdes kolektors
3,46 bloķis,
m20 6,7 kg spararats(12,4 kg vietā)
čips(atzīšos,ka no tā neko nejutu)
izplūde.
Jaa, cik esmu dzirdējis tie m52b25 motori griež labāk par m50b25 jau vien tāpēc, ka m50 mums ir labi nobraukti jau .. kgan liekas, ka arii huliitim b23 motors griež smukāk kā b25 .. bet tas tāds "Man tikai liekas" un "cik esmu kko redzējis"
izskatas parak zolids prieksh auto ko gazst trase, man butu zhel
ja pareizi sapratu, shini bilde aizmugure galigi neizskatas pec -40mm, nezinu kapec ta man liekas???
man ar -30/35 izskatijas kudish zemaks, un nedomaju ka tapec ka es izravu to atbalsta gumiju ara vinsh nosedas par kadiem 3cm zemak ka Tev
bet ka jau teicu, loti zolida paskata e36
ja pareizi sapratu, shini bilde aizmugure galigi neizskatas pec -40mm, nezinu kapec ta man liekas???
man ar -30/35 izskatijas kudish zemaks, un nedomaju ka tapec ka es izravu to atbalsta gumiju ara vinsh nosedas par kadiem 3cm zemak ka Tev
bet ka jau teicu, loti zolida paskata e36
Pēdējais labojis houseworx - 10 Feb 2013, 18:13, kopā labots 2 reizes.
Nē,šeit nav 60/40,ši ir 2010. gada bilde,bet 60/40 2011. gadā uzliku.
aa tad skaidrs, nepareizi sapratu, vnk tas texts pierakstits zem pedejam bildem, kuras prieksha ir zemaka ka citas ieprieksh redzamajas - domaju ka tas bildes tam atbilst, znachit parpratu
Skaists, sterils sedans, pa trasi nice. :)
a kaa ir ar to m20 sparartu, atraaak uzgriezh pulksteni, vispaar ja maina tad juutami ir? ja godiigi uz trases izskataas dikti jauki! man chomam ir e46 ar 2.8, sprararts no e30 un chipots, liekas ka nevareetu taa griezt kaa tu ar sawu! bet tas laikam taadeelj ka garais reduktors!
Jā,reduktors daudz dod,tāpēc ar tik īsu liku,šogad doma citu kārbu uzlikt,lai 3ais brīvāk griež.
Par sparatu... cēliens ir labāks, no 12,4 uz 8,4 kg diezgan jūtami atšķirība bija,bet sākumā dīvaini,kad gāzi atmet,tad uzreiz liekas,ka auto bremzējas asāk.
Par sparatu... cēliens ir labāks, no 12,4 uz 8,4 kg diezgan jūtami atšķirība bija,bet sākumā dīvaini,kad gāzi atmet,tad uzreiz liekas,ka auto bremzējas asāk.
a ko tad tie pararati tik brivi der pat no e30?? a kaa tad ar 2,8, ja tam buutu iisais reduktors ar blokji, tad tas gan ja ka bish labaak grieztu ne?
dobelnieki beidzot saka paradities , sitais nebija tas e36 viena video, kur meitene varda Kristine griezas ar vinu ?
Jup,mierīgi pārskrūvējas,tikai man liekas kaut kādas ribas no motora apakšas bišķi,traucēja,tās pieslīpē un ok.mrkashell rakstīja:a ko tad tie pararati tik brivi der pat no e30?? a kaa tad ar 2,8, ja tam buutu iisais reduktors ar blokji, tad tas gan ja ka bish labaak grieztu ne?
Nu man čomam ir 328 ar tādu pašu reduktoru,bet pārējais stock,aizmukt nevar-domāju,ka Ch var apstiprināt,ka tas violetais 2,8 slikti neiet.. Protams,uz 2,8 viss manējais setups būtu labāks griezējs.
ko tad es var teikt, ma tik 2l m52! reduktors 3.93, neko jau nevar iisti uzgriest! uz slapja asfalta kkas sanaak, bet ja saus tad var aizrmirst par izpriecaam! chomam staav garaazhaa m52b25, tadelj domaaju mosh to vareetu iekaartot savaa! pec tava izskatas ka butu tiri ok!
Ir,ir tas patsbaumanis rakstīja:dobelnieki beidzot saka paradities , sitais nebija tas e36 viena video, kur meitene varda Kristine griezas ar vinu ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right