E36-yanks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Intereses pēc nofočē tuvplānā tos pagriezienus.
Smuks auto!
Smuks auto!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Es to grāmatu varbūt esmu pārlasījies Tapēc man acīs durās visādi, kas ir par slinku painteresēties ko un kapēc. Un kapēc labāk tā nevis savādāk. Un nevajag vienmēr visur vainot naudu. Liela dala problēmas ir nevis naudā bet negribēšanā.
Sacerējuma īsā versija tak jau ir ieliktauteo rakstīja:Nu auto jau labs un sterils
Spoguļi gan neglīti Ar parastajiem būtu krietni skaistāk
P.S. sacerējumu ar ekstrām gan varēji jau tgd uzrakstīt
Par spoguļiem runā?Johnny rakstīja:Intereses pēc nofočē tuvplānā tos pagriezienus.
Smuks auto!
nu ko...
labi, nemeklesim sikumus. auto izstas pat loti zolidi, preks ikdienas izmantosanas, ikdiena izmantojot isti nevar nomest vinju malaa uz nedelju divam un sakt lenaa gara kauko taisit, pasam tada pasa situacija
x-brace ir laba lieta, pie jums lv varetu but pamatigs retums
kapec pastiprinaji glazes?
labi, nemeklesim sikumus. auto izstas pat loti zolidi, preks ikdienas izmantosanas, ikdiena izmantojot isti nevar nomest vinju malaa uz nedelju divam un sakt lenaa gara kauko taisit, pasam tada pasa situacija
x-brace ir laba lieta, pie jums lv varetu but pamatigs retums
kapec pastiprinaji glazes?
...
to X brace jaunu paņēmu. Nav nekāds lētais prieks gan. Lietotu pie mums pat neredzeju īsti jēgu meklēt. Un cik skatījos tad ārzemēs tirgoja lgandrīz par jauna cenu. Bet nodauzīts viņš ir pa šo ziemu spīdigs-tā kā nenožēloju. Pavasarī jānēm nost un jāpiekrāso.
To pastiprināšanu aizmugurē biju lasijis ka e36 tā ir problēma ka izrauj ārā amīti. Varbūt paranoja, bet gribēju kā drošak.
Par priekšu ar kko līdzigu lasiju. Tipa pataisa tādu ovālu ar laiku to glāzi. Pie reizes arī pacēlu purnu par 2mm Un tas štrunts OEM maksā 2 ls. Likās tās naudas vērts zinot mūsu ceļus. Nesaprotu tos viisus kas brauc ar 60mm sēinājumu
To pastiprināšanu aizmugurē biju lasijis ka e36 tā ir problēma ka izrauj ārā amīti. Varbūt paranoja, bet gribēju kā drošak.
Par priekšu ar kko līdzigu lasiju. Tipa pataisa tādu ovālu ar laiku to glāzi. Pie reizes arī pacēlu purnu par 2mm Un tas štrunts OEM maksā 2 ls. Likās tās naudas vērts zinot mūsu ceļus. Nesaprotu tos viisus kas brauc ar 60mm sēinājumu
Nice, beidzot te parādās (vismaz cik pēc bildēm var spriest ) normāls auto
a par šito - 60mm tak nav sēdinājums, bet pusdžips vēlNesaprotu tos viisus kas brauc ar 60mm sēinājumu
Liekas ka man bij 3cm priekša un aizmugurē kāds 1,5. Pietiekoši lai visam ciemam ceļu izšķūrētuAgnisB rakstīja:Nice, beidzot te parādās (vismaz cik pēc bildēm var spriest ) normāls auto
a par šito - 60mm tak nav sēdinājums, bet pusdžips vēlNesaprotu tos viisus kas brauc ar 60mm sēinājumu
jaa tas xbrace ir dargs prieks, ari mediju vienu, bet pagaidam nau nacies atrast pa sakarigu ciparu
...
Auto smuks, kopts un labi esi aprīkojis par Xbrace no manis visslielkā atzinība, jo tā lieta man ir viena no pirmārajām ko gribu savam uzlikt. Tāpat arī par aizmugurējo glāžu atsaiti
Tās ir pastiprinošās plāksnes priekšai? Viņas maksā 2ls?yanks rakstīja:tiem kas nezin tad priekšā tas izskatās tā
Jā tā izskatās bleķis priekšai
Atvainojos. Mazliet samuldēju. 4ls viens bleķis maksāja. Par tiem 2 ls par vienu bleķi kko sajaucu. Vajag vēl 2vas blīves kas nāk starp šito bleķi un virsbūvi. Tās točna abas maksā 2ls Jebkurā gadījumā tas prieks izmaksā 10ls kopā.
Atradu bildi kā izskatās tas komplekts
Atvainojos. Mazliet samuldēju. 4ls viens bleķis maksāja. Par tiem 2 ls par vienu bleķi kko sajaucu. Vajag vēl 2vas blīves kas nāk starp šito bleķi un virsbūvi. Tās točna abas maksā 2ls Jebkurā gadījumā tas prieks izmaksā 10ls kopā.
Atradu bildi kā izskatās tas komplekts
Pēdējais labojis yanks - 25 Feb 2013, 00:22, kopā labots 1 reizi.
Paskatījos tagad pēc tā koda. Cena ir pacēlusies. Velk jau uz 6 ls par vienu
Par cik man oriģinālās skrūvju vietas ir pārurbtas citur, tad šādas plāksnes varētu būt labs risinājums, lai mierīgu sirdi dotos uz skati, kur vīri nevarētu piesieties glāzēm
nezinu kur skaties, bet tad jau vari paskatities ari cenas preks aizmugurejaa tilta 4tram cenralajam buksem, stiprinajuma plaksnes. pagaidam labakais kas man izdevies atrast ir ap 70ls ar visu pastu...yanks rakstīja:Paskatījos tagad pēc tā koda. Cena ir pacēlusies. Velk jau uz 6 ls par vienu
...
skatos iekš handler.lv un pa retam eparts.lv. Eparts parasti ir dārgāks. atrodu kodu no realoem.com
Salons
Ta tik turet ,,,
Ta tik turet ,,,
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Atcerējos vēl ka nesen ieliku arī apsildāmos loga mīzējus. Nezinu cik prātīgs apgreids tas ir, bet kaut kā sagribējās.
Tālāk jāpērk pistole un jāmācās krāsot, lai var visus vizuālos kašķus mēģināt novērst. Bet kad tas vēl notiks hvz...
Tālāk jāpērk pistole un jāmācās krāsot, lai var visus vizuālos kašķus mēģināt novērst. Bet kad tas vēl notiks hvz...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right