M-tech Tehno violet Coupe 1.6 - Jurcis
Vairāk kā skaidrs ,ka te tiks darīts līmenī !
Žēl tikai ,ka tā nav kūtiņa
good luck
Žēl tikai ,ka tā nav kūtiņa
good luck
Paldies Teikšu godīgi es sevi vairāk jūtu iekš Vagona nekā sedana vai kupejas vel kabris jāpamēģina
Kad kautkas tiks paveikts tad varēsim apspriest, paskatījos arkas būs jāpārmetina diezgan nopietni.
Detaļas pa lielam aizrunātas jābrauc savākt.
Kad kautkas tiks paveikts tad varēsim apspriest, paskatījos arkas būs jāpārmetina diezgan nopietni.
Detaļas pa lielam aizrunātas jābrauc savākt.
Sveikts atpakaļ iekš e36!
Tadjau šo uzfrišināsi un uz pārdošanu un vietā kabri?
Tev tak jau ir viens kabris
Tadjau šo uzfrišināsi un uz pārdošanu un vietā kabri?
Tev tak jau ir viens kabris
Kad párdodot touringu teici, ka atgriezísies pie e36 nemaz nešaubíjos, ka tá arí notiks! Perfecto! :)
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Te jau nemaz nav divu domu, vienkārši jagaida skaists iznākums šim džekam rokas aug no pareizās vietas
Zināju, zināju, ka šādi notiks! - vienīgi domāju, ka atkal unītī
Sveicināts atpakaļ.
Lai veicas darbos.
Sveicināts atpakaļ.
Lai veicas darbos.
Jauks e36
Tourings ir foršāks kā kupeja Atceros, ka ~pirms gada biju iekāpis Tavā e36 touringā, un ļoti iepatikās.
Zinu ka šo auto padarīsi daudz labāku, kā jau vienmēr :)
Tourings ir foršāks kā kupeja Atceros, ka ~pirms gada biju iekāpis Tavā e36 touringā, un ļoti iepatikās.
Zinu ka šo auto padarīsi daudz labāku, kā jau vienmēr :)
Mana foto straume @ flickr.
Paldies.. es jau ar gribēju Tauringu vai apsvēru domu par krabi bet sanāca šitā.
Cik esmu pabraucis secināju ka kupeja man kautkā neiet pie dūšas, kūtiņa labā patika, tas tā ir ka panelis ir mazāks kupejai kā kūtiņai.. ?
Cik esmu pabraucis secināju ka kupeja man kautkā neiet pie dūšas, kūtiņa labā patika, tas tā ir ka panelis ir mazāks kupejai kā kūtiņai.. ?
Jap, kupejai ir mazāks panelis nekā sedanam un Touringam...
Sveikts, lai labi ripo un veiksmi darbos
Vakar sarunāts dzinējs, būs M52B23 97.gada ar visiem navarotiem un mazu noskrējienu, paldies gda33 un viņa čomam
Iegādāti baltie pagriezieni spārnos. (pakaļēji lampu meklējumos)
Aizrunāts:
Motora pārsegs
Televizors
Sānu spoguļi
Motorsport diski
Drīz centīšos salikt sakarīgas bildes.
Iegādāti baltie pagriezieni spārnos. (pakaļēji lampu meklējumos)
Aizrunāts:
Motora pārsegs
Televizors
Sānu spoguļi
Motorsport diski
Drīz centīšos salikt sakarīgas bildes.
a kapec tieshi mekleji m52b23?
Tajā dzinējā ir spēks
Tāds labs dzinējs var labi pakaitināt 2.8 Un kad nopirku kupeju uz bagažnieka bija 323i iniciāļi
Tāds labs dzinējs var labi pakaitināt 2.8 Un kad nopirku kupeju uz bagažnieka bija 323i iniciāļi
M50b25 labāk ... var labams mantas uzmontēt virsū :)
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vispār jau m52 ir labāks,ja runa ir par nelieliem uzlabojumiem, varu pamatot bet tam nav domāts šis topiks varenākais m50 plus ir čuguna bloks, kurš ir smagāks un sliktāk novada karstumu
e36
uh :) prieks ka patika dveselite :) cerams ka kalpos labi
tikai un vienigi ja runa ir par turbanizesanu vai ielu slipesanu :) ja braucam ikdiena un patik uzmit uz pedelja pa taisnu vietu, tad m52 ir kudi labaks :) ka jau citi te rakstija, nav ista vieta kur to apspriest :)zuze91 rakstīja:M50b25 labāk ... var labams mantas uzmontēt virsū :)
Motors, diski.. labi apgriezieni tev! Tā tik turēt un uz sezonas atklāšanu būs vēlviena konfekte
p.s. laikam, ka neesmu vienīgais, kurš dzīvo uz roltoniem
p.s. laikam, ka neesmu vienīgais, kurš dzīvo uz roltoniem
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go