E36-Castroll
Sveiks bariņā!
Izskatās ļoti zolīds eksemplārs. :) Veiksmi iecerētā darāmā piepildīšanā.
P.S. Viens jautājums - kapēc jau tirgo?
Izskatās ļoti zolīds eksemplārs. :) Veiksmi iecerētā darāmā piepildīšanā.
P.S. Viens jautājums - kapēc jau tirgo?
lai ta butu ka maldos, bet nu tas tad nozime, ka tagad tieshi shi krasa kupejam ar melnu kapotu mode, nu vismaz pirms gada
Piekrītu houseworx man skiet ka šis ir tas pats celjotāj bembis kaut kad pirms gada vai kaut kā tā šis bija ar 2.0 motoru.Bet iespējams kļūdos. Par tēmu-kupeja tīri ok,nedaudz pielikt roku un būs
Lai nomierintu jus no trakam bailem par celojoso bmw ieliksu linku dr.lv ka vins izskatijas pirms gada
Drive until you die with your e36
Pirms gada paskats graujošs, tagad izskatās daudz labāk
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Sen neko nēsmu postojis , tātad tomēr samainīju savu benzīnieki pret huliša TDS ,+/- esmu apmierināts tik mazliet piepisa par rusu , bet nu neko darit metināšanas darbi tuvākajā laikā sitīs aukstu vilni bildes nelikšu jo nekā jauna nav k omanīt kad savedīšu miglas kārtība tad nomazgāšu un ievaskošu un smuki sabildēšu p.s. kāds zin kur aizvest diskus atrestaurēt par normālu money > ?
eh.... vēl viens topiks aiziet nebūtībā priekš manis vismaz
kāpēc mainīji vispār?
p.s.
skatos arī hullits tirgo jau ss.lv Tavu ex e36
kāpēc mainīji vispār?
p.s.
skatos arī hullits tirgo jau ss.lv Tavu ex e36
Viss būs tikai nemīz Sadarīšos kko ar bmw un dzīvošos tālāk šobrīd notiek dzinēja darbi ,kas neko neizstaro no ārpuses jo ķēdes mierinātajs ir izbeidzies jāmaina un bukses dažas un nobira ģenģera siksna un arī spriegotājs jāmaina , ir darbi kas jāsadara , kad tas tiks izdarīts tad sāksies vizuālais xenon subufērīts utt par visu tiks ziņots , pārdevu jo ar šito braucot līdzīgi kā ar 2,5 benzīnu par 12ls var nobraukt 210 km ar veco ar 12 l maximums 120 Negribu vergot autiņam Un šītas iet arī ka BMW POWER
nu es savam 2.5 uzliku gāzi un braucu pa Ls 17 ap 400km viss ok, vnk man smadzenes neņem pretī domu kā tādu - mainīt 2.5 benzīnu pret dīzeli tas tikai MANS viedoklis un domas. viss ok lai veicas darbos
Par gāzi viedokļi dalās , pist dzinēju un kapeiku katram savs uzskats ,jau konstruktors ceļot e36 nav licis gāzi tad arī viņai tur nav lemts būt , bet tas katram savs ! Paldies tiklīdz kas jaunāks tā post !
Par to kapeik pi**nu kušš!
Bet par gāzes iekārtu varētu nedaudz piekrist. Tas ir tā pat kā nopirkt ferrari, poršu vai ko līdzīgu un ielikt gāzes iekārtu.
Bet par gāzes iekārtu varētu nedaudz piekrist. Tas ir tā pat kā nopirkt ferrari, poršu vai ko līdzīgu un ielikt gāzes iekārtu.
BMW
Kāds no jums vispār zin, ko ļaunu gāze nodara dzinējam? Gribētu dzirdēt/uzzināt!
ir lasīts ka gadu pēc gāzes ielikšanas cilvēki ir pamērījuši kompresiju dzinējam un gadās ka kāda stobrā tā ir kritusies, ps runa neiet par audi 80, bet auto kuri ražoti pēc 2000, bet nu huj zin, neticās, mož tāpēc ka japāņu crap kāri
parasti gāzi liek tie kuri mauc lielus gabalus dienā un tur jau rodas dzinēja nolietojums nevis no gāzes, bet no nobraukuma. otrs ir uzlikt gāzi nojātenim un normālam dvižokam arī atšķirība.
man vecais laiž ar sagāzētu 2.5 e34, nezinu iet ka tanks, makam arī draudzīgāk, nekas neliecina ka gāze lēnām iznīcina dzinēju, lai gan gāzes iekārta nav no jaunākajām
parasti gāzi liek tie kuri mauc lielus gabalus dienā un tur jau rodas dzinēja nolietojums nevis no gāzes, bet no nobraukuma. otrs ir uzlikt gāzi nojātenim un normālam dvižokam arī atšķirība.
man vecais laiž ar sagāzētu 2.5 e34, nezinu iet ka tanks, makam arī draudzīgāk, nekas neliecina ka gāze lēnām iznīcina dzinēju, lai gan gāzes iekārta nav no jaunākajām
BMW-Big Money Waste
Nu, par japāņu šedevriem tur grūti spriest, bieži ar vārsti tiem izdeg, bet pagaidām runājam tak par BMW.
Neesmu vēl nevienu variantu dzirdējis, ka gāze būtu nobeigusi dzinēju.. Tāpēc gribu uzzināt - KĀ.
Tas, ka jau uz beigta dzinēja uzliek gāzi un sagaida brīnumus, tad citādāk..
Neesmu vēl nevienu variantu dzirdējis, ka gāze būtu nobeigusi dzinēju.. Tāpēc gribu uzzināt - KĀ.
Tas, ka jau uz beigta dzinēja uzliek gāzi un sagaida brīnumus, tad citādāk..
Ļaunu nodara līkas rokas un sliktas komponentes + liesais ar to visu kopā.
ja viss normāli nekāda launuma nav.
priekšņieka e39 uzliku gāzi pirms 3 gadiem ar labām komponentēm, nobraukti tika gandrīz 200tkm un nekādu problēmu ar dzinēju.
maini visu kas jāmaina laicīgi + sveces nedaudz biežāk kā parasti un brauc bez bēdas.
Pats ar compactu kad bij m43b16 50 tkm nobraucu ar gāzi un arī 0 problēmu.
ja viss normāli nekāda launuma nav.
priekšņieka e39 uzliku gāzi pirms 3 gadiem ar labām komponentēm, nobraukti tika gandrīz 200tkm un nekādu problēmu ar dzinēju.
maini visu kas jāmaina laicīgi + sveces nedaudz biežāk kā parasti un brauc bez bēdas.
Pats ar compactu kad bij m43b16 50 tkm nobraucu ar gāzi un arī 0 problēmu.
Es ar m43b16 gaazeetu nobraucu 100tkm ,kopaa dzineejs bija nogaajis jau 300tkm un atverot vinju valjaa ,viss bija ljoti skaisti! Ar to dzineeju vareeja nobraukt veel vismaz tik pat
Tagad ar 2.5 jau otro gadu braucu uz gaazes un nekaadas probleemas! Auto ir likts arii trasee
Tagad ar 2.5 jau otro gadu braucu uz gaazes un nekaadas probleemas! Auto ir likts arii trasee
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Sveicināti , tad iepostēsu darbus kas jau ir sastrādāti pa šo laiku , ir nomainīta ģenerātora siksna , nomainīts siksnas spriegotājs ,jo iepriekšējo hulīts bija nopisis Salonā smainīti salauztie apšuvuma elementi pret jauniem ,iegādāti vadi štekeri , jo mēdza pazust gaismas ,sataisīts degvielas līmeņrādis ,nomainīta plastmasa uz bagāžnieka , p.s .tiek tirgoti diski kkā nejiet pie sirds vai mainīti pret šaurākiem vēlams r17 , piemaksa uz abām pusēm . Darbi tuvojas metināšanai iegādāts dibens un konstatēti hulīša vārdiem nav izpuvis vietu metinājumi konstatēju sliekšņi konkŗēti pizģētc ,dirsa visa jāmetina priekšā stakani drīz aizies katrs uz savu pusi ! Kad būs pie metinātāja tad tiks postots tālāk ,bet pēc ilgas domāšanas un lamāšanās par m3 sliekšņu pielikšanu uz NAGLĀM ir nolemts viņus raut nost visu metināt un auto tiks pucēts un paturēts HAVE A NICE DAY
Nu par šo eksemplāru jau te bija vienā topikā sarakstīts, ka kādreiz ir bijis diezgan bēdīgā stāvoklī.
BMW