E36-drakelv
pirmajā bildē traki augsti aizmugure izskatās, jeb bildē tas tikai?
slīpumā stāv mašīna, tapēc arī izskatās ka ļoti augstu
šodien izieta TA
Kods: Izvēlēties visus
601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi.
407 1 Nevienmērīga stāvbremzes darbība.
310 1 Nebūtiska eļļas noplūde no stūres pastiprinātāja
Nu ko apsveicu ar uzlīmīti logā
Nevis saplisa, bet mes vinju iznicinajamPacha rakstīja:Sveiciens ar pievienošanos! :)
Izskatās, ļoti labs eksemplārs..! Izdarīt pareizos darbus un būs ļoti, acij, tīkams auto
Runājot par riepām droši liec - visas 205/45 vai arī priekšā šaurākas, kā GF minēja!
Man uz mana auto - priekšā 8J et20 205/45 un aizmugurē 9J et14 205/45! Nav problēmu, protams viena arka "saplīsa"
Sveiciens jaunajam foruma biedram, izskatas ljoti zolids eksemplars, prasas aizmugurejais bampers auto krasa un bus super Lai veicas turpmakajos darbos
Iepriekšējā lapā ir bilde kur jau bampers ir nokrāsots, pēdējais posts man šķiet :)
izskatās ka uz parastā bampera ir mpakas difuzors.
īsti neredzu jēgu 150ls +50ls (krasosanai) maksāt par aizm. m bamperu kura atšķirība no parastā ir ļoti minimāla, tapec ieliku vienkārši difuzoru, jo tā melnā maliņa bija labi izdilusi.
es jau tā teikt neko. Vienkārši nebiju redzējis pirmstam. der bez jebļas? kad mēģināju tirgot difuzoru tad daudzi to prasīja.
no bimmershopa pirktais der uz parasta bez problemam, uz origjinala m3 tur laikam fleksis paliga janjem bij.
Man gan nepatik uz stock kad liek tos m difuzorus, izskatas pec maza šķūninga un ja labi mak meklet tad var aizm.M bamperi lietojama stavokli nopirkt ari pa 20ls:) tie 100 un vairak Ls ko cits ir ielicis pa M aizm. bamperi ir uzpusta cena
dārgāk par 50ls nav vērts pirkt. tas pats kas ar 18 pogu OBC. visi kosmonauti salikuši cenas. 11 pogu obc tirgo pa 10ls un 18 pogu pēkšņi par 50 un vairāk. 35ls un ne vairāk maksātu.
Stulbi jau ir ka pilna LV braukā ar wanabe m3 1.8is varēja jau tā m klase atšķirties vairāk ar vizuālo, gabarītiem utt, kā tas ir ar e30, e46
kapēc wannabe? No rūpnīcas tak orgināli arī nāk ar M bamperiem, man personigi nepatik stock bamperi,slieksni, un pieejamie kekavas varianti arii neparak, vienigais M vai M replika
jauns OEM nekrāsots aizmugurējais M bamperis pēc handler.lv spriežot maksā 224 ls
nopērc lietotu par 10ls. personīgi man stock paka labāk iet pie sirds kā M paka. drusku jau apnikusi.
Nezinātāji tiešām tos M bamperus tirgo pa standarta bamperu cenu - es tā dabūju pakaļējo bamperu ar visiem parking sensoriem pa 20ls... A tā nemaz nebūtu pircis, varēju izdzīvot arī ar stock bamperiem, bet tagad tikai atliek dabūt sliekšņus un priekšējo M bamperu. Un tieši aizmugurējie M bamperi parasti iet par kosmosa cenu, plus priekšējos vieglāk atrast.
Pa tēmai - viss OK, glīts bembis, bet nu rodas jautājums, vai Tu eļļu gadījumā nevari nomainīt bez pacēlāja/bedres palīdzības?
Pa tēmai - viss OK, glīts bembis, bet nu rodas jautājums, vai Tu eļļu gadījumā nevari nomainīt bez pacēlāja/bedres palīdzības?
tik traki ari nav , shas 40/40 uzliksu ta skatisies ka bus