montarel blau 95'
nez kadelj, bet nu citi njem, pats jau biju tada izmisumaa ka gandriz panjeemu puvekli ar tds! biju sarekjinajis ta lai sanka parkrasot, bet nu labi ka nepanjeemu
nekas, es pirmo e36 arī paņēmu puvekli (pati bundža) tīri aiz savas nezināšanas par tēmu no ārpuses konča bija sataisīt. bet pieredze labu labā bija
niu jaa, ja jau gribas njemties tad var, bet diez vai ka atmaksaajaas! un diezvai bus tik labi ka saglabajies orgjinals :) kads negrib pardot sawu b28 pa 30ls??
Tu aizmirsi 0 vienu tam ciparam par 2.8
Es netaisīju to miskasti (tad es vēl nezināju, ka ir miskaste ), paldies, ka viņa nobira pie Origo dienas laikā
Es netaisīju to miskasti (tad es vēl nezināju, ka ir miskaste ), paldies, ka viņa nobira pie Origo dienas laikā
nu man to nulli nevajag taa arii ir, ja ir tad ir ja naw tad labaak lai naw
labak jau lai butu ka ir a to tie 2,0 daudz ed un nefiga nejiet!
nu noteikti ka 2.8 bish labaak iet
taa nevajadzejamrkashell rakstīja:tam piekriitu, te skatos ka citi savos puvekljos grasas stuteet lielmotorus, tad man vnk smiekli nak!
...
man atkal nāk smiekli par šādiem,nopērk,uzcep topiku,gudri nogudrojas un iemet ss.lv jo redz finanses neatļauj uzturēt jau labu auto! tie kas noperk tādus sagurušus e36 un no viņiem izveido labus un sakoptus auto,respekts pret tādiem,jo var redzēt,kāda attieksme pret to kas ir! nerunāsim nemaz par līdzekļiem ko prasa tādi darbi. http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dhxgd.htmlmrkashell rakstīja:tam piekriitu, te skatos ka citi savos puvekljos grasas stuteet lielmotorus, tad man vnk smiekli nak!
arī ieraudziju sludekli nodomāju ka kārtējais
te nu bija.......
cilvēks mošk izdomāja, ka labāk puvekli, bet tomēr ar 4.4 motoru no semera vismaz ies lopā
cilvēks mošk izdomāja, ka labāk puvekli, bet tomēr ar 4.4 motoru no semera vismaz ies lopā
topiku kaads paceelis te nu drizaak nevis ka nevar uztreet, bet to ka vajag vainu dizeli vai ari 2.8 ka vismaz zini kamaa lej degvielu!
ja jau tu teici ka auto ir tuvu perfektam,tad kpc tu neliec šaja 2.8 ja jau tev ir m52 motors,tad tev ar 2.8 ielikšanu būs pavisam viegli,kaut vai iemet dīzeli kupejā un pāreģistrē un braukā laimīgs ar perfektu auto.mrkashell rakstīja:topiku kaads paceelis te nu drizaak nevis ka nevar uztreet, bet to ka vajag vainu dizeli vai ari 2.8 ka vismaz zini kamaa lej degvielu!
Šo gan es nesaprotu, uzcept topiku un pēc pāris nedēļām tirgot auto..kristaps90 rakstīja:ja jau tu teici ka auto ir tuvu perfektam,tad kpc tu neliec šaja 2.8 ja jau tev ir m52 motors,tad tev ar 2.8 ielikšanu būs pavisam viegli,kaut vai iemet dīzeli kupejā un pāreģistrē un braukā laimīgs ar perfektu auto.mrkashell rakstīja:topiku kaads paceelis te nu drizaak nevis ka nevar uztreet, bet to ka vajag vainu dizeli vai ari 2.8 ka vismaz zini kamaa lej degvielu!
Izskatās, ka rokas par līku un slinkums ko tādu darīt! Bet tās ir tikai manas domas.
doma bij tada- ja aizies pa tadu ciparu tad aizies, ja neaizies tad dariis kad un ko varees! auto manaa riiciibaa jau vairaak kaa pusgadu, atradiju nesen tik! Un izskatas ka nevajadzeeja list te iekshaa ar kkadu atradishanu- vienu teikumu ne taa pateicu, par kuru attvainojos jau, un tik un taa atrodaas kaads kam kkas nepatik!
aizlieneju no choma stlye 44 diskus pielaikot, itkaa liekas ka smuki! tik nevar saprast, mosh tadus melnus vajadzetu!? ko Juus domaajat?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.