E36-vilks25
Viss ģeniālais ir vienkāršs!
šodien izdomāju pamēģināt nopulēt diskiem plauktu,jo kko tak gribēsies uzlikt smukāku uz e36.iemēģināju savu uzparikti
izmēģināju visādas pastas,gan autopulējamās 3M,gan metāla pastu bet kā nav riktīga spīduma tā nav
nav vairs ideju,tas plaukts tāds kā miglains,švīkas nav nevienas,bet nespīd.karoč sapratu ka tas būs ilgi,negribu pa pusei sapulēt,gribas pa riktīgo,bet uz lamatas kautkādi diski jāuzliek.izdomāju pamēģināt pats metālniekus pārtaisīt.divus gandrīz šodien pabeidzu.platums J8.5
izmēģināju visādas pastas,gan autopulējamās 3M,gan metāla pastu bet kā nav riktīga spīduma tā nav
nav vairs ideju,tas plaukts tāds kā miglains,švīkas nav nevienas,bet nespīd.karoč sapratu ka tas būs ilgi,negribu pa pusei sapulēt,gribas pa riktīgo,bet uz lamatas kautkādi diski jāuzliek.izdomāju pamēģināt pats metālniekus pārtaisīt.divus gandrīz šodien pabeidzu.platums J8.5
Pameegjini ar goju un kaartiigu filci
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu vo,mēģināju ap pasta goi vai kā tur saucas un filča ripiņa ielikta aķenītē.nu nekā,mēģināšu vēl
Vislabaak ir atrast vecu krievu laika shineli un vaaljinkus:) No saakuma ar ganalinju no vaaljinkiem un peec tam ar shineliiti
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
dažas bildes.uzliku diskus un dabuju tuvāk zemei.lai nav kauns braukt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tev diski r16 vai r17?un kads izmers riepam?
r16
215/40
215/40
varbūt kāds var piedāvāt manai lamatai salonu?jebkādu nesaplēstu,tikai ne zamša vai velūra vai kā viņus tur sauc
ieštepselēju turbočipu
šodien redzēju, izskatijās jau tā tīri neko. :yo:
pirms laiciņa nopirku karbona plēvi,bet nevaru izštukot vai līmēt uz haubes vai nē
Zvanīs 2009.gads un prasīs savu tūningu atpakaļvilks25 rakstīja:pirms laiciņa nopirku karbona plēvi,bet nevaru izštukot vai līmēt uz haubes vai nē
Tagad izskatās badass. Diski 8j?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
labi esi pastradajis ar manu Ex e36,prieks skatities un nozeloju,ka pardevu!
bet nekas,tas jau tikai dzelzis..
bet nekas,tas jau tikai dzelzis..
Instagram - Sandis_e36
aizbrauci strādāt?
Aizbraucu gan!vilks25 rakstīja:aizbrauci strādāt?
kaa patiik bembim skanja???
Instagram - Sandis_e36
skaņa laba,vienīgi par ruslanu noklusēji un par bloķi sameloji
dzinējs atsaucīgāks,asāks