Disku pulēšana, krāsošana, virpošana utt.
Paldies!tommijss rakstīja:džīzas. izskatās iespaidīgi. Tik žēl, ka man nebūtu izdevīgi pulēt diskus, kad pulēšana ir uz pusi dārgāk nekā paši diski.
Jā, vērts jau ir pulēt tikai tādus normālus diskus, manuprāt.
tadus tak nevar likt uz auto - chigani pakalj skries un braucoshiem skruves nost
vai zhagatas lidos pakalj
super :)
vai zhagatas lidos pakalj
super :)
kaa ir ja nopulee cisu disku un vidu ar caurspidigo laku parlaiz paari tad laka turesies nebus tur konflikts ar tam kimijaam u.t.t ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Domāju, ka laka neturēsies īsti klāt, jo virsma ir ļoti ļoti gluda. Laka tikai sabojās spīdumu.
nav pa temai bet varbut noder!
lieto disku remonts valceshana metinashana,valcejam diskus sakot no 5ls vai tas ir R15 vai R19 ir intrese zvani 29919801 vai raksti PM!
lieto disku remonts valceshana metinashana,valcejam diskus sakot no 5ls vai tas ir R15 vai R19 ir intrese zvani 29919801 vai raksti PM!
pa smuko. tik jautajums, kada jega pulet diska ieksmalu, to kas zem riepas sanak, ja nu vinigi tas ir elektrisks process, vai ari kadu hroma pulverkrasu vai kauka taa?
...
Tas jau nav ar rokām pulēts. Disks tiek ievietots speciālā iekārtā, kur tas tiek nopulēts viss no A-Z.
Es saprotu tā pati vibro vanna jau ir. Enivei principis ir ka abrazīvs elemts saskarē ar apstrādājamo virsmu, ļoti glauni spulē un spucē to. Dari kā gribi viengabalaina detaļa sapucēsies pilnīgi visa, vaig to vai nevaig. Pēc tam ja nav žēl var ko matēt atkal tad krāsot vai lakot.
Virsbūves un piekares restaurācija/remonts. Poliuretāna izstrādājumi.
es ar taa sapratu. tapec parjautaju. tur jau reali vispar pasha darbs minimali, iemet ieksaa un viss notiek, nu taa rupji runajot
...
Tā nu nav, ka mašīna izdara visu pati. Sākumā arī tā domāju, bet, lai iegūtu labāku rezultātu, diezgan roku darbs jāpieliek.
sveiks, man draudzene šādiem diskiem
noskrāpēja gandrīz pusi uz apli maliņu, itkā nevar tā pamanīt, bet gribētos izlabot.. Vai Tu ar tādām lietām ņemies? Ja jā tad varu iemest pikčeru ar skādi!