E36-rolis e36
Diez vai, būtu pārāk koši, priekš tādas zaļās krāsas.
nu tad jau laikam bus jakraso tumsi peleki
galīgi garām būs ja nokrāsosi gaiši zaļus
nu ja jau otrais cilveks saka ka nebus labi tad nekrasosu!
Fuj Tādus pokemondiskus var krāsot ja viss pārējais auto ir top zustand un krāsa, spīd un laistās.
+1 un mega sedinājums.
jaa tomēr nevajaga krāsot... sēdinajumu gan vajaga.
sen nekas nav rakstīts. vēlejos uzzināt varbūt kāds zin kur var dabūt tādas tumbas kā bildē.???
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kas vainas tumbaam nonemot grieztus tur ir parasti pīkstuļi :) uz tādām līkām kājām bet zem lielajām restītēm ir tumbiņas neatceros cik lielas kuras var nopirkt da jebkur bet es iesaku aux.lv veikalu aiz tc mols visu calis visu izskaidros un izstāstīs kas un kā
Pīkstuļi griestos, laikam, gāja audio komplektācijai, kas nav pati lētākā un nav arī hi-fi, tipa pa vidu, vēl ar diviem skaļruņiem priekšas durvju apšuvumos.
No aizmugures griestu pīkstuļiem jēgas nav nekādas, tikai tas, ka izskatās smukāk
No aizmugures griestu pīkstuļiem jēgas nav nekādas, tikai tas, ka izskatās smukāk
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nu man komplektacijaa rakstiits ka ir hi fi un griestos ir tiesi tadi pasi pikstulji un durviis 2 :)
nu ja tikai pīkstuļi tad nevajag
varbūt kāds zin kur var dabūt šādu spoileru uz bagaznieka.???
varbūt kāds zin kur var dabūt šādu spoileru uz bagaznieka.???
tuningpartā uzlika 22lvl
ta nav uzlika bet spoilers prieks unversaliem viena šrotā orginalais bmw spoilres 45ls
nu lietotajam z- street bija tads no pelēkā touringa bet 50 ls man bija pa dārgu lai nemtu ..
Pie polakiem jauns maksā ~60ls
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nu 60 jauns es par to ka man 50 ls bija par dārgu :) es tikai varu apbrīnot to kurš nopirks pa tādu ciparu
ja finances atļaus tad nedaudz vēlāk ceru iegādāties!
Nu tā pēc ilgās gaidīšanas esmu ticis pie sava bembuka! un uzreiz tika braukts uz Ta un dabūta melnā lapa :d ar 4 divniekiem :d
un tad protams ka tika nomazgata un uznemtas pāris bildes.
rīt tiks izjaukts salons un izpucēts.
un tad protams ka tika nomazgata un uznemtas pāris bildes.
rīt tiks izjaukts salons un izpucēts.