E36_Compact By endorphine
Nu tās lampas nav nekāds glītuma paraugs.
compacts sakarigs... lukturus gan ieliktu vnk labus stock
Nenjem vecit ljaunaa,bet atkal par compakt sabojaajas viss iespaids!
gaumes jautajums,bet nu itseviskji dzeks ar garu augumu un compakt
gaumes jautajums,bet nu itseviskji dzeks ar garu augumu un compakt
ar kompatu pa brugji
nu nemaz tik neērti taja komapktā nav :) nu ko ta man nemt ar manu augumu 750li
tev hella lampas engeli ir otradak ielikti ///M zīmiti njem nost
ok, ja krasošu,ņemšu to m nost :) kapēc domā , ka eņģeļi ir otradi salikti?
Āā un vel samainiju salona filtru :) pec vecā filtra spriezot-nekad nav bijis mainīts, nu atšķirība ir baigi jutama, bet dargs pasakums- kompaktam viņi ir 2gab, samaksāju par filtriem 30ls. bet tagad elpot patikamāk:)
atkal kaut kāds dauņu komentārs par kompaktiemcipruss18 rakstīja: gaumes jautajums,bet nu itseviskji dzeks ar garu augumu un compakt
kāds sakars kompaktam ar džeka augumu? kompaktā priekšā ir tikpat daudz vietas kā jebkurā citā e36 virsbūvē. aizmugurē tieši tikpat maz kā citā e36. griesti pat ir augstāki kā kupejā. un bagažnieks velk uz touringu.
Šitie kompaktu apdirsēji šajā forumā ir bik izbesījuši...
Paldies par atbalstu :) tiešām kupejā jutos neertāk, un 5 cilveki kautka ar mani bija saliduši un tas ka ir hachback tas ir ļoti praktiski, ko tik neesmu vadajis noliecot auzmugures sedekļus uz priekšu:) Komfortā un praktiskumā, manuprāt labakais variants ir kompakts. Nestrīdos , ka kupejas vizuāli ir smukākas, bet kompots pilda savas funkcijas :)) un neliekas man viņs baigi neglīts, no sakuma domaju nopirkt Wv golfu, nenožēloju ne bridi, ka nopirku e36 :))
loti normals un forš kompots lampam kopskata nav ne vainas tikai prasas vel priekša m//pakas bamperis
Ps: kompoti man nepatik ari
Ps: kompoti man nepatik ari
man ari nepatik kompakti :) bet nu ta sagadijaas:) M bamperi likshu:) tik nezinu kaa ar tiem china abs plastik bamperiem, ir verts nemt ? vai gaidit kkur originalo?
tu tagad spiet uz jutam
Priekšs tāda veida kravām vjg vai nu busu vai nu piekabi
vai katafalku
un es nenodirshu,pasaku tik savu viedokli
un es nenodirshu,pasaku tik savu viedokli
ar kompatu pa brugji
Kompakti tiešām ir rulzīgi. Braucās arī foršāk kā citi e36
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
pa kuru laiku buferis ir virsu un tas izputejs dzive skan man liekas daudz labak